• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası hamile kalanlar

Bende rahim filmi sonrası hamile kalanlardanım ben çektiğim ay kalmıştım
Bende 15 ocakta çekilmiştim tüpler tıkalı çıktı çok şükür ilaçla açıldı ilk 2 ay şansın yüksek dedi doktor ama dün adet oldum maalesef tutmadı esimde yurtdışına gitti 4 5 ay yok geldiğinde şansım devam eder mi acaba

Bende haziran ayında çekildim. Ama gebelik oluşmadı. Sonrasında kasımda klomen+ovitrelle kullandım öyle hamile kaldım
Bende 15 ocakta çekildim dün adet oldum öncesinde bunları kullanmıştım ama gene olmadı kafaya takmaktan beynim sulandı

13 aralıkta rahim filmi çekildi doktor gebelik istemiyoruz dediği için korunduk bu ay umutluyuz rahim filmi sonrası hamile kalanlar varmı biraz morale ihtiyacım var
Sonucunuz ne oldu acaba

Merhabalar, 31 aralıkta hsg çekildim tüplere giden kanalımın dar olduğu tüp bebekle olabileceği söylendi karşılaşan var mı ?

Benimde dün oldum çok üzüldüm umutlanmistim çok eşimde gitti 4 5 ay yok rahim filmi şansım devam eder mi geldiğinde çok takıntılı oldum rahat değilim
Ben bu ay femara kullandım 3 yumuntam gelişmiş bugün kontrolüm vardı bakalım bu ay olur inşallah

Ben bu pazartesi çekilicem. Çok önce çekilecektim ama adet olamadım. Doktor ilaç verdi olayım diye en sonunda. Pazartesiye randevu aldım. Çok ümitliyim inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende pcos var senin rahatsızlığın var mıydı?
Bende de pcos var canım noldu senin çekildi mi

Merhaba canım bende 6 ocakta rahim filmi çektirdim tüplerin açık bir sorun yok dedi yumurtlama günlerini değerlendirdik ve yumurtlama gününden beri kasık ağrım bel ağrım oluyordu ama gecikme olduğundan beri kasık ağrım geçti şimdide 4 gün geciktim hala adet olmadım bel ağrısı göğüs hassasiyeti yorgunluk uykusuzluk bide karnımda şişlik hissi var bide sürekli yemek yemek istiyorum aç hissediyorum gebelik olabilir mi tecrübesi olanlar bakabilir mi 2 yıla gidiyor evliyim hiç korunmadık pcosum anne olmak istiyorum
Gününde geçmiş test yapsana

Bende 2 ocakta rahim filmi çekildim ama o ay gebelik olmadı. Şubat ayında da yumurtlama takibi yapıldı. Adetin 2.gunu femara kullanmaya başladım 8.günü kontrole gittiğim de sadece 10 ml yumurta vardı ve doktor etkı etmemiş dedı. Tamoksifen yazdı ve 4 gün kullanıp tekrar gittim. 12. Günde sağda 20 ml solda 20 ml ıkı yumurtam olduğunu rahim duvarı da inceydi 8 ml olup kalınlastıgını söyledi doktorum. Aynı gün akşamına ovıtrellee vurundum. Şuan 6. günüm beklemedeyim bakalm Rabb'im hepimize bu ay güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲

Bende 2 ocakta rahim filmi çekildim ama o ay gebelik olmadı. Şubat ayında da yumurtlama takibi yapıldı. Adetin 2.gunu femara kullanmaya başladım 8.günü kontrole gittiğim de sadece 10 ml yumurta vardı ve doktor etkı etmemiş dedı. Tamoksifen yazdı ve 4 gün kullanıp tekrar gittim. 12. Günde sağda 20 ml solda 20 ml ıkı yumurtam olduğunu rahim duvarı da inceydi 8 ml olup kalınlastıgını söyledi doktorum. Aynı gün akşamına ovıtrellee vurundum. Şuan 6. günüm beklemedeyim bakalm Rabb'im hepimize bu ay güzel haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲
Bende aralıkta rahim filmi çektirdim sonrası gebelik olmadı bu ay femara kullandım sağda 19 18 mm solda 17 mm yumurta vardı 2 gün sonra çatladılar inşallah bu ay olur canım ben çatlatma iğnesi kullanmadım kendi çatladı adetinin kaçıncı günü bugün benim 14. Gün

Bende aralıkta rahim filmi çektirdim sonrası gebelik olmadı bu ay femara kullandım sağda 19 18 mm solda 17 mm yumurta vardı 2 gün sonra çatladılar inşallah bu ay olur canım ben çatlatma iğnesi kullanmadım kendi çatladı adetinin kaçıncı günü bugün benim 14. Gün
Adetimin 18.günü canım bugün. İğnenin de 6. günü. Test yaptım aşırı silik çıktı iğnenin etkisi geçmek üzere bakalm

Back