Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar
Bir kac sorum olacak aranizda pcolu var mi bilmiyorum ama ilk gittigim doktor adetin 2. Gunu usg ile pco teshisi koydu hormonal problem yoktu adetim bitti baska doktora gittim o da pco falan yok dedi acaba pco adrtliyken gorunen biside 2. Ondan mi goremedi ki sevinemiyorumda yok diue.

2 ay once hsg cekildim tupler acik cikti hsgyi pco yok diyen doktora cektirdim hsg cektirdigim ay klomen ve catlatma ignesi kullandm o ay cok sancim oldu yumurtlama donemi siddetli kasik agrisi cektim batma seklinde ama o ay gebelik olusmadi. Bu ay hic tedavi yapmicam dedim ama ovulasyon testi takibi yaptim 28 agustosta test cok koyuydu her gun yaptim renk siliklesti bugun cok silikti ama 2 gundur cok kasik agrim var acaba hsg sonrasi boyle yasayan oldu mu bu yasima kdr hic yumurtlama donemi kasik agrim olmazdi acaba 28 agustosta yumurtam catlayamadi mi agri hala ondan olabilir mi
Canım merhaba ben sadece hsg günü be bir gün sonrası ağrı yaşadım ara ara da vajinal ağrım yüzünden oldu hemşireye sordum normal deri bence sende ara bir sor

Canım merhaba ben sadece hsg günü be bir gün sonrası ağrı yaşadım ara ara da vajinal ağrım yüzünden oldu hemşireye sordum normal deri bence sende ara bir sor
Cevap verdigin icin sagol canim bmadet olursan 2. Gun gidicem bakalim insallah iltihap fln olusmamistir yada kist

Back