Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Makine hatası ya da doktor tercihi olabilir. Eğer idrar testinde ikinci çizgiyi 10 dk içinde gördüyseniz testin hatalı olması pek olası değil:KK66: Yeni bir test yapacaksınız değil mi? İnşallah bu da pozitif çıksın :)
Tekrar anlatayım şöyle oldu, ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 10 sn içinde ikinci çizgi çıktı silik bi şekilde önce zor görünüyordu sonra hafig belli oldu ama yine silikti. Sonra kana gittim. Gelirken tekrar test aldım aynısından. Evde yaptım negatif çktı. Ama o testi yapmadan önce bol suyla vitaminlerimi içtim kahvaltı ettim çayla.
. Acaba diyorum ilk tast doğru çünkü su alımı filan olmadı ya hormonlar daha belliydi onda bile silik çıktı baya,
İkincisinde su filan içtim hormonlar idrarın içinde azaldı ondan mı çıkmadı

Tekrar anlatayım şöyle oldu, ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 10 sn içinde ikinci çizgi çıktı silik bi şekilde önce zor görünüyordu sonra hafig belli oldu ama yine silikti. Sonra kana gittim. Gelirken tekrar test aldım aynısından. Evde yaptım negatif çktı. Ama o testi yapmadan önce bol suyla vitaminlerimi içtim kahvaltı ettim çayla.
. Acaba diyorum ilk tast doğru çünkü su alımı filan olmadı ya hormonlar daha belliydi onda bile silik çıktı baya,
İkincisinde su filan içtim hormonlar idrarın içinde azaldı ondan mı çıkmadı
Olabilir canım. Adet günü geçmemişse ya da az geçmişse her idrarda çıkmayabiliyor diye biliyorum. Testin varsa yarın sabah ilk idrarla bir dene bence ;)

Ya ne alaka dyceksnz ama kizlar dun doktora gttim e nazbiza bakiyodum az once teshis olarak z33 gebeluk durumu yazmis.iki gun snra gel rahim cok guzel kabarmis felan dedi aslinda folikul takibine gidyorum ay kafam allak bullak
Yaaaa yasasin o zaman canim coook sevindim insallah oyledir ilk hamisimiz sensin o zaman:KK200::anneadayı:

Yaaaa yasasin o zaman canim coook sevindim insallah oyledir ilk hamisimiz sensin o zaman:KK200::anneadayı:
Insallah canim ya . tani ya oyle yazmis ama yanlis mi yazmis acaba bilemedim.carsamba tekrar gel dedi bakalim yarin gidecegm.insallah hepimiz hamis oluruz

Son adetim dgerkilere gore hic yok gbi bsydi canim. Zaten gecen ayda hsg cektrdim. Bi belirtim yok farkettgm
Ya valla bende bu goguse takmis durumdayim acimiyosa sanki bisey yok gibi geliyo benim iki gundur yogun akintim var neye alamet bilmiyorum

Ya valla bende bu goguse takmis durumdayim acimiyosa sanki bisey yok gibi geliyo benim iki gundur yogun akintim var neye alamet bilmiyorum
Ben surekli usutuyorum kendimi goguslerim ondan aciyor hep :) ayy valla 1 yildr surekli evhamli oldum

Ben surekli usutuyorum kendimi goguslerim ondan aciyor hep :) ayy valla 1 yildr surekli evhamli oldum
Bende diyorumki dinlemiycem kendimi ama yapamiyorum malesef bugun test yaptim gaza geldim ama negatif cikti adetime 8 gun var seninle ayni gunduk

Canim sen ne alemdesin bat ne zaman senin
Bat bu cuma. İşte benim predictor early bugün negatif çıktı canım. Zaten hiçbir belirtim de yok.
Önümüzdeki aya bakcaz:)
İnşallah senin güzel haberini birkaç güne alırız :)

Bat bu cuma. İşte benim predictor early bugün negatif çıktı canım. Zaten hiçbir belirtim de yok.
Önümüzdeki aya bakcaz:)
İnşallah senin güzel haberini birkaç güne alırız :)
Valla kuzu benim bu aydan pek umidim yoktu cunku doktora 10. Gun gittigimde 20 mm yumurta vardi ama rahim duvari inceydi moralim bozuldu. Estrofem diye bi ilac verdi onu kullandim . olursa supriz olur cokta guzel olur valla olmazsada napalim yilmak yok yola devam

Bende diyorumki dinlemiycem kendimi ama yapamiyorum malesef bugun test yaptim gaza geldim ama negatif cikti adetime 8 gun var seninle ayni gunduk
Evet canim ayniydik. Dedim ya her sey allak bullak. Gebeysem uzerine gormusumdur bu kadar erken belli olmaz ki ben bu ay klomen ictim yumurtlama beklerken yumurtlamadim.uzerine bi de bugun enabizda gebelik tanisi teshisi yazinca saskinim ogleden beri. Bakalim yarin ne diyecek doktor

Aranızda ovülasyon testi kullanan var mı çifr kırmızı çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14gün sonrası diye okudum bir yerde bu her kadında fix midir yoksa değişebilir mi diye merak ettim
Ben daha bugun basliycam yapmaya ilk kez yapicam hicbi fikrim yok

Evet canim ayniydik. Dedim ya her sey allak bullak. Gebeysem uzerine gormusumdur bu kadar erken belli olmaz ki ben bu ay klomen ictim yumurtlama beklerken yumurtlamadim.uzerine bi de bugun enabizda gebelik tanisi teshisi yazinca saskinim ogleden beri. Bakalim yarin ne diyecek doktor
Canim ne yaptingittinmi doktora

Back