- 13 Ocak 2019
- 272
- 183
- 103
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
Hsg neKızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???
Rahim filmiHsg ne
Bu ay bende hsg cekildim tek tüp kapalı dogal olarak gebelik beklemiyorum ınsallah senim olurKızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???
İnşallah, sizinde olur... Film sonrası tüp açılıyor demişti doktorumBu ay bende hsg cekildim tek tüp kapalı dogal olarak gebelik beklemiyorum ınsallah senim olur
Küçük tıkanıklık açılıyormuş benim öyle değil demekkiİnşallah, sizinde olur... Film sonrası tüp açılıyor demişti doktorum
Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınızKüçük tıkanıklık açılıyormuş benim öyle değil demekki
Bende 17 eylülde hsg çekildim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdirKızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???
InsallahGeçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda istediğiniz haberi alırsınız
İnşallah :) iki yıldır istiyoruz ama malesef olmadı o yüzden bu ay bayağı heycanlıyım, doktorumda bu ay şansınız yüksek deyince iyi bir heycan OluştuBende 17 eylülde hsg çekildim bekliyorum bakalım inşallah hamileyizdirben test yapmaya cekiniyorum negatif çıkar korkusuyla ne zamandır çocuk istiyorsunuz
1 yıldır istiyoruz bizdeİnşallah :) iki yıldır istiyoruz ama malesef olmadı o yüzden bu ay bayağı heycanlıyım, doktorumda bu ay şansınız yüksek deyince iyi bir heycan Oluştubirkaç gün sonra dayanamayıp yapacağım sanırım... Siz ne zamandır istiyor sunuz??
Kızlar merhaba, 28 Eylülde hsg filmi çektirdim, sonuçlar temiz çıktı... Okuduğum kadarıyla hsg sonrası hamile kalma oranı artıyormuş... Adetim 6 günüm var ve baya heycanlıyım özellikle 2 gündür kasığımda batmalar ve ağrı var... Erken gebelik testi yapsam doğru sonuç alırmıyım acaba?? Yada hsg sonrası hamile kalanlar varmı acaba aranızda???
Biraz daha bekleyeyim, haklısınız... Teşekkür ederimHsg den sonra hamile kalanlari duydum..
Adetinize yakin yapin testi biraz daha sabir..hayirlisi olsum
Ahh ne kadar güzel, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.... Nasıl belirtiler yaşadınız acaba?? Adet tarihi geçincemi öğrendinizBenhsg cekildiğim ay gebe kaldım
Ne kadar güzel, benimde adetime 6 günüm var ve baya şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum inşallah olmuşturBen hsg cekindigim ay hamile kaldim kucuk kizimda
Siddetli kasik agrisi cekmistim o ay
Insallah canim gonlune gore olsun❣Ne kadar güzel, benimde adetime 6 günüm var ve baya şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum inşallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?