- 10 Ocak 2024
- 49
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi yasamakhatirlamaktir
-
Bende o da varİnşallah öyledir, benimki de 53 o da orta riskli diye geçiyor, benim biyopsi sonucum cin 1 çıktı ama daha ilerlemez kendiliğinden geriler diye umuyorum
Onu bilemiyorum ama yüksek ihtimal ben 2023 mart’ta kaptım 2023 eylül’de öğrendim.
Evet inşallah negatif olduğumuzu da yazarız en kısa zamandasizde çok geçmeden öğrenmişsiniz. Geçmiş olsun umarım bir sonrakinde tamamen kurtulmuş olursunuz
Ben ketemde yaptırdım hpv 16, 18 çıktı. Smear için devlet hastanesine yönlendirdi. Smear sonucuna göre de kolposkopi yapacağını söyledi ama smear vermedim henüz, devlette geç çıkıyor özelde veririm diye düşünmüştüm ama özel de de fiyatlar çok yüksekmişben testim cikar cikmaz ailemden gizledigim icin ozel bir klinige gittim, test tekrar yapildi tip 39cikti yani yuksek riskli sizinki hangi tip acaba, doktor garanti olmasi icin kolposkopi ve biyopsi onerdi tamam dedim ben de
ben bilkent sehirde yaptirdim hem hpv tipini tam tespit etmiyolar sadece yuksek riskli yaziyolar hem de 1 ayda cikti sonucum o yuzden alir almaz hemen klinige kostum maddi olarak cok zorlaniyorum ama kendimiz icin bazi seyleri yapmak zorundayizBen ketemde yaptırdım hpv 16, 18 çıktı. Smear için devlet hastanesine yönlendirdi. Smear sonucuna göre de kolposkopi yapacağını söyledi ama smear vermedim henüz, devlette geç çıkıyor özelde veririm diye düşünmüştüm ama özel de de fiyatlar çok yüksekmiş
kolposkopi sonrasi akinti kanama vs yasadiniz mi acaba ne kadar suruyorKorkmayın hiçbir şey hissetmeyecekseniz, sonrasında dinlenin. Hayırlı sonuçlar alırsınız umarım.
30 yaş altında Kanser öncüsü lezyonlar oluşturmuyor diye bi yazı okumuştum hpv’ye dair. Yaşın genç çok kafana takma inşallah hepimiz yeneceğiz, kolposkopi anesteziyle mi yapılıyor, canın yanıyor mu işlem yapılırken ben bunları da çok stres yapıyorumben bilkent sehirde yaptirdim hem hpv tipini tam tespit etmiyolar sadece yuksek riskli yaziyolar hem de 1 ayda cikti sonucum o yuzden alir almaz hemen klinige kostum maddi olarak cok zorlaniyorum ama kendimiz icin bazi seyleri yapmak zorundayiz
ben anestezi istedim smearde bile cok zorlanitorum ve psikolojik olarak kaldiramam diye hoca narkoz verelim dedi30 yaş altında Kanser öncüsü lezyonlar oluşturmuyor diye bi yazı okumuştum hpv’ye dair. Yaşın genç çok kafana takma inşallah hepimiz yeneceğiz, kolposkopi anesteziyle mi yapılıyor, canın yanıyor mu işlem yapılırken ben bunları da çok stres yapıyorum
Evet biyopsi sebebiyle ilk üç gün az miktarda kanamam oldu bir hafta on güne kadar uzayabilirmişkolposkopi sonrasi akinti kanama vs yasadiniz mi acaba ne kadar suruyor
anladimm benim de biyopsi olacakmisEvet biyopsi sebebiyle ilk üç gün az miktarda kanamam oldu bir hafta on güne kadar uzayabilirmiş
merhaba izmirde yasıyorum sizin şikayetlerinizin aynı nı gecirdim neslihan hocayı kesfettim instagramdan bulmustum kendisi bayraklı central hospital da doktor . Kendisine gittim belirli tetkik tahlillerim yapıldı en son parça alındı ve sonuç pozitif kendisi bana ilacını önerdi italyadan yeni patentini aldıgı türkiyede ürettiği bu ilacı aldım önce bir kutu basladım cunku denemem gerekti etkisini göremem diye. İlacın adı HAPYVİR kendisi verdi ilacı hastanede satılıyordu suanda hepsiburadada var içerisinde c vitamini AHCC C Vitamini ve bazı bagısıklık guclendırıcıler var siz arastırın benim önerim bu .Merhaba arkadaslar, 24 yasindayim hpv tip 39 kapmisim ankarada ozel bir klinige gidiyorum hoca kolposkopi ve parca alip patolojiye gonderecegiz dedi islem ucretleri inanilmaz yuksek psikolojik olarak cokuntudeyim tavsiyelerinize acigim
aa evet onu ben de gordum hocama soracagim simdi konalizasyon isleminddn ciktim parca alindimerhaba izmirde yasıyorum sizin şikayetlerinizin aynı nı gecirdim neslihan hocayı kesfettim instagramdan bulmustum kendisi bayraklı central hospital da doktor . Kendisine gittim belirli tetkik tahlillerim yapıldı en son parça alındı ve sonuç pozitif kendisi bana ilacını önerdi italyadan yeni patentini aldıgı türkiyede ürettiği bu ilacı aldım önce bir kutu basladım cunku denemem gerekti etkisini göremem diye. İlacın adı HAPYVİR kendisi verdi ilacı hastanede satılıyordu suanda hepsiburadada var içerisinde c vitamini AHCC C Vitamini ve bazı bagısıklık guclendırıcıler var siz arastırın benim önerim bu .
Siz kaç yaşındasınız acaba kaç yıldır cinsel ilişkiniz başladıİnşallah öyledir, benimki de 53 o da orta riskli diye geçiyor, benim biyopsi sonucum cin 1 çıktı ama daha ilerlemez kendiliğinden geriler diye umuyorum
Smear temizse kolposkopi yapilir ve hpv tip 16 ve tip 18 se kolposkopi şarttır 39 o kadar riskli değilyuksek riskli tip oldugu icin icimiz rahat olsun dedi hoca ben de riske atmak istemedim bir de anestezi alacagim parca da alinacak o yuzden fiyat boyleymis
Bence ömür boyu kalıyor yada bi problem çıkarıyor ve gidiyor çünkü benim atılmadı sigaram alkolüm hiç bisey yok bence atılmıyor şahsen ben inanmıyorumNilmediğim için soruyorum kusura bakmayın hpv ye yakalandıktan sonra ömür boyu seninle hov kalır mı yoksa tamamen kurtuluşu var mıdır birde yine sürekli takip mi gerekiyor
Sizin tip kaçtı yaşınız nedirEvet içiniz rahatlayacaksa olabilir ama genel yaklaşım 16-18 smear temiz olsa bile kolposkopi, diğer türlerde smeare göre kolposkopi. Devlette ya da üniversitede olsanız yapmazlar mesela. Ben kasım ayında kolposkopi+biyopsi+anestezi 13 verdim özel muayenehanesi olan doktora.
Ömür boyu takip mi gerekiyor pekiBence ömür boyu kalıyor yada bi problem çıkarıyor ve gidiyor çünkü benim atılmadı sigaram alkolüm hiç bisey yok bence atılmıyor şahsen ben inanmıyorum
Bencede öyle 16 18 olsa kesin kolposkopi ama kızı fazla korkytmuslarİşlem ücreti çok fazla geldi, belki farklı yerlerden fiyat alsanız iyi olur. Hpv 39 için smear temizse kolposkopi yapılmaz genelde, smearle takip edilir. Smearde sorun çıkarsa kolposkopi yapılır diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?