Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu ben laboquick marka kullanmistim gercekten iyi bi marka ovu testleri basarili yani adet baslangicindan itibaren 10. Yada 11. Gunde basla ve her gun ayni saatte yapmalisin netten almistim bendeKizlar ovulasyon testine ne zaman baslamamiz gerekiyor bilginiz varmi hangi marka iyi birde testlerin icindeki adet sayisida farkli kafam basmadi ya bi turlu
Insallah canim hsg nin bence faydasi oluyo hem teshis hem tedavi korkulacak bisey yok hangi sehirdesin eger ist daysan kesinlikle ekomar derimBende sali gidicem doktordan istcm hsg yi..
İnsallah ise yarar. Biraz acili oluyor ama mecburen katlanicm
Canim farketmedim cunku bende kabizlik kronik. Ama 4 aydr 6 kilo felan aldim klomenle berabernurr64 canim sana bisey sorcam cok afedersin ama klomen sende kabizlik yaptimi ya ben 3 gundur feciyim gerci yumurtlama falan gecti klomen bitelide 9 gun oluyo ama yinede onun etkismidir diyorum
Ilac icme canim ihlamur bol meyve gecstr agir degilsen Allah sifa versinKizlar varmi bi gelisme benim bogazlarim indi adetimde yeni bitti bu ayda yalan oldu.. ilac verir muhtemelen dr gitsem
Canim ins bi an once olursun insan biran once olup bitsin ovulasyon baslasin istiyor :)ben napicam bogazlarim indiKızlar tarlusal kullanıyorum bitmek üzere ama hala gelen giden yok belirti de yok gelsede rahatlasam yatedavime başlasam hsg için tarih verilecek adet olursam
Aynen canım öyle boğazım indi derken canmCanim ins bi an once olursun insan biran once olup bitsin ovulasyon baslasin istiyor :)ben napicam bogazlarim indi![]()
Canim bana kalirsa git ol tedavini rabbim ol derse bisey engel olmaz hem yumurtlamanada daha varmisKizlar yarin gitsem de igne filanmi istesem daha ovulasyon ayin 5,6 si gibi bi sorun olurmu siizce
Canim adetin kac gun gecti ilaca ragmen hasta olmadiysan hamile olabilirmisin acaba kiminde gec dollenme oluyormusyaKızlar tarlusal kullanıyorum bitmek üzere ama hala gelen giden yok belirti de yok gelsede rahatlasam yatedavime başlasam hsg için tarih verilecek adet olursam
Ya canım bakalim ilaç yarın bitecek ilaç bitince en geç 10 gün içerisinde olunur deniliyor bakalım mecbur bekleyeceğim galibaCanim adetin kac gun gecti ilaca ragmen hasta olmadiysan hamile olabilirmisin acaba kiminde gec dollenme oluyormusya
Canim testi tekrarlasaydin biYa canım bakalim ilaç yarın bitecek ilaç bitince en geç 10 gün içerisinde olunur deniliyor bakalım mecbur bekleyeceğim galiba
Canım ilaç bitsin bi kaç gün daha bekleyip tekrarlayacgim inşCanim testi tekrarlasaydin bi