- 30 Ekim 2016
- 1.421
- 499
- 123
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
rahim filmi cekiminde saten goruluyo tüplerde tikaniklik varsa ilac verdikleri icin galiba aciyo tupleri eger aksi bi durum gorulurse yapmazlar islemi tedavi sureci uygulanırÖnce tedavi yapılması mı doğru yani canım ama ya tüpler tıkalıysa? Tedavi de boşuna olmaz mı
Merhaba hangi hastanede çektirdiniz acaba? nasıl randevu aldınız kime gittniz biraz bilgi verebilir misiniz?ben devlette çektirdim 10 dakikalik bi islemdi sadece hafif bi agrim oldu okdr özellerde olursa ücretli ve cok pahalı en güzeli devlet hastanesi
Canım devlette mi çekildin zor mıyduKızlar merhaba ben 13 Ekim rahim filmi çekildim
Halen daha adet olmadım
Rahim filmi çekilip düzensizlikler oluyor mu ? Bilgisi olan var mı ya da yaşayan?
Canım ciddi misin çok aşırı korkuyorum kılay mıydı yani o an ve uyandıktan sonrası bsben devlette çektirdim 10 dakikalik bi islemdi sadece hafif bi agrim oldu okdr özellerde olursa ücretli ve cok pahalı en güzeli devlet hastanesi
Hayır canım özeldeCanım devlette mi çekildin zor mıydu
Peki hsg çekilen ay aşılama yapmıyorlar mıHayır canım özelde
Hayır öyle bilmiyorum eğer yine gebelik olmazsa aşılama ya geçiyorlarPeki hsg çekilen ay aşılama yapmıyorlar mı
uyutma yok normal jinekolojik muane gibi düşünün alttan 10 dakika sürdü ilaci icim verirken hafif ağrım oldu okdr ama cok korkulacak bisey değildi tüplerinde bi sorun yok dedi cok şükür.sizde korkmayınCanım ciddi misin çok aşırı korkuyorum kılay mıydı yani o an ve uyandıktan sonrası bs
ben bursada oturuyorum.bursa uludağ üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım.ben iki uç ay randevu almak icin ugrastim ama nasip olmadı.pandemiden dolayi iste hergün bir hasta alıyorum dedi.adetinin ilk günü ara randevu verelim dedi aradim ama acan olmadı çünkü bu vürüsten dolayi galiba.bu ay adetimin ilk günü aradim sabah sansima açıldı randevu verdi.ve gittim cekim günü rahim filmi cekimim oldu 10 daika sürdü islem ilacli rahim filmi oldugu icin ilaci verirken bi hafif agrim oldu okdr sonrasi hemen evime geldim saten normal alttan muan gibiydi.Merhaba hangi hastanede çektirdiniz acaba? nasıl randevu aldınız kime gittniz biraz bilgi verebilir misiniz?
sonucum da temiz çıktı bi sorun gozukmuyo dediler.ama ben daha gidemedim sonuç icin pazertesi artik randevu alıp gitcem insallh hayırlı sonuçlar alirim.ben bursada oturuyorum.bursa uludağ üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım.ben iki uç ay randevu almak icin ugrastim ama nasip olmadı.pandemiden dolayi iste hergün bir hasta alıyorum dedi.adetinin ilk günü ara randevu verelim dedi aradim ama acan olmadı çünkü bu vürüsten dolayi galiba.bu ay adetimin ilk günü aradim sabah sansima açıldı randevu verdi.ve gittim cekim günü rahim filmi cekimim oldu 10 daika sürdü islem ilacli rahim filmi oldugu icin ilaci verirken bi hafif agrim oldu okdr sonrasi hemen evime geldim saten normal alttan muan gibiydi.
Öyle mi peki anestezili olamıyor muuyutma yok normal jinekolojik muane gibi düşünün alttan 10 dakika sürdü ilaci icim verirken hafif ağrım oldu okdr ama cok korkulacak bisey değildi tüplerinde bi sorun yok dedi cok şükür.sizde korkmayın
anestezili benim bildiğim özellerde oluyo.ama benc uyutulcak bi durum yok bu muane gibi yani devlette yaptırdım bende cokta memnun kaldım cok güzel ilgilendiler.konusturdular felan beni yani.galiba siz anestezili istiyosunuz bence buna gerek duymayın derim.kadin doğum alltan muane ediyo.ya aynı onun gibi bu rahim filmi cekimiÖyle mi peki anestezili olamıyor mu
ben özelde anestezili çektirdim bu ay. tabi anestezisiz bilemem ama cok rahattı hiçbir şey hissetmediğim içinÖyle mi peki anestezili olamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?