- 24 Mart 2017
- 684
- 536
- 103
Meraba canim yarin sabah randevumSelam canim nasilsin gittinmi doktora ne alemdesin ben beklemedeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba canim yarin sabah randevumSelam canim nasilsin gittinmi doktora ne alemdesin ben beklemedeyim
Ayy hadi guzel haberle gel insallah catlatma ignesi kullandinmi senMeraba canim yarin sabah randevum
Yok canim yarinki buyumeye gore verir heralde igneyi.amin insallahAyy hadi guzel haberle gel insallah catlatma ignesi kullandinmi sen
Daha yeni cektirmistim bu ilk adetim tatlim.Yumurta takibi icinde dr a gitmek ne biliyim dedim ya film sonrasi 3 ay deneyin dedi drum zatenCanim sen cektireli ne kadar oluyo bende bi kac aydirhep erken oluyorum
Buyumemis canim yaAyy hadi guzel haberle gel insallah catlatma ignesi kullandinmi sen
hayır canım klomen vermedi. daha doğrusu sonucu gösterdikten sonra hsg sonucunu bu ay tutmazsa ğel aşılama yapalım dedi bende hemen aşılama istemediğim için gitmedim bu zamana kadar hiçCanim benim doktorum klomen verdi reglin ikinci yada ucuncu gunu gidiyosun sana ilac yaziyo daha sonra seni ilac bitince cagiriyo ben adetin 5. Gunu icmeye basladim 10. Gun doktora gittim. Gelismis yumurtam varmi rahim duvari kalinligina bakti ama bana catlatma ignesi vermedi bazilarini daha sik istiyolar sonra igne yapip iliski icin doktor saat veriyo
Canim ne kadar suredir ugrasiyosunDaha yeni cektirmistim bu ilk adetim tatlim.Yumurta takibi icinde dr a gitmek ne biliyim dedim ya film sonrasi 3 ay deneyin dedi drum zaten
Kuzum ya hic belli olmaz umutsuz olma lutfen rabbimin matematigi yok bizim hesaplarimiz onunkinden cok farkli uzme kendini hersey nasip canimcimBuyumemis canim yayani 17,7 olmus. Igne vurmadi doktor. Pazartesi 21.gunum olucak. Doktor o gun progestronla beraber tekrar bakicak bu ayda olumsuz sanirim
Canim asilama yaptirma zaten derim sansin yuzde 10 bosu bosuna vaktinide paranida heba etme bekle o zaman bi kac ay akisina birak ben inaniyorumki olacakhayır canım klomen vermedi. daha doğrusu sonucu gösterdikten sonra hsg sonucunu bu ay tutmazsa ğel aşılama yapalım dedi bende hemen aşılama istemediğim için gitmedim bu zamana kadar hiç
18 ay olduCanim ne kadar suredir ugrasiyosun
Senin ne kadar oldu pekiCanim asilama yaptirma zaten derim sansin yuzde 10 bosu bosuna vaktinide paranida heba etme bekle o zaman bi kac ay akisina birak ben inaniyorumki olacak
Canim benim 1.5 yil sonra bi gebeligim oldu 3.5 aylikken kalbi durdu ve kurtaj oldum gecen sene subatta 2 ay korunduk ondan beride tik yok iste toplamda 2.5 yil olduSenin ne kadar oldu peki
Dur bakalim hsg sonrasi ilk 3 ay umut cok Allahim nasip edecem ins biraz sakin olabilsekCanim benim 1.5 yil sonra bi gebeligim oldu 3.5 aylikken kalbi durdu ve kurtaj oldum gecen sene subatta 2 ay korunduk ondan beride tik yok iste toplamda 2.5 yil oldu
bende alicam n11 den baktm 30 lu var sanirimKizlar ovulasyon testine ne zaman baslamamiz gerekiyor bilginiz varmi hangi marka iyi birde testlerin icindeki adet sayisida farkli kafam basmadi ya bi turlu
kuzu hic korkma inan korkulucak bisi yok saniyeli ya safi dedigin anda bitiyor hiiicbisisi yokBende sali gidicem doktordan istcm hsg yi..
İnsallah ise yarar. Biraz acili oluyor ama mecburen katlanicm
Bende n11 den aldim 30lu paketini adet baslangicimin 12.gunu yapmaya basliycam bakalim genelde cep telefobu programina gore birliktelik oluordu demekki bi anormallik varbende alicam n11 den baktm 30 lu var sanirim
Alan varsa hangisinden alalim ovulasyon testini.
Bende n11 den aldim 30lu paketini adet baslangicimin 12.gunu yapmaya basliycam bakalim genelde cep telefobu programina gore birliktelik oluordu demekki bi anormallik var[/QUOT
Birde incir kurunumu denesem ya bu ay gec mi kaldim acaba adetin ilk gunuyse gec kaldim