Tekrar anlatayım şöyle oldu, ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 10 sn içinde ikinci çizgi çıktı silik bi şekilde önce zor görünüyordu sonra hafig belli oldu ama yine silikti. Sonra kana gittim. Gelirken tekrar test aldım aynısından. Evde yaptım negatif çktı. Ama o testi yapmadan önce bol suyla vitaminlerimi içtim kahvaltı ettim çayla.Makine hatası ya da doktor tercihi olabilir. Eğer idrar testinde ikinci çizgiyi 10 dk içinde gördüyseniz testin hatalı olması pek olası değilYeni bir test yapacaksınız değil mi? İnşallah bu da pozitif çıksın :)
Olabilir canım. Adet günü geçmemişse ya da az geçmişse her idrarda çıkmayabiliyor diye biliyorum. Testin varsa yarın sabah ilk idrarla bir dene benceTekrar anlatayım şöyle oldu, ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 10 sn içinde ikinci çizgi çıktı silik bi şekilde önce zor görünüyordu sonra hafig belli oldu ama yine silikti. Sonra kana gittim. Gelirken tekrar test aldım aynısından. Evde yaptım negatif çktı. Ama o testi yapmadan önce bol suyla vitaminlerimi içtim kahvaltı ettim çayla.
. Acaba diyorum ilk tast doğru çünkü su alımı filan olmadı ya hormonlar daha belliydi onda bile silik çıktı baya,
İkincisinde su filan içtim hormonlar idrarın içinde azaldı ondan mı çıkmadı
Yaaaa yasasin o zaman canim coook sevindim insallah oyledir ilk hamisimiz sensin o zamanYa ne alaka dyceksnz ama kizlar dun doktora gttim e nazbiza bakiyodum az once teshis olarak z33 gebeluk durumu yazmis.iki gun snra gel rahim cok guzel kabarmis felan dedi aslinda folikul takibine gidyorum ay kafam allak bullak
Insallah olmazsin kuzum dilegimiz o yonde tabikideBirde değer çok yavaş yükselir kanda dedi belki makine okumamıştır dedi. Yahu ümitlendim yahu. Ama kasıklarımda adet ağrıs
Insallah canim ya . tani ya oyle yazmis ama yanlis mi yazmis acaba bilemedim.carsamba tekrar gel dedi bakalim yarin gidecegm.insallah hepimiz hamis oluruzYaaaa yasasin o zaman canim coook sevindim insallah oyledir ilk hamisimiz sensin o zaman
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)Insallah canim ya . tani ya oyle yazmis ama yanlis mi yazmis acaba bilemedim.carsamba tekrar gel dedi bakalim yarin gidecegm.insallah hepimiz hamis oluruz
Insallah kuzum ya allah gonlune gore versin belirti falan varmi pekiInsallah canim ya . tani ya oyle yazmis ama yanlis mi yazmis acaba bilemedim.carsamba tekrar gel dedi bakalim yarin gidecegm.insallah hepimiz hamis oluruz
Canim sen ne alemdesin bat ne zaman seninGüzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Son adetim dgerkilere gore hic yok gbi bsydi canim. Zaten gecen ayda hsg cektrdim. Bi belirtim yok farkettgmInsallah kuzum ya allah gonlune gore versin belirti falan varmi peki
Ya valla bende bu goguse takmis durumdayim acimiyosa sanki bisey yok gibi geliyo benim iki gundur yogun akintim var neye alamet bilmiyorumSon adetim dgerkilere gore hic yok gbi bsydi canim. Zaten gecen ayda hsg cektrdim. Bi belirtim yok farkettgm
Ben surekli usutuyorum kendimi goguslerim ondan aciyor hep :) ayy valla 1 yildr surekli evhamli oldumYa valla bende bu goguse takmis durumdayim acimiyosa sanki bisey yok gibi geliyo benim iki gundur yogun akintim var neye alamet bilmiyorum
Bende diyorumki dinlemiycem kendimi ama yapamiyorum malesef bugun test yaptim gaza geldim ama negatif cikti adetime 8 gun var seninle ayni gundukBen surekli usutuyorum kendimi goguslerim ondan aciyor hep :) ayy valla 1 yildr surekli evhamli oldum
Bat bu cuma. İşte benim predictor early bugün negatif çıktı canım. Zaten hiçbir belirtim de yok.Canim sen ne alemdesin bat ne zaman senin
Valla kuzu benim bu aydan pek umidim yoktu cunku doktora 10. Gun gittigimde 20 mm yumurta vardi ama rahim duvari inceydi moralim bozuldu. Estrofem diye bi ilac verdi onu kullandim . olursa supriz olur cokta guzel olur valla olmazsada napalim yilmak yok yola devamBat bu cuma. İşte benim predictor early bugün negatif çıktı canım. Zaten hiçbir belirtim de yok.
Önümüzdeki aya bakcaz:)
İnşallah senin güzel haberini birkaç güne alırız :)
Evet canim ayniydik. Dedim ya her sey allak bullak. Gebeysem uzerine gormusumdur bu kadar erken belli olmaz ki ben bu ay klomen ictim yumurtlama beklerken yumurtlamadim.uzerine bi de bugun enabizda gebelik tanisi teshisi yazinca saskinim ogleden beri. Bakalim yarin ne diyecek doktorBende diyorumki dinlemiycem kendimi ama yapamiyorum malesef bugun test yaptim gaza geldim ama negatif cikti adetime 8 gun var seninle ayni gunduk
Ben daha bugun basliycam yapmaya ilk kez yapicam hicbi fikrim yokAranızda ovülasyon testi kullanan var mı çifr kırmızı çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluyorsunuz 14gün sonrası diye okudum bir yerde bu her kadında fix midir yoksa değişebilir mi diye merak ettim
Kiyamam sonucu bizede habet et ins vardir innsssBirde değer çok yavaş yükselir kanda dedi belki makine okumamıştır dedi. Yahu ümitlendim yahu. Ama kasıklarımda adet ağrıs
Ben 14-15 gün sonra oluyorum. Ama 10 gün sonra olan da var 16 gün sonra olan da... 12-16 arasını tamamen normal kabul ediyolarmış.Ben daha bugun basliycam yapmaya ilk kez yapicam hicbi fikrim yok
Canim ne yaptingittinmi doktoraEvet canim ayniydik. Dedim ya her sey allak bullak. Gebeysem uzerine gormusumdur bu kadar erken belli olmaz ki ben bu ay klomen ictim yumurtlama beklerken yumurtlamadim.uzerine bi de bugun enabizda gebelik tanisi teshisi yazinca saskinim ogleden beri. Bakalim yarin ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?