• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG!!! Kızlar acil yardıııım...

ben de demeyecektim hayıtı ama acı diye vazgeçtim
sakın öyle bı hata yapma derım hayıt tamamen allahın bız kadınlara nasıp ettıgı mucızevı bır ohum sadece fsh degıl tüm hormonları dengelıo bi kaç gun iç alısırsınn tadına bak ben bu ay hayıt suyu arı sütü bal propolis gınseng karısmı yiyiorum ayrıca meryem ana otu tozu da yiyiormm sabah aksam esımede bu ay çakşırköküsuyu aldm oda aynı hayıt gbı şişede erkek için faydalı kecıboynuzu kürüde uyguluorm eşimede arı sütü yediriorm sabah aksam ikimizide düzene soktm

evet ıkı aydır duzenlı hayıt suyu ıcıorm testere dıslı aslan pencesıde içtim ara ara
bir de bu konularda uzaman bir doktor
kürlerle fsh yi düşürmenin bir yararı yok yumurta oluşumuna ve çatlamasına demişti... sadece değer olarak düşürür fsh yi... önemli olan çıkan en yüksek sonuç neyse oymuş

Arkadaşlar bn pazartesi hsg çektircem ama pazartesi yumurtlama günü ve bu ay korunuyoruz bi yan etkisi olmaz demi yumurtaliklara bilen cevap verebilirmi

sakın öyle bı hata yapma derım hayıt tamamen allahın bız kadınlara nasıp ettıgı mucızevı bır ohum sadece fsh degıl tüm hormonları dengelıo bi kaç gun iç alısırsınn tadına bak ben bu ay hayıt suyu arı sütü bal propolis gınseng karısmı yiyiorum ayrıca meryem ana otu tozu da yiyiormm sabah aksam esımede bu ay çakşırköküsuyu aldm oda aynı hayıt gbı şişede erkek için faydalı kecıboynuzu kürüde uyguluorm eşimede arı sütü yediriorm sabah aksam ikimizide düzene soktm
çok fazla değil mi bunlar?

yok canımmm doktorada söyledım dogal olan herseyı kullanabılırssıınız sakıncası yok dedım aldgm aktarada sordum malzemlerı aralarnda bır kac dk olsun sadece dedı zararıı yok dedı
muhtemelen benim doktorum fsh biraz yüksek diye ilaca hemen başlamak istedi

muhtemelen benim doktorum fsh biraz yüksek diye ilaca hemen başlamak istedi
yok cnm oyle degıl bak bnm fsh degerım 9,75 ddi yasım da 21 yaanı yaşına göre yüksek dedı dgerın yenı gttgm doktor ama bu fsh degerı o kdarda yuksek degıl abartılacak bısey yok dedi sende bnmle aynısın yasına göre normal senın

yok cnm oyle degıl bak bnm fsh degerım 9,75 ddi yasım da 21 yaanı yaşına göre yüksek dedı dgerın yenı gttgm doktor ama bu fsh degerı o kdarda yuksek degıl abartılacak bısey yok dedi sende bnmle aynısın yasına göre normal senın
evet doktorum da normal demişti
inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :anneadayı:

evet doktorum da normal demişti
inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :anneadayı:
inşaallahh canım ben ınanıyorum kı ne hastalık olursa olssun ısterse o fsh 9 degıl 90 olsun allah nasıp ettıkden snraa önunde daglar olsa duramazz içini ferah tutt doktor cok önemlı ama moral içinn

inşaallahh canım ben ınanıyorum kı ne hastalık olursa olssun ısterse o fsh 9 degıl 90 olsun allah nasıp ettıkden snraa önunde daglar olsa duramazz içini ferah tutt doktor cok önemlı ama moral içinn
evet haklısın katılıyorum sana
ne hastalıkları olan insanlar var
senin hayatta olmaz diyor mesela doktorlar bir de bakıyor ki hamile
çevremde çok var örneği

Canim Slm..çektirdiM çok şükür tüpler açık çıktı yapisiklik falanda yokmuş. .doktor 3 ay oluşmazsa gebelik yumurta takibine başlariz dedi.bide eşim ve benim kullanmam için omega 3 verdi..
Harika haber bu, çok sevindim. İyisin değil mi Can'ım?omega 3 ilk defa duydum canımmm, faydası olacaktır mutlaka.

evet haklısın katılıyorum sana
ne hastalıkları olan insanlar var
senin hayatta olmaz diyor mesela doktorlar bir de bakıyor ki hamile
çevremde çok var örneği
bnmde cevremde cok var ınan ki ve buradada cok okudum doktor cok önemlı ne doktorlar var allah korkusu olmayan cok eskı doktorrumm tamm bı moral bozmaa doktoryydu ona kalsaa tüp bebge gtmem lazm

bnmde cevremde cok var ınan ki ve buradada cok okudum doktor cok önemlı ne doktorlar var allah korkusu olmayan cok eskı doktorrumm tamm bı moral bozmaa doktoryydu ona kalsaa tüp bebge gtmem lazm
manyak mı ne
zevk mi alıyormuş insanları üzmekten?

manyak mı ne
zevk mi alıyormuş insanları üzmekten?
benm gecen cuma gunu adet tarıhımdı bana daha gunum gecmedn gebelık testı yaptı bana hatta test öncesı alttanda bakmıstı ultrasondan umutlandrdı benı duydularmla oynadı o sonucu ıkı saat bekledm ben yuregım agzımda negatf elıme gencede sırf yorumlamak zorunda dıye bekledım bır saat en son fsh baktrym dedım gecen salı bı azarlamadıgı kaldı benı alttan baktı suratı iki karıs yok efndm neymıs fsh baktrmamm bısey degıstrmezmıs gerek yokmus anca moralımı bozarmıss ayrıca fsh testı yaptrdıgım için yorumlamasıı lazmmıss onu ona göre bakması lazzmmıs ben ondn habersz yaptrdım için iki iş olmuss basında gerızekalıı özele gidiorm ben sankı devlet hastanesınemı gıdıyorm

işte o an sınırlendım cıktım sonucum cıkınca gttm hastaneden aldm doktora göturmedım bııleee hemen yenı doktor buldum yakınımın tavsıyesı atladm ona gttm o kadar guleryuzzlu tatlı dedıgı tek sey bana kızım senın sorunun yok yasın daha cok gencc rahmın tertemız kist yok evet fsh yasına göre yüksek ama o kadarda kötü degıl bana kalsa sana ilaç bıle vermem dedı önceki doktor sana hsg cektrmeden nasl ilaç verdi dedi yanlış dedı ilk önce hsg cekılck dedı zaten hamılelık şansıda yuksek zamn dedı ne kadar mutlu ettı konusmalaryla bnı

Back