- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
bayan mı erkek mi?benm gecen cuma gunu adet tarıhımdı bana daha gunum gecmedn gebelık testı yaptı bana hatta test öncesı alttanda bakmıstı ultrasondan umutlandrdı benı duydularmla oynadı o sonucu ıkı saat bekledm ben yuregım agzımda negatf elıme gencede sırf yorumlamak zorunda dıye bekledım bır saat en son fsh baktrym dedım gecen salı bı azarlamadıgı kaldı benı alttan baktı suratı iki karıs yok efndm neymıs fsh baktrmamm bısey degıstrmezmıs gerek yokmus anca moralımı bozarmıss ayrıca fsh testı yaptrdıgım için yorumlamasıı lazmmıss onu ona göre bakması lazzmmıs ben ondn habersz yaptrdım için iki iş olmuss basında gerızekalıı özele gidiorm ben sankı devlet hastanesınemı gıdıyorm
evet çok haklıişte o an sınırlendım cıktım sonucum cıkınca gttm hastaneden aldm doktora göturmedım bııleee hemen yenı doktor buldum yakınımın tavsıyesı atladm ona gttm o kadar guleryuzzlu tatlı dedıgı tek sey bana kızım senın sorunun yok yasın daha cok gencc rahmın tertemız kist yok evet fsh yasına göre yüksek ama o kadarda kötü degıl bana kalsa sana ilaç bıle vermem dedı önceki doktor sana hsg cektrmeden nasl ilaç verdi dedi yanlış dedı ilk önce hsg cekılck dedı zaten hamılelık şansıda yuksek zamn dedı ne kadar mutlu ettı konusmalaryla bnı
bayan doktorum ülkü çarkman bahcelıevlerde özel bi klinik hastaneye baglı degıl tek sıkıntı ssk gecmıo muayene ucretı 160 tl ama ben tanıdık vasıtasyla gttm 120 tl verdmm o kadar para göz degılmıs ayda bır kac kerede para almadan cagrdıgı oluyoomssbayan mı erkek mi?
inanki devletteki bazı doktorlar özeldekilerden kat be kat iyi
benim doktorum da devlet hastanesinde ama gerçekten çok ilgili ve bilgili bir kadın
aynenn ayrıca bana ıkı ay klomen ve ek de gecen ay progestan verdı yükleddi hormonu vucuuduma şiştimevet çok haklı
hsg den önce asla ilaç tedavisi uygulanmaz
iyi bir doktor bunu yapmazdı zaten
önceki erkek miydi?bayan doktorum ülkü çarkman bahcelıevlerde özel bi klinik hastaneye baglı degıl tek sıkıntı ssk gecmıo muayene ucretı 160 tl ama ben tanıdık vasıtasyla gttm 120 tl verdmm o kadar para göz degılmıs ayda bır kac kerede para almadan cagrdıgı oluyoomss
ayyy şaka gibi yaaa gerçektenaynenn ayrıca bana ıkı ay klomen ve ek de gecen ay progestan verdı yükleddi hormonu vucuuduma şiştim
öncekide bayandı bagcılarda medıcalıst hastanesınde derya öztürk adıda heryere yazcm onun adını maf ettı benıönceki erkek miydi?
evet yazki insanlar mağdur olmasınöncekide bayandı bagcılarda medıcalıst hastanesınde derya öztürk adıda heryere yazcm onun adını maf ettı benı
etrafımda soran herkese sölıcem valla ıkı bucuk ayımı çaldı resmen hem vaktımı umudumu paramı kaybettrdıı inşş önce allah sonra bu yenı doktrmm a guvenıyormevet yazki insanlar mağdur olmasın
inşaallah tez zamanda hem biz hem de isteyen bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşuretrafımda soran herkese sölıcem valla ıkı bucuk ayımı çaldı resmen hem vaktımı umudumu paramı kaybettrdıı inşş önce allah sonra bu yenı doktrmm a guvenıyorm
aammiinn cnm ınsallahh kür uygulamnı tavsıye edermm ama mutlakainşaallah tez zamanda hem biz hem de isteyen bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşur
Harika haber bu, çok sevindim. İyisin değil mi Can'ım?omega 3 ilk defa duydum canımmm, faydası olacaktır mutlaka.
Can'ım dünya başına yıkılmasın, doktorunla konuş en kesin bilgiyi o verecektir. Ama tek tüple gebelik yaşayanlar da var.Kizlar benim sol tüp kapali çıktı. Soldan yunurtladigimda hamile kalma şansım yokmu?
Dünya basima yıkıldi duyunca doktora soramadim bile
Böyle olup hamile kalan varmi aranızda ?
Kizlar benim sol tüp kapali çıktı. Soldan yunurtladigimda hamile kalma şansım yokmu?
Canim hic dunyan basina yikilmasin, benim kardesim o sekilde hic zorlanmadan hamile kaldi, teyzem de tikaliyken hamile kalmis. Benim de sag tupum yapisik cikti, ben de doktor yapisik oldugunu soylerken aglamaya basladim odasinda esim sakinlesrirdi. Cok kotu olmustum ilk duydugum zamanlar. Ama ameliyat olmadim yapisikligi gidermek icin asilama denemek istedim. Bugun asilama yaptirdim, doktorum sansin %4 dedi. Normalde %20-25 mis ama benim cok dusuk. Hic dunyan basina yikilmasin. Dedigim gibi kardesimin haberi bile yoktu tikali oldugundan, sezaryenle dogum yapti doktor o zaman demis tuplerin cok hasarliydi, mucize yasamissin diyeKizlar benim sol tüp kapali çıktı. Soldan yunurtladigimda hamile kalma şansım yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?