- 16 Kasım 2015
- 57
- 33
- 8
- 48
- Konu Sahibi hijabiqueen
tebrikler darısı başımıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm guzel dileklerin icin. Vardir herseyde bi hayir deyip allaha siginiyoruz ve dua ediyoruz.Can'ım o Zaman sakin kalıp bebişlerrrr için iyi bir ortam ( göbiş ) hazırlamak şart. Etkilenmek az bile kalmıştır kelime olarak. Önce anne olmanın tatlı telaşı sarıyor seni sonra o kaybın dayanılmaz acısı. Ben yaşamadım tabi bilemem dile kolay bazı şeyler, ama sabret arkadaşım. Güzel şeyler düşün, belki de o bebişlerrrr sağlıksızdı her şey daha güzel olacaktır.
Önce gönlünü ferah tut canımmm. Tüpler açıktır inşallah, olmasa bile bunun bir çözümü var. Çözümü olan şeyler için ümitsizliğe düşmek doğru değil. Can'ımız acısa da bazı şeylere katlanıp sağlığımıza kavuşabiliyoruz.İnşallah güzel sonuçlarla geri dönerim kaç gündür kafamda binlerce senaryolarla dolaşıyorum tüpler açıkmı kapalımı kapalıysa bundan sonra ne olacak vs.binlerce şey..Yarın çabucak olsada kurtulsam bu stresten..İnşallah canım o günleri de görürüz..
Önce gönlünü ferah tut canımmm. Tüpler açıktır inşallah, olmasa bile bunun bir çözümü var. Çözümü olan şeyler için ümitsizliğe düşmek doğru değil. Can'ımız acısa da bazı şeylere katlanıp sağlığımıza kavuşabiliyoruz.
ya inanamadım resmen hayırlı olsun btanem dua et bana da lütfen.sağol cnm cevabın için cok teşekkürler.. gittim randevu için hastaneye öncelikle bi muayene etti ve hormonlara da bakalım dedi.. direk randevu alamam mı dedim yok hormonlara bakmamız lazım dedi..bütün hormonları istemiş bu arada beta hcg de istemiş.. 2 gün sonra netten bi bakayım dedim sonuçlara öylesine veee şokkkk hcg değerim 16 Rabbim gerçekten cok büyük arkadaşlar 1 seneyi aşkın uğraşıyorum tedaviler ilee ama olmuyordu bi türlü tam da zorda kalıp daralmışken Rabbim nasip etti.. inşallah da sıkıntısız kucağımıza da alırız hayırlısı ile.. bu süreçte cok da dua ettim .. Rabbim hepinize en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
bende ısyanbulda buldum 600 den 400e ındırdıler gercekden soyguncularryuh soyguncu bu millet ya
istanbulda 250 tl hemde son sistem ağrısız acısız anesteziye gerek olmadan
amin canm ALLAH razı olsun.. rabbim sizlere de nasip etsin. bi arkadasın önerisi ile ankara zekai tahir hastanesine gitmiştim cnm hsg randevusu için..ya inanamadım resmen hayırlı olsun btanem dua et bana da lütfen.
allah kucağına almanı da nasip etsin.
hangi hastaneye hangi doktora gittin cnm?
Allah razı olsun canım.. dualarımdasınız inşallah:) rabbim herkese en hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..Can'ım benim tazecik anne kendine ve bebişine dikkat et, Mutlu şeyler düşün. Bizi bu haberinle çok çok Mutlu ettiniz, ikinizi de öperiz. Sizin duanız da kabul oluverir şimdi, aman ha eksik etmeyin bizi.
Önce gönlünü ferah tut canımmm. Tüpler açıktır inşallah, olmasa bile bunun bir çözümü var. Çözümü olan şeyler için ümitsizliğe düşmek doğru değil. Can'ımız acısa da bazı şeylere katlanıp sağlığımıza kavuşabiliyoruz.
3 ay dıyolarkızlar hsg den sonra kaç ay bekleyip ilaç tedavisine başlamak gerekiyormuş acaba doktorlarınız bu konuda neler söyledi paylaşır mısınız?
biliyorsun ben 2 gün önce çektirdim3 ay dıyolar
şundann dolayı bende gecen salı gunu doktora gttm yenı doktoruma eskısı salaktı ilaç tedavisine gerek yok aslında beklemek lazzm hsgden snra dedı ama telaş edıp acele edıosan ddı o zaman baslarız dedı senınde muhtemelen ondandırr hızlandrmıstrrbiliyorsun ben 2 gün önce çektirdim
benim doktorum çektirdikten sonra ilk adetinle birlikte ilaç tedavisine başlayalım dedi ben biraz şaşırdım doğrusu
evet bana da öyle geldi canımşundann dolayı bende gecen salı gunu doktora gttm yenı doktoruma eskısı salaktı ilaç tedavisine gerek yok aslında beklemek lazzm hsgden snra dedı ama telaş edıp acele edıosan ddı o zaman baslarız dedı senınde muhtemelen ondandırr hızlandrmıstrr
yook o tamamenn şansla alakalı ya bırazdaa hormon testı yapılmısmıydı sana bnm bırtek fsh takılmacam vardı 9.75 den 8,57 ye düşürrdm sımdılk inşş tüplerde acıktırr pazartesı cektrcm bendeevet bana da öyle geldi canım
bir de bu ay hormon tahlilini yapıp ilaca başlarız dedi
belki hormonal bakımdan da ilaca ihtiyaç duymuştur diye düşündüm, yaşım da 30
ben ilaç tedavisini en çok da ikiz üçüz falan olur diye istemiyorum
amin canım inşallah açıktıryook o tamamenn şansla alakalı ya bırazdaa hormon testı yapılmısmıydı sana bnm bırtek fsh takılmacam vardı 9.75 den 8,57 ye düşürrdm sımdılk inşş tüplerde acıktırr pazartesı cektrcm bende
iiyii kötü degıl amh bana bakılmadı bnm fsh de 9,75 di kür uyguladım düşürdüm 8,57 yee ve sıgarayı bırakmıstım cok da siinirliyddiimmm eger öle olmasaydı cok daha düşecegini düşünüodmamin canım inşallah açıktır
ben de en son ekimde tahlil yaptırdım fsh 9.4 çıkmıştı
ama yumurta rezervi bakımından önemli olan amh hormonuymuş 1 ile 3 arası normal sınırlarmış. benim de 1.99 çıktı
benim hep 9 küsür çıkıyor fshiiyii kötü degıl amh bana bakılmadı bnm fsh de 9,75 di kür uyguladım düşürdüm 8,57 yee ve sıgarayı bırakmıstım cok da siinirliyddiimmm eger öle olmasaydı cok daha düşecegini düşünüodm
hayıt suyu mu kullandıniiyii kötü degıl amh bana bakılmadı bnm fsh de 9,75 di kür uyguladım düşürdüm 8,57 yee ve sıgarayı bırakmıstım cok da siinirliyddiimmm eger öle olmasaydı cok daha düşecegini düşünüodm
bnn gectıgımız gün doktorumu degiştirddim gercekden önceki doktorum cok kötüyddü fsh degerıme baktrmma bıle kızmısta ne gerek var bı anlam ıfade etmez moralını bozar tarzındaa konusmustuu yenı doktorumdaaa öylee aman aman bı yukseklık yok evet cok az yuksek ama önmli değil dedibenim hep 9 küsür çıkıyor fsh
doktor anormal değil demişti