HSG!!! Kızlar acil yardıııım...

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.. Lütfen cevap verin. Atlamayn beni rahim filmi(hsg) cekildim 9gün oldu ve ogünde bugüne kasıklarmda batma belimde agrı ve rahimde baskı ve agırlk gibi. Antibiyotik verdi hsg cekildiğim yer doktorum içebilirsin dedi içtim ama arada ihmal ettim aşırı bir idrar yolu enfeksiyonum var oyuzdn vermişlerdi. Zaten tüpkerdede hidrosalpenks cıktı. Ama korkuyorum ya neden böyle sancı m varki benim oturup kalkarken özellikle daha cok agrıyor sanıyelık iğne batması gibi sancılar bilginiz varmı yardmcı olun lütfen buarada 2. Hsg cwkilişim ilki çok kanamalı oldu ilk gün cok sancı m oldu geçti bu sefer hiç kanaması olmadı ve 9.günüm sancm var

Bende cektirmistim ama hic dediginiz gibi olmadim ayni gun disarda yemege gittik esimle dktrunuz ne diyor o onemli bence

Echomar Şişli. 570 tlye çekildim ama 2. Cekikdipim hsg bu ilk değil gittiğim yer ve buranın arasnda kalite farkı bariz belli İlk gittiğim yerde net değildi ve ona güvenip tedavi yapsaydm yanlş olurdu Şimdi okadar netkieben bile anlıyorum bakınca ne var tüpte dye öneririm. Bayan istersenz bayan giriyor ben bayan istemiştim

Bende cektirmistim ama hic dediginiz gibi olmadim ayni gun disarda yemege gittik esimle dktrunuz ne diyor o onemli bence
Enfeksiyondan dedi ilaçlarımı ihmal etmiştim hsg cekildiğim yerdeki doktor antibiyotik verdi bana enfeksiyonum cok diye onu baya ihmal ettim oyuzdendir dedi

Kızlar bunu bir kaç kez daha sordum ama cevap alamadım, HSG çektirdiğiniz ay adet gecikmesi normal mi?
Biraz kanama oluyor benim ilk hsg cektiediğimde kanaman oldugu için gecikmişti şimdi kanamam olmadı hafif lekelendim sadece bakalm gecikcekmi daha var günüme tabi

Ankara demişsiniz ben orayı atlamışım kusura bakmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…