- 24 Mart 2017
- 684
- 536
- 103
Merhaba canim. Sen klomen kullandin mi hic. Klomenle femara farki ne biliyomsnCanim ben bu ay 2 gun gecikmeli hasta oldum ve bugun 6. Gunum dun famera ya basladim hayirlisi artik yeni ay yeni umutlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim. Sen klomen kullandin mi hic. Klomenle femara farki ne biliyomsnCanim ben bu ay 2 gun gecikmeli hasta oldum ve bugun 6. Gunum dun famera ya basladim hayirlisi artik yeni ay yeni umutlar
Canim kesinlikle agrisiz ve acisiz ben ilkini baska bi ozel hastanede 850 liraya cektirmistim bildigin paramla rezil ettiler beni ama ekomar cok iyi bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorumhissetmiyosun bile
Adet bitiminden sonra en geç birkaç gün içinde çekmek istiyorlar. Doktorum bana 11. günü geçirme demişti.Kızlar hayırlı akşamlar rahim filmi adetin kaçıncı gününde çekiliyor bu ay aşılama oldum tutmazsa eğer rahim filmi dedi doktor ama ne zaman gelmem gerektiği halde başka bir bilgi vermedi. Merak icerisindeyim
Canim fiyat 550 lira verdim islem 5 dakika surmedi bile kalkmamla yatmam bir oldu benim sadece 1.2 damla kanamam oldu baskada olmadi iliskiye girebildim o yuzdenSağol canım benim dönüşün için. Peki ne kadar sürdü işlem ve ilişki için birşey diyorlar mı filmden sonra şu zaman olsun gibi ? Sakıncası yoksa fiyat neydi
Canim sen ne yaptin baya merak ettim seni sesinde cikmadi klomen kullandim ben sonucta verdi aslinda yumurtalarim falan olustu ama rahim icini inceltti ondan dolayi doktorum ilaci degisti femara biraz daha etkili ve pahali bir ilac cumartesi gidicem doktora yazarim burdan sonucuMerhaba canim. Sen klomen kullandin mi hic. Klomenle femara farki ne biliyomsn
Slm cnm. 2 aydır klomen kullanmamdan dolayi galiba bendede rahim kalinlaşması zor oldu çünkü daha önce böyle bi sorunum yoktu.Adetime ortalama 1hafta var hâlâ daha estrofem kullanıyorum , bikaç gün daha kullanıp kesicem. Doktorumda klomen rahim inceliği yaoabilio demişti sendede aynı sorun çıkmış. Femera hakkında hiç bi bilgim yok yarınki kontrolünden snra bilgilendirirsen çok memnun olurum cnm.Canim sen ne yaptin baya merak ettim seni sesinde cikmadi klomen kullandim ben sonucta verdi aslinda yumurtalarim falan olustu ama rahim icini inceltti ondan dolayi doktorum ilaci degisti femara biraz daha etkili ve pahali bir ilac cumartesi gidicem doktora yazarim burdan sonucu
Canim fiyat 550 lira verdim islem 5 dakika surmedi bile kalkmamla yatmam bir oldu benim sadece 1.2 damla kanamam oldu baskada olmadi iliskiye girebildim o yuzden
Selam canim kusura bakma yeni gordum kontrole 9. Gun gittim sagda da solda da yumurta olusmuz rahmin yumurta catlama kivamina gelene kadar kalinlasir dedi ama yinede kola kalcaya yapistirilan bi bant verdi cmt yapistirdim bide bugun yarin yine cagirdi bakalim ne diyecek gecen ay klomenle 10. Gunde 22 mm yumurta vardi bu ay 9. Gunde 12 mm dedi ben yarin yine yazarim canimSlm cnm. 2 aydır klomen kullanmamdan dolayi galiba bendede rahim kalinlaşması zor oldu çünkü daha önce böyle bi sorunum yoktu.Adetime ortalama 1hafta var hâlâ daha estrofem kullanıyorum , bikaç gün daha kullanıp kesicem. Doktorumda klomen rahim inceliği yaoabilio demişti sendede aynı sorun çıkmış. Femera hakkında hiç bi bilgim yok yarınki kontrolünden snra bilgilendirirsen çok memnun olurum cnm.
Olsun cnm ne kusuru. Aynen çatlama gününe kadar kalınlaşır inş takma kafana benimde öyle olmuştu ama sonra toparladı tabi yinede estrofeme devam etmiştim. Benimde geçen aya göre buay yumurtalar nazli büyüdü 11.gün 14mm di. Sonraki gittiklerimdede 16 mm den sonra büyüme olmamış karın içinde sıvı gözüküyo büyük bi ihtimal çatlamış demişti. Buayda çok karışık geçti misafir eşimin ameliyatı derken özellikle o haftayı buldu 2 sefer ilişki oldu adete ortalama son 3 gün nasip bakalım. Gelişmeleri yazarsın cnmSelam canim kusura bakma yeni gordum kontrole 9. Gun gittim sagda da solda da yumurta olusmuz rahmin yumurta catlama kivamina gelene kadar kalinlasir dedi ama yinede kola kalcaya yapistirilan bi bant verdi cmt yapistirdim bide bugun yarin yine cagirdi bakalim ne diyecek gecen ay klomenle 10. Gunde 22 mm yumurta vardi bu ay 9. Gunde 12 mm dedi ben yarin yine yazarim canim
Merhaba canim. Ben ayni ya gene adet oldum. Bu kez gunde 3 klomen ictim. Birazdan yumurta takibine gidicemCanim sen ne yaptin baya merak ettim seni sesinde cikmadi klomen kullandim ben sonucta verdi aslinda yumurtalarim falan olustu ama rahim icini inceltti ondan dolayi doktorum ilaci degisti femara biraz daha etkili ve pahali bir ilac cumartesi gidicem doktora yazarim burdan sonucu
Canim ne yaptin varmi bi gelismeOlsun cnm ne kusuru. Aynen çatlama gününe kadar kalınlaşır inş takma kafana benimde öyle olmuştu ama sonra toparladı tabi yinede estrofeme devam etmiştim. Benimde geçen aya göre buay yumurtalar nazli büyüdü 11.gün 14mm di. Sonraki gittiklerimdede 16 mm den sonra büyüme olmamış karın içinde sıvı gözüküyo büyük bi ihtimal çatlamış demişti. Buayda çok karışık geçti misafir eşimin ameliyatı derken özellikle o haftayı buldu 2 sefer ilişki oldu adete ortalama son 3 gün nasip bakalım. Gelişmeleri yazarsın cnm![]()
VallaCanim ne yaptin varmi bi gelisme
Son 6-7 aydr adet döngü aralarim 27 günü gecmezdi. Ona dayanaraktan buay Cuma yada cumartesi olmam lazımdı, hele cumartesi acayip ağrı çektim aha kesin oldum diyip devamlı kontrol edip durdum ama leke bile değmedi. Ogünden buyanada ağrılar azalmaya başladı ama şişlik falan var tabi arada hafiften akintim oluo. Azöncede şu basit testler varya ondan yapayım dedim ama malesef negatifCanim ne yaptin varmi bi gelisme
Burdayiz canim nasilsin benim bat 9 mart bu ay femara kullandim bakalim ne olacak sen ne yaptinumut edenler, hala burada mıyız?![]()