Canim 10. Gun esit gibimi duruyo catlamis olabilirmi acaba sen yinede yapmaya devam et benceKizlar bi gelisme yok catlamiycak galiba bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 10. Gun esit gibimi duruyo catlamis olabilirmi acaba sen yinede yapmaya devam et benceKizlar bi gelisme yok catlamiycak galiba bu![]()
Bende bugun çektirdim doktor gebelik ssnsin 3 kat artti dedi icime umut doğduYokmu benim gibi hsg cektirip acabasi olan![]()
Hadi hayirli olsun canim insallah rabbim bekletmeden tez zamanda isteyen herkese nasip ederBende bugun çektirdim doktor gebelik ssnsin 3 kat artti dedi icime umut doğdu
Aminn hepimize insallahHadi hayirli olsun canim insallah rabbim bekletmeden tez zamanda isteyen herkese nasip eder
Yok ya hepsi ayni koyulukta silik ilk defa bu ay adetim 5 gun erken geldi film cekindigim icin normalde aylardir 12 13 gibi catlamam oluyordu bu ay 5ini gosteriyor program ama testlerde hicbi gelisme yok sanirim vucudum yine onceki aylar gibi davranicak allak bullak oldu ve cok skldim.Canim 10. Gun esit gibimi duruyo catlamis olabilirmi acaba sen yinede yapmaya devam et bence
Hımm anladım cnm. Dün gittim cnm da pek iç açıcı değildi, buay günde 2 klomen kullanmama rağmen olgunluğa erisecek 1 yumurta gözüküo diğerleri baya küçük dedi. hadi o neysede 1 haftadr estrofem kullanmama rağmen de hâlâ rahmin çok ince dedi o canımızı sıktı. 2ay önce histeroskopi+hsg yapılmıştı belki histeroskopiden snra yapisiklik olmuştur rahmin kalınlaşmasını o da etkileyebilir oyüzden tekrar operasyonu yaptırman gerekebilir dedi canım sıkıldı yani. yarınki kontrolüme göre olmazsa tüp doktorumla görüşmemi istedi, bakalım hayırlısı artık.Canim gittinmi doktora ben catlatma ignesi olmamistim canim
Evet canim olsa cikardi sanirim ama bekle bakalim bir kac gun sonra tekrar yap olmadi kan verirsinKizlaaaar benim bugun bat gunumdu ama olmadim klomenmi yapmistir yaaaaa bide test yaptim hic bisey cikmadi olsa cikardi dimi
Bekliyorum canim ya.en son yumurta catlamadi.rahim kabarmis kalinlik cok iyi dedi gonderdi doktor. Bat 8 subat yarin. Iki gundur kasigim vajinanin uzeri agriyor ara ara adetten mi bilemedimCanim ne yaptin yazmadin hic
Ay hadi ins hayrli haberler alirizBekliyorum canim ya.en son yumurta catlamadi.rahim kabarmis kalinlik cok iyi dedi gonderdi doktor. Bat 8 subat yarin. Iki gundur kasigim vajinanin uzeri agriyor ara ara adetten mi bilemedim
Degerlendir canim bos gecme :)Benimde durumlar bu aekilde son 2 sltestin birini sabah digerini aksam yaptim en koyu halindeydi aksama silinmis bugun akintimda cok olmus sanirim catlama bugun gerceklesti![]()
Canım, sen bekleme durumuna geçtin sanırım değil mi?Kimseden ses cikmiyor hsgden umidi kestik sanirim![]()
Evet canim ayin 10unda yumrtlamam gerceklesti verimlide gecti hamd olsun rabbim bilir artik..Canım, sen bekleme durumuna geçtin sanırım değil mi?
Ben bugün 12. gündeyim, daha yeni ovu testlerine başlarım ve de tabii çalışmalara:)
Canim kesinlikle agrisiz ve acisiz ben ilkini baska bi ozel hastanede 850 liraya cektirmistim bildigin paramla rezil ettiler beni ama ekomar cok iyi bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorumhissetmiyosun bileKızlar aranızda echomar da çektiren var mı ? Böyle acısız son teknoloji falan diyorlar ya pek inanamadım işe yarayan bir sistemmidir bu c kollu makine teknolojis bilgisi olan varmı ?
Canim ben bu ay 2 gun gecikmeli hasta oldum ve bugun 6. Gunum dun famera ya basladim hayirlisi artik yeni ay yeni umutlarKimseden ses cikmiyor hsgden umidi kestik sanirim![]()