• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG!!! Kızlar acil yardıııım...

benm gecen cuma gunu adet tarıhımdı bana daha gunum gecmedn gebelık testı yaptı bana hatta test öncesı alttanda bakmıstı ultrasondan umutlandrdı benı duydularmla oynadı o sonucu ıkı saat bekledm ben yuregım agzımda negatf elıme gencede sırf yorumlamak zorunda dıye bekledım bır saat en son fsh baktrym dedım gecen salı bı azarlamadıgı kaldı benı alttan baktı suratı iki karıs yok efndm neymıs fsh baktrmamm bısey degıstrmezmıs gerek yokmus anca moralımı bozarmıss ayrıca fsh testı yaptrdıgım için yorumlamasıı lazmmıss onu ona göre bakması lazzmmıs ben ondn habersz yaptrdım için iki iş olmuss basında gerızekalıı özele gidiorm ben sankı devlet hastanesınemı gıdıyorm
bayan mı erkek mi?
inanki devletteki bazı doktorlar özeldekilerden kat be kat iyi
benim doktorum da devlet hastanesinde ama gerçekten çok ilgili ve bilgili bir kadın

işte o an sınırlendım cıktım sonucum cıkınca gttm hastaneden aldm doktora göturmedım bııleee hemen yenı doktor buldum yakınımın tavsıyesı atladm ona gttm o kadar guleryuzzlu tatlı dedıgı tek sey bana kızım senın sorunun yok yasın daha cok gencc rahmın tertemız kist yok evet fsh yasına göre yüksek ama o kadarda kötü degıl bana kalsa sana ilaç bıle vermem dedı önceki doktor sana hsg cektrmeden nasl ilaç verdi dedi yanlış dedı ilk önce hsg cekılck dedı zaten hamılelık şansıda yuksek zamn dedı ne kadar mutlu ettı konusmalaryla bnı
evet çok haklı
hsg den önce asla ilaç tedavisi uygulanmaz
iyi bir doktor bunu yapmazdı zaten

bayan mı erkek mi?
inanki devletteki bazı doktorlar özeldekilerden kat be kat iyi
benim doktorum da devlet hastanesinde ama gerçekten çok ilgili ve bilgili bir kadın
bayan doktorum ülkü çarkman bahcelıevlerde özel bi klinik hastaneye baglı degıl tek sıkıntı ssk gecmıo muayene ucretı 160 tl ama ben tanıdık vasıtasyla gttm 120 tl verdmm o kadar para göz degılmıs ayda bır kac kerede para almadan cagrdıgı oluyoomss

bayan doktorum ülkü çarkman bahcelıevlerde özel bi klinik hastaneye baglı degıl tek sıkıntı ssk gecmıo muayene ucretı 160 tl ama ben tanıdık vasıtasyla gttm 120 tl verdmm o kadar para göz degılmıs ayda bır kac kerede para almadan cagrdıgı oluyoomss
önceki erkek miydi?

etrafımda soran herkese sölıcem valla ıkı bucuk ayımı çaldı resmen hem vaktımı umudumu paramı kaybettrdıı inşş önce allah sonra bu yenı doktrmm a guvenıyorm
inşaallah tez zamanda hem biz hem de isteyen bütün arkadaşlarımız bebeklerine kavuşur :anneadayı:

Harika haber bu, çok sevindim. İyisin değil mi Can'ım?omega 3 ilk defa duydum canımmm, faydası olacaktır mutlaka.

Saol canım..iyiyim biraz kaşık ağrım var sadece birde anestezi aldığım için geldiğimde beri uykuya doyamiyorum şimdi uyandım :) omega 3 balık yağı oluyor.doktor faydası olacağını söyledi.

FSH değerini düşürmek mümkün müdür?
Bazı hastalar hamilelik şansını arttırmak için FSH değerini düşürmek için neler yapılabilir gibi arayışlara girebilmektedirler. FSH yükselmesi yaşla birlikte yumurtalık rezervindeki azalmayı ifade eder ve yaşlanma gibi bu da geri dönemez. Yaş ilerledikçe kadında yumurta sayısı ve kalitesi azalır ve hiçbir ilaç veya tedavi (veya bitkisel yiyecekler, içecekler, çaylar) yumuta sayısını ve kalitesini tekrar düzeltemez. Bu durumda yapılması gereken FSH'yı düşürmeye çalışmak değil, daha da yükselmeden tedavi ile gebelik elde etmeye çalışmaktır. Bunun dışındaki uğraşlar hastanın vakit kaybetmesine ve FSH'nın geçen sürede daha fazla yükselmesine neden olacaktır.

Kizlar benim sol tüp kapali çıktı. Soldan yunurtladigimda hamile kalma şansım yokmu?

Dünya basima yıkıldi duyunca doktora soramadim bile :(

Böyle olup hamile kalan varmi aranızda ?

Kızlar bunu bir kaç kez daha sordum ama cevap alamadım, HSG çektirdiğiniz ay adet gecikmesi normal mi?

Kizlar benim sol tüp kapali çıktı. Soldan yunurtladigimda hamile kalma şansım yokmu?

Dünya basima yıkıldi duyunca doktora soramadim bile :KK43:

Can'ım dünya başına yıkılmasın, doktorunla konuş en kesin bilgiyi o verecektir. Ama tek tüple gebelik yaşayanlar da var.

Canım benimde sağ tüpüm tıkalıymış.Saolsun doktorum ilaçı biraz fazla verip açmışş..doktoruna danış bence moralini bozma tek tüple hamile kalan cok fazla kişi var..

Canim hic dunyan basina yikilmasin, benim kardesim o sekilde hic zorlanmadan hamile kaldi, teyzem de tikaliyken hamile kalmis. Benim de sag tupum yapisik cikti, ben de doktor yapisik oldugunu soylerken aglamaya basladim odasinda esim sakinlesrirdi. Cok kotu olmustum ilk duydugum zamanlar. Ama ameliyat olmadim yapisikligi gidermek icin asilama denemek istedim. Bugun asilama yaptirdim, doktorum sansin %4 dedi. Normalde %20-25 mis ama benim cok dusuk. Hic dunyan basina yikilmasin. Dedigim gibi kardesimin haberi bile yoktu tikali oldugundan, sezaryenle dogum yapti doktor o zaman demis tuplerin cok hasarliydi, mucize yasamissin diye

anestezi ile hsg cekıldım dün... bugun sag kasıgımda agrı var. dün kanamam vardı bugun kahverengı akıntım var... bana antıbıyotık agrı kesıcı verılmedı.... enfeksıyon falan kapmam heralde dimi arkadaslar? sizin nasıl oldu??

Ankarada HSG çekile bileceğim bir hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz biliyorsanız lütfennn acil cumaya kadar halletmeliyim bayram tatili girmeden hemde adetimin 8. günü oluyor temizlenmiş oluyorum. Ayrıca bu filmle ilgili bazı sorularım olacak bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN

Back