- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 24
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Tamamdır sağolunAletin türü sanırım. Onu tercih edin anestezili değilse. Acısız oluyormuş onunla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır sağolunAletin türü sanırım. Onu tercih edin anestezili değilse. Acısız oluyormuş onunla
Bunu duyduğuma çok sevindim.peki film sonrasinda yasak oluyormu cinsel ilişki gibi meselaKorkmanızı çok iyi anlıyorum ben de kendime çok sıkıntı yapmıştım normal alttan muayene gibi hatta tahliller için gittiğimde normal alttan muayene bile daha çok canımı acıtmıştı. Ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum kısa sürdü sonra giyinip sonucu bekledim çıkınca da gezmeye gittim inşaallah sizin de çok rahat geçer
Herhangi bi ilaç kullandırmadılar o nedenle yasak değildi aynı gün değerlendirdikBunu duyduğuma çok sevindim.peki film sonrasinda yasak oluyormu cinsel ilişki gibi mesela
Evet benimde adetim yeni bitti.hemen film öncesi ilişki yaşamak istemedim.rahim filmi sonrasi normal yoldan gebe kalanlari çok duydum o yüzden beklemek istemiyorum hemen degerlendireyim istiyorum onun için sordum bendeHerhangi bi ilaç kullandırmadılar o nedenle yasak değildi aynı gün değerlendirdik
banada 5500 fiyat verdiler anestezili ne kadar artmış bu fşyatlar yaBana da haftaya çekilecek ama anestezili mi diye sormayı unuttum.
6.5 fiyat verdiler. Anestezilidir inşallah.
Yaptırdınız mı yaptırıcak mısınızbanada 5500 fiyat verdiler anestezili ne kadar artmış bu fşyatlar ya
ayın 5 inde yaptıracım aslında şuan adetim cumartesi bitiyorda çalışıyorum diğer hafya cumartesi yaptıracım inşallahYaptırdınız mı yaptırıcak mısınız
Hangi şehirayın 5 inde yaptıracım aslında şuan adetim cumartesi bitiyorda çalışıyorum diğer hafya cumartesi yaptıracım inşallah
İSTANBUL AVRUPA YAKASI CANIMHangi şehir
İnşAllah yaptığına değer canım rabbim nasip ederİSTANBUL AVRUPA YAKASI CANIM
Hatırladığım kadarıyla zaten ilişki olmaması lazım bu konuda bilgilendirme yapılıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim. Filmden sonra serbesttiEvet benimde adetim yeni bitti.hemen film öncesi ilişki yaşamak istemedim.rahim filmi sonrasi normal yoldan gebe kalanlari çok duydum o yüzden beklemek istemiyorum hemen degerlendireyim istiyorum onun için sordum bende
Anestezisiz c kollu cihazla çeken merkezleri tercih edin bu kadar fiyat ödemezsiniz ben geçen sene 1400 e çektirdim bu sene 2-3 arası bir fiyatta ancadır anesteziye gerek de olmamıştıbanada 5500 fiyat verdiler anestezili ne kadar artmış bu fşyatlar ya
Ne farkı var tam olarak bazıları işte rahim filmi çekildim sol tüpüm kapalıydı yazmış açmadılar mı dedim sıvı vererek hayır demişti biri yani bende korkuyorum sigortam yok boşuna o kadar para vermek istemiyorumAnestezisiz c kollu cihazla çeken merkezleri tercih edin bu kadar fiyat ödemezsiniz ben geçen sene 1400 e çektirdim bu sene 2-3 arası bir fiyatta ancadır anesteziye gerek de olmamıştı
Yok bana hiç bir şey demediler aç tok fatketmiyor dediler sadece iliski yasak falan denmediHatırladığım kadarıyla zaten ilişki olmaması lazım bu konuda bilgilendirme yapılıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim. Filmden sonra serbestti
Vajinusmus geçmişim var ilişki yaşıyorum ama muayene olamıyorum kasıyorum mecburım canımAnestezisiz c kollu cihazla çeken merkezleri tercih edin bu kadar fiyat ödemezsiniz ben geçen sene 1400 e çektirdim bu sene 2-3 arası bir fiyatta ancadır anesteziye gerek de olmamıştı
Gittiğim merkezde tüp kapalıysa doktor bunun bilgisini veriyormuş ve ekstra ücret alınmadan film çekimi esnasında kapalı tüplerin açıldığı söylenmişti. Tüp açma işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum ama tüp kapalıysa sıvı ilerlemez ordan anlıyorlar kapalı olduğunu diye biliyorum ama nasıl açtıklarını bilmiyorumNe farkı var tam olarak bazıları işte rahim filmi çekildim sol tüpüm kapalıydı yazmış açmadılar mı dedim sıvı vererek hayır demişti biri yani bende korkuyorum sigortam yok boşuna o kadar para vermek istemiyorum
Ben film çıkışı gezmeye gitmiştim yine de çekileceğiniz merkeze bi sorun istersenizKızlar rahim filmi sonrası 5 6 saatlik yolculuk yapılır mı ben çekildikten sonra yola çıkacagımda
ya onlar yatış yaparsın anestezi uzmanı gelir alırız işlem 20 dk sürüyor dedi 1 saaate dinlenirsin çıkarsın acaba çok agrı olurmu ki diye korkuyorum ama olmaz heralde snede gezmişsinBen film çıkışı gezmeye gitmiştim yine de çekileceğiniz merkeze bi sorun isterseniz
Teşekkür ederim yorumunuz için inşAllah bu ay tutar da rahim filmine gerek kalmazGittiğim merkezde tüp kapalıysa doktor bunun bilgisini veriyormuş ve ekstra ücret alınmadan film çekimi esnasında kapalı tüplerin açıldığı söylenmişti. Tüp açma işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum ama tüp kapalıysa sıvı ilerlemez ordan anlıyorlar kapalı olduğunu diye biliyorum ama nasıl açtıklarını bilmiyorum