- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Redkalonchoe
-
Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelimBen regl oldum 3 gün önce benimde kahverengi akıntım vardı 2 gün sürdü sonra regl çevirdi doktorum normal olası dedi kahverengi lekelenme için her kahverengi olan lekelenme yerleşme kanaması olmuyor maalesef ama umarım sizin gebeliktendir
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
Aynen bencede öyle canım 2 yıldır bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzumAmin inşallahBurada çok fazla şey yazılıyor insanların kafaları karışıyor her bir belirtiye ay galiba hamileyim deniliyor çok kaptırıncada çok üzülüyoruz maalesef akışına bırakmak en iyisi sanırım
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hayırlısını nasip etsin inşallahAynen bencede öyle canım 2 yıldır bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzum
merhaba.bende buğün ilaçlı rahim filmi cekimim oldu suan biraz agrim var kanamam var banada tüplerin acık denildi.iki hafta sonra sonuc almaya gel dedi doktorun bakacak kanaman artarsa atesin olursa da hastaneye gel.dedi.insallah bir sorun cikmaz bana sadece bir gün cinsel iliski yok.dedi.merak ettigim konu bundan sonra ne olcak ne yapcam ben korunuyorum esimle benim iki gebelik kaybim oldu dis gebelik ve düsük yaptım.simdiki asamada artik korunmayacakmıyım cok istiyorum anne olmayi insallah tez zamanda mujdeli haberler alırım.bana biraz yaşadığın tücrebelerden bahsedermisin.Benhsg cekildiğim ay gebe kaldım
Meraba benim kanamam olmadı. Hatta o gelen lekenin kanama ile karıstırıldıgını aslında onun hsg de içeri verilen iLç oldugu,doktorum tarafından söylendi. Benım de tüpleri acıktı az bişe tıkanıklık var ise bu verdiğim ilaç actı dedi doktor cok az bi sancım oldu o gün okadar. Doktor korun veya korunma demedi 3gunlık antibiyotik verdi sadece. zaten adet bitimi cekildiğim için eşimle münasebet olmamıs tı bir hafta birsiniz ogun ilişki oldu yani girdik biz. Benim prolaktin yuksek cıkmıstı biraz onun için dostinex vermişti onuda hemen aynı gün basladım. Ovulasyon testi sipariş ettim ama daha gelmemişti hsg adetin 7 günü cekildim tahminime göre 10.gun yumurtlama oldu bunu hissettim ben ama hsg ye yormuştum ovulasyon testlerim geldi hiç pik olmuyo hatta git gide gorünmeyevek kadar silindi ben ordan anladım yumurtlama oldugunu Ogün. Zaten adete 8 gun kala test yaptım cıktı. Yani erken döllenme olmuş 10.gün yumurtlamışım. Allah gonlunuze göre versin inşallah burdan müjdeli haberi verir sinizmerhaba.bende buğün ilaçlı rahim filmi cekimim oldu suan biraz agrim var kanamam var banada tüplerin acık denildi.iki hafta sonra sonuc almaya gel dedi doktorun bakacak kanaman artarsa atesin olursa da hastaneye gel.dedi.insallah bir sorun cikmaz bana sadece bir gün cinsel iliski yok.dedi.merak ettigim konu bundan sonra ne olcak ne yapcam ben korunuyorum esimle benim iki gebelik kaybim oldu dis gebelik ve düsük yaptım.simdiki asamada artik korunmayacakmıyım cok istiyorum anne olmayi insallah tez zamanda mujdeli haberler alırım.bana biraz yaşadığın tücrebelerden bahsedermisin.
Canım ne yaptın inşallah güzel haberler verirsinTamam canm ben cuma yapacağım mutlaka dönerim çift çizgileri görmemiz dileğiyle:))
Benim düzensizliğim olmadı günü gününe regl oldum belki bebiş vardır test yaptın mıKızlar merhaba ben 13 Ekim rahim filmi çekildim
Halen daha adet olmadım
Rahim filmi çekilip düzensizlikler oluyor mu ? Bilgisi olan var mı ya da yaşayan?
ben devlette çektirdim 10 dakikalik bi islemdi sadece hafif bi agrim oldu okdr özellerde olursa ücretli ve cok pahalı en güzeli devlet hastanesiKızlar hsg yi devlet hastanesinde mi çektiriyosunuz? Ücretli mi ayrıca.
aminnn inşallahhh rabbim tüm isteyene tatdırsın insallah hayırlı haberler alırım müjdeler veririm rabbim gönlümüze göre versinMeraba benim kanamam olmadı. Hatta o gelen lekenin kanama ile karıstırıldıgını aslında onun hsg de içeri verilen iLç oldugu,doktorum tarafından söylendi. Benım de tüpleri acıktı az bişe tıkanıklık var ise bu verdiğim ilaç actı dedi doktor cok az bi sancım oldu o gün okadar. Doktor korun veya korunma demedi 3gunlık antibiyotik verdi sadece. zaten adet bitimi cekildiğim için eşimle münasebet olmamıs tı bir hafta birsiniz ogun ilişki oldu yani girdik biz. Benim prolaktin yuksek cıkmıstı biraz onun için dostinex vermişti onuda hemen aynı gün basladım. Ovulasyon testi sipariş ettim ama daha gelmemişti hsg adetin 7 günü cekildim tahminime göre 10.gun yumurtlama oldu bunu hissettim ben ama hsg ye yormuştum ovulasyon testlerim geldi hiç pik olmuyo hatta git gide gorünmeyevek kadar silindi ben ordan anladım yumurtlama oldugunu Ogün. Zaten adete 8 gun kala test yaptım cıktı. Yani erken döllenme olmuş 10.gün yumurtlamışım. Allah gonlunuze göre versin inşallah burdan müjdeli haberi verir siniz
Devletteki doktoruma gittiğim zmn sorcam muhakkakben devlette çektirdim 10 dakikalik bi islemdi sadece hafif bi agrim oldu okdr özellerde olursa ücretli ve cok pahalı en güzeli devlet hastanesi
merhaba.bende buğün ilaçlı rahim filmi cekimim oldu suan biraz agrim var kanamam var banada tüplerin acık denildi.iki hafta sonra sonuc almaya gel dedi doktorun bakacak kanaman artarsa atesin olursa da hastaneye gel.dedi.insallah bir sorun cikmaz bana sadece bir gün cinsel iliski yok.dedi.merak ettigim konu bundan sonra ne olcak ne yapcam ben korunuyorum esimle benim iki gebelik kaybim oldu dis gebelik ve düsük yaptım.simdiki asamada artik korunmayacakmıyım cok istiyorum anne olmayi insallah tez zamanda mujdeli haberler alırım.bana biraz yaşadığın tücrebelerden bahsedermisin.
aminnnn insallahh bende tez zmada hamiş kalırım allahm bu guzel duyguyu tüm isteyene tatdırsın insallahmerhaba.bende buğün ilaçlı rahim filmi cekimim oldu suan biraz agrim var kanamam var banada tüplerin acık denildi.iki hafta sonra sonuc almaya gel dedi doktorun bakacak kanaman artarsa atesin olursa da hastaneye gel.dedi.insallah bir sorun cikmaz bana sadece bir gün cinsel iliski yok.dedi.merak ettigim konu bundan sonra ne olcak ne yapcam ben korunuyorum esimle benim iki gebelik kaybim oldu dis gebelik ve düsük yaptım.simdiki asamada artik korunmayacakmıyım cok istiyorum anne olmayi insallah tez zamanda mujdeli haberler alırım.bana biraz yaşadığın tücrebelerden bahsedermisin.
öncesinden bir kadın doğum görmeli sizi allttan muane için akıntınz olursa yapamiyolar ilac vercekleri icin tuplere zarar verirmis tedavisini gör öyle gel yapalim diyolar hsgyi ben dün girdim biraz kisiden kişiye degisiyo agri esigi yani benim biraz agrim oldu kas gevsetici ignede yaptilar ama simdi rahatım cok sükür kac aydir rahim filmine girmeyi bekliyodum sonunda girdim.korkmayin rahat olun kısa bi islem saten ilaç verdikleri zaman biraz hafif sanci hissedebiliyosunuzDevletteki doktoruma gittiğim zmn sorcam muhakkak
Canım gelen giden yok hala ama testte yapmadım:) haftaya olmazsan ya pacagimCanım ne yaptın inşallah güzel haberler verirsin
Test yaptınız miKızlar merhaba ben 13 Ekim rahim filmi çekildim
Halen daha adet olmadım
Rahim filmi çekilip düzensizlikler oluyor mu ? Bilgisi olan var mı ya da yaşayan?
Aşılama olacak demi canm senin bu ayCanım ne yaptın inşallah güzel haberler verirsin
Doktor aşılamaya gerek yok dedi femara verdi çatlatma iğnesi olucam salı günü doktor randevum var yumurtalar gelişti mi diye bakıcakAşılama olacak demi canm senin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?