Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zekai tahire dün kan vermek için gittim gittiğime gideceğime bin pişmanım. Ben hsg mi etlik Zübeyde hanımda çekildim. Çok iyiydiKıxlaf aranızda ankarada zekai tahir burak hastanesine giden var mı orda hsg çekilen?? Ve de ankarada nereyi öneririsiniz hsg için
Niye pişman oldınızZekai tahire dün kan vermek için gittim gittiğime gideceğime bin pişmanım. Ben hsg mi etlik Zübeyde hanımda çekildim. Çok iyiydi
Anestezisiz mi girdiniz hsg yeZekai tahire dün kan vermek için gittim gittiğime gideceğime bin pişmanım. Ben hsg mi etlik Zübeyde hanımda çekildim. Çok iyiydi
Ben zekai tahire ilk defa gittim dün. Sadece beta hcg testi yaptırcaktım. O kadar terslediler ki. 1 buçuk yıldır bekliyorum bebek için. Adetten önce niye yaptın. Alttan bakmamız lazım. Bugün get yarın polikliniğe gel. Adetin geçmemiş niye geldin vs vs bu sürü şey deyip tersladi. Ben anestizisiz oldum hsg yaşım 22. Etlik zübeldeden çok memnun kaldım bu.konuda zaten hemen bitiyor işlem uzun sürmüyor korkulcak bişey yok.Niye pişman oldınız
Birşey cıktı mı peki neden olmuyır 115 yıldır sebepli miBen zekai tahire ilk defa gittim dün. Sadece beta hcg testi yaptırcaktım. O kadar terslediler ki. 1 buçuk yıldır bekliyorum bebek için. Adetten önce niye yaptın. Alttan bakmamız lazım. Bugün get yarın polikliniğe gel. Adetin geçmemiş niye geldin vs vs bu sürü şey deyip tersladi. Ben anestizisiz oldum hsg yaşım 22. Etlik zübeldeden çok memnun kaldım bu.konuda zaten hemen bitiyor işlem uzun sürmüyor korkulcak bişey yok.
merhaba canım bende zekai tahir gidiyorum bu ay orada hag cektirdim anestesisiz ve cookkkk kolaydıı çeken doktor o kadar kibar ki seni motive ediyor 3 4 dakikalık bir işlem ben simdi adet olmayı bekliyorum asılama ya geçilecek sana tavsiyem kesinlikle ertelemee burda yazılanlara da sakin kulak asmaa ben 4 5 aydır sırf korkudan erteliyordum şuan kendime gülüyorumKıxlaf aranızda ankarada zekai tahir burak hastanesine giden var mı orda hsg çekilen?? Ve de ankarada nereyi öneririsiniz hsg için
Hangi Dr çekti acabaa ben de bu ay artık gözümü kararttım. Birşey çıktı mı peki sonuçmerhaba canım bende zekai tahir gidiyorum bu ay orada hag cektirdim anestesisiz ve cookkkk kolaydıı çeken doktor o kadar kibar ki seni motive ediyor 3 4 dakikalık bir işlem ben simdi adet olmayı bekliyorum asılama ya geçilecek sana tavsiyem kesinlikle ertelemee burda yazılanlara da sakin kulak asmaa ben 4 5 aydır sırf korkudan erteliyordum şuan kendime gülüyorum
hayır canım çok şükür bsey çıkmadı hic korma coook kolay bir işlem sakin erteleme bu arada hsg için adetinin 1. Günü 0312 306 57 94 u 13.30 ile 16.00 saatleri arasında arayıp mutlaka randevu al hag için yoksa bir sonraki aya kalirsinHangi Dr çekti acabaa ben de bu ay artık gözümü kararttım. Birşey çıktı mı peki sonuç
Canım benim çok teşekkürler. Peki neden olmuyormuş o zaman niye aşılamaya geçildihayır canım çok şükür bsey çıkmadı hic korma coook kolay bir işlem sakin erteleme bu arada hsg için adetinin 1. Günü 0312 306 57 94 u 13.30 ile 16.00 saatleri arasında arayıp mutlaka randevu al hag için yoksa bir sonraki aya kalirsin
Tüplerim açık çıktı birşey çıkmadı hiçsir sorun yok eşimde de bendedeBirşey cıktı mı peki neden olmuyır 115 yıldır sebepli mi
Canim merhaba senin ne kadar suredir olmuyo tatlim bide klomen kullandinmi hicHsgden korkma inan kısacık sürüyor
1,5 senelik evliyim 1 buçuk senedir olmuyor. Klomen kullanmadım. Hsg temiz çıkınça dr bu ayda tutmazsa adetin 3. Günü gel aşılama yapalım dedi ama 2 ay geçti hsgden gitmedim. Çünkü hiçbir sorun yok herşeyim gayet normal. 2 sene dolunca hâlâ olmazsa giderim aşılama olmayaCanim merhaba senin ne kadar suredir olmuyo tatlim bide klomen kullandinmi hic
Hayır ikimizde kullanmıyoruzİnşallah Gerek kalmaz sigara kullanıyor musun peki sen yada eşin
O dadyoksa o zaman kalırsın inşallah en kısa zamamdaHayır ikimizde kullanmıyoruz
Hikayemiz ayni1,5 senelik evliyim 1 buçuk senedir olmuyor. Klomen kullanmadım. Hsg temiz çıkınça dr bu ayda tutmazsa adetin 3. Günü gel aşılama yapalım dedi ama 2 ay geçti hsgden gitmedim. Çünkü hiçbir sorun yok herşeyim gayet normal. 2 sene dolunca hâlâ olmazsa giderim aşılama olmaya
Tek fark ben 5 senelik evliyim birde oglum var 4 yasinda :)Hikayemiz ayni![]()
O zaman aynı değil hikayemiz senin bebeğin var benil yok. Ya birde bişey sorcam hepinize idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı, kan testi negatif adete üç ğün kala siz yorumlayın biiiiiiiTek fark ben 5 senelik evliyim birde oglum var 4 yasinda :)