- 10 Ağustos 2010
- 374
- 268
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim daha yogun oldu kanamamBir sorum olacak, hsg'yi takip eden adet kanamanızda farklılık oldu mu? Yoksa miktar ve yapısal olarak aynı mıydı?
Kan tahlili yaptirdinmi canimKızlar ben hala adet olamadim![]()
Benim aynıydı hiç bir değişiklik olmadıBir sorum olacak, hsg'yi takip eden adet kanamanızda farklılık oldu mu? Yoksa miktar ve yapısal olarak aynı mıydı?
Geçen hafta doktora gittim yaptırdım negatif 1.2 gibi bi değer çıktı dün yine idrar testi yaptım çıkmadı gelecek de işte naz yapıp beni bunaltıyorKan tahlili yaptirdinmi canim
Canim benim daha yogun oldu kanamam
Benim aynıydı hiç bir değişiklik olmadı
Ben 4 gun once gordum ve daha uzun surdu canim sende bi farklilikmi vardiBir sorum olacak, hsg'yi takip eden adet kanamanızda farklılık oldu mu? Yoksa miktar ve yapısal olarak aynı mıydı?
Canim isiktan sanirim cok net belli olmuyo ikiside ayni koyuluktaysa ovulasyon baslamis degerlendir bence gunasiri adetin 10. Gunu ile 20. Gunu arasi gun asiri iliskiyi dene kacirmazsin hemdeBirde bunu yorumlayabilirmisiniz normal programim ayin 5ini gosteriyor ovulasyon icin
Henğz pozitif değil gibi geldi bana. Ama tabii ki denemeye müsait günler gelmiş :)Birde bunu yorumlayabilirmisiniz normal programim ayin 5ini gosteriyor ovulasyon icin
Ben çok anlamıyorum bu değerlerden ama hsg bölümündeysen besek istiyorsun demektir, ve inşallah olurrrr :)Kızlar benim bir hafta sonucum 1.2 yken şuan 3.6 çıktı negatif ama şüpheli dedi doktor benim hep 0 çıkardı Allak bullak oldu kafam
Insallah canım istiyorm hsg cekilecektim adetimi bekliyordum ama gelmediBen çok anlamıyorum bu değerlerden ama hsg bölümündeysen besek istiyorsun demektir, ve inşallah olurrrr :)
Canim merhaba nasilsin varmi bi gelismeSlm cnm, ben ilkini 6 sene önce özelde anestezisiz cekildim artık sancidan mı neyse sağ tüpüm tamamen kapalı çıkmıştı. ve geçen ay yine özelde histeroskopi + hsg cekildim ama busefer anestezi aldım ve kapalı olan tüp busefer hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi.bazen açık olan tüpler o anki spazimla kapalı gözukebiliyoms tabi herkeste böyle olmuo. Oyüzden eğer imkan varsa anestezi alinmasindan yanayım.buayda klomenle deniyorum bakalım hayırlısı artık...
Canim ne yaptin yazmadin hicAgri esigin dusukse anestezili ol mutlaka,degilse kasmadan dolayi kapali gorunebilir.korkma canim hemen 5 dakikalik bir islem
Hayırlı akşamlar cnm, daha önce buraya yazdım mı firsat bulupta sayfalara bakamqdığım içinde bilemedim. Geçen ayki klomen boşa gitti bu ay tekrar başladım cumartesi ilaç bitti yarinda ilk kontrolüm var. Geçen ay günde bitane almıştım 1 yumurtam oluşmştu hatta sol tarafimda anlamiştımda ama buay günde 2 tane almama rağmen okadar ağrı hissetmiyorum sadece adet sancısı gibi ağrılar, nie öyle oldu acaba 2 taneye rağmen yumuş oluşmadımı acaba diyorum kendi kendime, ama busefer takmak düşünmek istemiyorum hayırlısı artık napayım. sen naptın peki ?Canim merhaba nasilsin varmi bi gelisme
Canim her animiz birbirini tutmuyoki neden olmasin yumurtan yarin guzel haber vereceksin bence bende bu ay klomen kullandim ama regl olucam 7. Sinde test yaptim negatif benimde umutlar ikinci aya kaldi artikHayırlı akşamlar cnm, daha önce buraya yazdım mı firsat bulupta sayfalara bakamqdığım içinde bilemedim. Geçen ayki klomen boşa gitti bu ay tekrar başladım cumartesi ilaç bitti yarinda ilk kontrolüm var. Geçen ay günde bitane almıştım 1 yumurtam oluşmştu hatta sol tarafimda anlamiştımda ama buay günde 2 tane almama rağmen okadar ağrı hissetmiyorum sadece adet sancısı gibi ağrılar, nie öyle oldu acaba 2 taneye rağmen yumuş oluşmadımı acaba diyorum kendi kendime, ama busefer takmak düşünmek istemiyorum hayırlısı artık napayım. sen naptın peki ?
Bakalim cnm inş dediğin gibi olur, maddi manevi yiprandik valla, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.Canim her animiz birbirini tutmuyoki neden olmasin yumurtan yarin guzel haber vereceksin bence bende bu ay klomen kullandim ama regl olucam 7. Sinde test yaptim negatif benimde umutlar ikinci aya kaldi artik
Canim gittinmi doktora ben catlatma ignesi olmamistim canimBakalim cnm inş dediğin gibi olur, maddi manevi yiprandik valla, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.
Peki sen iğnenin 7.günümü test yaptın , bugün kaçıncı günün? Adet olmadan ümitlerini yitirme bence çünkü erken yapmışın testi.