- 6 Şubat 2024
- 44
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi yasamakhatirlamaktir
-
benim zaten gardasil 4 asim vardi 3 doz ama farkli tip bulastiBu çok güzel haber, cin1 olan bölge gitmiş. Sırada hpv negatif olmanız kaldı :) Aşılar tekrar cin oluşumunu geriletiyor diye biliyorum.
Yok ben aşı olmadım.ameliyatla rahim ağzından 1cm alındı benm çünkü cin1-2vardı.Sonra zamanla vücut attı tamamen(bağışıklık çok önemli)Aşı olmuşmuydunuz o zaman aşıyla atılır yada yok hiç bi etkisi olmaz hpv pozitifken gibi soylemler var
Bağışıklık güçlü heralde çünkü sigara alkol kullanmıyorum vitamin alıyorum balık yeşillik ağırlıklı besleniyorum ama neden atilmiyorYok ben aşı olmadım.ameliyatla rahim ağzından 1cm alındı benm çünkü cin1-2vardı.Sonra zamanla vücut attı tamamen(bağışıklık çok önemli)
Okuduğum kadarıyla siz eşinizle bebek istediğiniz için korunmuyorsunuz ve bu sebeple de pinpon etkisiyle virüsü almaya devam ediyorsunuz, sebebi budurBağışıklık güçlü heralde çünkü sigara alkol kullanmıyorum vitamin alıyorum balık yeşillik ağırlıklı besleniyorum ama neden atilmiyor
Ama benim anus bolgemdede hpv var ordan bi ilişki yok ordan da atılmadı bende onu çözemedim bu virusuOkuduğum kadarıyla siz eşinizle bebek istediğiniz için korunmuyorsunuz ve bu sebeple de pinpon etkisiyle virüsü almaya devam ediyorsunuz, sebebi budur
Oraya sıçramış, temas etmiş olabilir. Cinsel perhiz ya da en azından korunma olmadan negatif olmak zor, olsanız bile eşinizden yine geçebilir.Ama benim anus bolgemdede hpv var ordan bi ilişki yok ordan da atılmadı bende onu çözemedim bu virusu
yaa çok sevindimm, geçmiş olsunsinirlari negatif geldi iki hoca da baska cin1 olan bolge yok dedi temizlenmis yani almislar cin1 olan kismi, 2 ay sonra gel rahim agzina bi bakiyim dedi aonra 6 ayda bir smear verirsin dedi, hayatina bak isine gucune bak aglama artik bitti gitti falan dedi
Prezervatif de hpv ye karşı koruma sağlamıyor dedi doktor ne yapacağız o zamanOraya sıçramış, temas etmiş olabilir. Cinsel perhiz ya da en azından korunma olmadan negatif olmak zor, olsanız bile eşinizden yine geçebilir.
Bi doktor var internette ateş karateke anal bolgeyede biyopsi yapiyor ama çok pahalı yani devlette o bölgeye bakmıyorlar maalesef ne olursa olsun misaliOraya sıçramış, temas etmiş olabilir. Cinsel perhiz ya da en azından korunma olmadan negatif olmak zor, olsanız bile eşinizden yine geçebilir.
Bu duruma çözüm sunabilen yok sanırım :/Prezervatif de hpv ye karşı koruma sağlamıyor dedi doktor ne yapacağız o zaman
En iyi çözüm bence turkiyedede hpv aşının zorunlu olması baş çare o diye dusunuyirumBu duruma çözüm sunabilen yok sanırım :/
Ben sigara kullanıyrm.Ama kişiye göre değişir kimi 5-6 ayda kimi 2-3yılda kimiside atamaz.Ama çok kısa bir zaman da kurtulmayı düşünerek stres yapmayın.Ben direk unutup kafamdan cıkarmıstım.Doktorun test istediği zaman negatife döndüğünü öğrendm.Bağışıklık güçlü heralde çünkü sigara alkol kullanmıyorum vitamin alıyorum balık yeşillik ağırlıklı besleniyorum ama neden atilmiyor
Aşı.attirir mi hızlandırır mu öyle söylemlerde var aşı şart heraldeBen sigara kullanıyrm.Ama kişiye göre değişir kimi 5-6 ayda kimi 2-3yılda kimiside atamaz.Ama çok kısa bir zaman da kurtulmayı düşünerek stres yapmayın.Ben direk unutup kafamdan cıkarmıstım.Doktorun test istediği zaman negatife döndüğünü öğrendm.
Sizin bağışıklık güçlüdür o zaman çok sık hasta oluyir musunuzBen sigara kullanıyrm.Ama kişiye göre değişir kimi 5-6 ayda kimi 2-3yılda kimiside atamaz.Ama çok kısa bir zaman da kurtulmayı düşünerek stres yapmayın.Ben direk unutup kafamdan cıkarmıstım.Doktorun test istediği zaman negatife döndüğünü öğrendm.
Bilmiyorum gerçekten.Ben aşı olmadın.İlaçlara karşı duyarlılık var bende aşı olmadım.Aşı.attirir mi hızlandırır mu öyle söylemlerde var aşı şart heralde
Hayır çok sık hasta olmuyorum.(influenza) virüs dışında Pek hasta olmam şükür:)Beslenmeye dikkat eden biriyim.Birde bağışıklık birazda genetikSizin bağışıklık güçlüdür o zaman çok sık hasta oluyir musunuz
Duyarlılık derken bi sorun mu oluyirBilmiyorum gerçekten.Ben aşı olmadın.İlaçlara karşı duyarlılık var bende aşı olmadım.
Bende çok olmam virüs dışında bagisiklik iyi aslında benim de ama korunmak lazım ki kurtulmak için bende öyle yapayım çocuk ta olmuyor çünküHayır çok sık hasta olmuyorum.(influenza) virüs dışında Pek hasta olmam şükür:)Beslenmeye dikkat eden biriyim.Birde bağışıklık birazda genetik
Benim genel olarak birçok ilaca vücudum tepki veriyor.Yani ne kadar orta ve şiddetli yan etkisi varsa bende meydana geliyor.O yüzden her ilacı kullanamıyorum.Yani bazı ağrı kesici,antibiyotikler bile beni acillik ediyor.Ben durum biraz farklıDuyarlılık derken bi sorun mu oluyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?