Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman aynı değil hikayemiz senin bebeğin var benil yok. Ya birde bişey sorcam hepinize idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, kan testi negatif adete üç ğün kala siz yorumlayın biiiiiii
Kuzucum kan verdiysen en dogru sonuc kan tabi idrarla bakilan teatlerde yanilma payi var her zaman

Üzüldüm :KK43: ama kan testi yapan dr direk negatif dedi çıktı istedim vermedi değerimi sordum beta hcg değerimi söylemediler
Adetin gelmedimi hala o zaman hala umut var demektir ;) kaliteli bi gebelik testiyle bi daha mi denesen kiii :)

Üzüldüm :KK43: ama kan testi yapan dr direk negatif dedi çıktı istedim vermedi değerimi sordum beta hcg değerimi söylemediler
Sağlık ocağında yaptırmıştım aynı şeyi bana yaptılar ya bilmiyorlarki değerin bizim için ne kadar önem taşıdığını :(

HSG çekindiğim ayda tutturamamış oldum ben kızlar.
Bu sabah erken tespit testi yaptm, sonuç net negatif. Aslında cuma adet olmam gerekiyor ve adet günüm geçmeden test yapmayacağım diye kendime söz vermiştim. Ama yüksek ateş yaşıyorum şu an, ilaç kullanımı açısından öğrenmek istedim.
Kısmet önümüzdeki aylara artık....

Bu sabah erken tespit testi yaptm, sonuç net negatif. Aslında cuma adet olmam gerekiyor ve adet günüm geçmeden test yapmayacağım diye kendime söz vermiştim. Ama yüksek ateş yaşıyorum şu an, ilaç kullanımı açısından öğrenmek istedim.
İlk idrarla yapın testi isterseniz

Aranızda ovülasyon testi kullanan var mı çifr kırmızı çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14gün sonrası diye okudum bir yerde bu her kadında fix midir yoksa değişebilir mi diye merak ettim

Aranızda ovülasyon testi kullanan var mı çifr kırmızı çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14gün sonrası diye okudum bir yerde bu her kadında fix midir yoksa değişebilir mi diye merak ettim
Değişir bence her kadında herkesin döngüsü 28 günde 1 olmuyor

Bir tane de dr un yazısında okumustum ovülasyon sonrası herkeste 14tür ovülasyon oncesi dwğişir demişti. Yani sen 20.gün yumurtlarsan 34günde bir olur manasında

1,5 senelik evliyim 1 buçuk senedir olmuyor. Klomen kullanmadım. Hsg temiz çıkınça dr bu ayda tutmazsa adetin 3. Günü gel aşılama yapalım dedi ama 2 ay geçti hsgden gitmedim. Çünkü hiçbir sorun yok herşeyim gayet normal. 2 sene dolunca hâlâ olmazsa giderim aşılama olmaya
Bence hic birseye gerek kalmadan olacak canim hissediyorum :KK200::anneadayı:

O zaman aynı değil hikayemiz senin bebeğin var benil yok. Ya birde bişey sorcam hepinize idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, kan testi negatif adete üç ğün kala siz yorumlayın biiiiiii
Canim once kana geciyo idrara daha sonra muhtemelen test bozuktur bi kac ay once aynisi banada oldu damlatir damlatmaz belirdi ikinci cizgi hemen kana gittim negatif cikti gunun gecince sen bi tekrarla bakalim

Canim adet olmadan umutsuz olma hic belli olmaz bu isler

Ya ne alaka dyceksnz ama kizlar dun doktora gttim e nazbiza bakiyodum az once teshis olarak z33 gebeluk durumu yazmis.iki gun snra gel rahim cok guzel kabarmis felan dedi aslinda folikul takibine gidyorum ay kafam allak bullak

Önce kana sonra idrara geçiyor demişsiniz de, eczacıya gittim sordum testi aldığım dedim böyle böyle çıktı testin yanılma payı var mı, kadında yok değerin biraz düşük çıktıysa dr söylememiştir öyle 100 lerde çıkmayınca demiyolar dedi umutlandırdı beni. Bakalım yarın adet günüm hayırlısı olsun diyorum ama çıkan sonuca da gönlüm razı olsun istiyorum :(

Birde değer çok yavaş yükselir kanda dedi belki makine okumamıştır dedi. Yahu ümitlendim yahu. Ama kasıklarımda adet ağrıs

Bir tane de dr un yazısında okumustum ovülasyon sonrası herkeste 14tür ovülasyon oncesi dwğişir demişti. Yani sen 20.gün yumurtlarsan 34günde bir olur manasında
Dediğinizi ben de okumuştum ama başka kaynaklarda bunun tam olarak doğru olmadığını öğtendim. Luteal faz denen bu evre ortalama 14 gün sürüyormuş ancak 10-16 gün arası normal kabul ediliyormuş. 10 günden kısa sürmesinin hamileliği engelleyebileceği yazıyor. Bazı doktorlar 12 güne altına da şüpheyle bakıyorlarmış.
Bir kadının luteal faz süresi ise pek değişmiyormış, aydan aya en fazla 1-2 gün oynaması normalmiş. Döngü süremiz aydan aya değişse bile luteal faz değil, önceki foliküler faz değişiyormuş.

The average luteal phase lasts for 14 days, but 10 to 16 days is considered normal. The length of the luteal phase varies from woman to woman, although for each individual woman the length is fairly consistent from cycle to cycle.

Önce kana sonra idrara geçiyor demişsiniz de, eczacıya gittim sordum testi aldığım dedim böyle böyle çıktı testin yanılma payı var mı, kadında yok değerin biraz düşük çıktıysa dr söylememiştir öyle 100 lerde çıkmayınca demiyolar dedi umutlandırdı beni. Bakalım yarın adet günüm hayırlısı olsun diyorum ama çıkan sonuca da gönlüm razı olsun istiyorum :KK43:
Makine hatası ya da doktor tercihi olabilir. Eğer idrar testinde ikinci çizgiyi 10 dk içinde gördüyseniz testin hatalı olması pek olası değil;) Yeni bir test yapacaksınız değil mi? İnşallah bu da pozitif çıksın :)

İlk idrarla yapmıştım. Sabahı zor bekledim, ağrı kesici almadan direndim :)

Sağol canım. Ümitlenip üzülmek istemiyorum. Predictor early almıştım, 3-4 gün kala >%99 doğruluk iddia ediyor.
Benim testte 98,8 iddia ediyodu ama doktor kan negatif dedi

Back