Gebeliğe Hazırlık HSG sonrası hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Ben 13 ekimde rahim filmi çekildim
Çekildim çekileli yani adet olmadım kasımdada olmadım
bekliyırum yarın 2 ay olacak adet görmedim daha
Kist falan oluşuyor mu rahim filmi sonrası ?
Bilen var mı

ben devlette çektirdim 10 dakikalik bi islemdi sadece hafif bi agrim oldu okdr özellerde olursa ücretli ve cok pahalı en güzeli devlet hastanesi
Canım ciddi misin çok aşırı korkuyorum kılay mıydı yani o an ve uyandıktan sonrası bs

Canım ciddi misin çok aşırı korkuyorum kılay mıydı yani o an ve uyandıktan sonrası bs
uyutma yok normal jinekolojik muane gibi düşünün alttan 10 dakika sürdü ilaci icim verirken hafif ağrım oldu okdr ama cok korkulacak bisey değildi tüplerinde bi sorun yok dedi cok şükür.sizde korkmayın

Merhaba hangi hastanede çektirdiniz acaba? nasıl randevu aldınız kime gittniz biraz bilgi verebilir misiniz?
ben bursada oturuyorum.bursa uludağ üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım.ben iki uç ay randevu almak icin ugrastim ama nasip olmadı.pandemiden dolayi iste hergün bir hasta alıyorum dedi.adetinin ilk günü ara randevu verelim dedi aradim ama acan olmadı çünkü bu vürüsten dolayi galiba.bu ay adetimin ilk günü aradim sabah sansima açıldı randevu verdi.ve gittim cekim günü rahim filmi cekimim oldu 10 daika sürdü islem ilacli rahim filmi oldugu icin ilaci verirken bi hafif agrim oldu okdr sonrasi hemen evime geldim saten normal alttan muan gibiydi.

sonucum da temiz çıktı bi sorun gozukmuyo dediler.ama ben daha gidemedim sonuç icin pazertesi artik randevu alıp gitcem insallh hayırlı sonuçlar alirim.

uyutma yok normal jinekolojik muane gibi düşünün alttan 10 dakika sürdü ilaci icim verirken hafif ağrım oldu okdr ama cok korkulacak bisey değildi tüplerinde bi sorun yok dedi cok şükür.sizde korkmayın
Öyle mi peki anestezili olamıyor mu

Öyle mi peki anestezili olamıyor mu
anestezili benim bildiğim özellerde oluyo.ama benc uyutulcak bi durum yok bu muane gibi yani devlette yaptırdım bende cokta memnun kaldım cok güzel ilgilendiler.konusturdular felan beni yani.galiba siz anestezili istiyosunuz bence buna gerek duymayın derim.kadin doğum alltan muane ediyo.ya aynı onun gibi bu rahim filmi cekimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…