hpv 16 ile ilgili yardım

En son ne zaman smear yaptirmistiniz? Cin3 tanısı konmadan ne kadar önce? Dediginiz pek mümkün görünmüyor yada son aylarda bağışıklığınız düştüyse hızlı ilerlemiş olabilir
rahim ağzı taraması yapıldığı gün tam 1 yıl olmasına birkaç gün vardı zaten taramanın sonucu hpv 16+ çıkınca acil kanuni eğitim araştırmaya sevk etti sağlık ocağı orada kolkoskopi yapıldı onun sonucuda cin 3 çıkınca leep yapıldı eylül 16 şimdi onun sonucunu bekliyorum tuaf olan kısım benim hiç sikayetim yoktu tesadüf sağlık ocağındaki hemşirenin tarama yapıyoruz yaptırmak istermisin demesiyle başladı hersey

19.06.2019 tarama sonucu geldi ve dört aydır uğraşiyorum

19.06.2019 tarama sonucu geldi ve dört aydır uğraşiyorum
Canım leep yapılmış sonucun belli oldu mu? Istanbuldaysan zeynep kamil çok iyi diyorlar araştır bi.. ınsallah sonucun iyi çıkar bu süre zarfında sigara falan içiyorsan bırak bağışıklığa yüklen.. yeşilçay iç her gün kendine iyi bak

Smearin hatalı olduğunu düşündürüyor o nedenle bu durum. Çünkü 11 ayda cin3 pek mümkün değil 6 ayda bir ver muhakkak canım zaten negatif olana kadar.
Smearin hatalı olduğunu düşündürüyor o nedenle bu durum. Çünkü 11 ayda cin3 pek mümkün değil 6 ayda bir ver muhakkak canım zaten negatif olana kadar.
valla bende anlamadım ben bide pimpirikli bi tipim biraz akıntım bile olsa koştura koştura doktora giderim bende anlamadım doktorun dediği smaer %30 çıkıyomuş en iyisi sağlık ocaklarındaki taramaları yaptırmak

merhaba sonuç daha çıkmadı eylül 16 yapıldı 20 gün sonra çıkacak evet istanbuldayım halkalıda kanüni eğitim araştırma da tedavi oluyorum orasıda çok iyi evet sigara içiyorum maalesef

Aynen merak ediyorum şimdi bende o yüzden 6 ayda smear vermeye karar verdim negatif Olunca yılda veririm... Nolur olmaz belki değişiklik olur vs müdehale edilir ayyy ne boktan durumlar yaaa....
bence en iyisi önce sağlık ocağında rahim ağzı taraması yaptırmak ben hep özelde yaptırıyodum smearı sonuç böyle olunca resmen çöktüm psikolojik

bence en iyisi önce sağlık ocağında rahim ağzı taraması yaptırmak ben hep özelde yaptırıyodum smearı sonuç böyle olunca resmen çöktüm psikolojik
Ben hep özelde smear veriyorum, hpv ve smear testi yine özelde verdim, 30 yaş üstü olunca ketem e gönderiyorlarmış testi, ketem aradı söyledi sonucu.... Yıllardır gittiğim hastane.... Sağlık ocağına gitmiyorum ama bu negatif olana kdr 6 ayda smear vercem, yılda da hpv.... Yediğimize içtiğimize dikkat ettiğimiz sürece atlatılır... İlk öğrendiğimde korkunç geliyordu ama öyle değilmiş... Abartmadan hayata dönmek lazım.... Bu da geçer gider inş yakın zamanda

tabiki abartmamak gerekiyor ama insan yinede hastaneye git gel sonuç bekle onun stresi insanı mahvediyor sonuca göre yurtdışından ilaç geliyomuş ondan getirticem allah şifamızı versin biran önce

y
eveet dün aldım cin 3 temizlenmiş kağıtta cin 1ve cin 2 yazıyodu 6 ay sonra kontrol verdi smear alınacakmış tekrar
Merhaba bende 2017 yilinda saglik ocaginda ogrendim hpv16 oldugumu kanuniye gidiyorum kasim ayinda tekrar gidicem.cin1 var bendede 6 ayda bir kontrol onerdiler.insallah atlatiriz

Merhaba bende 2017 yilinda saglik ocaginda ogrendim hpv16 oldugumu kanuniye gidiyorum kasim ayinda tekrar gidicem.cin1 var bendede 6 ayda bir kontrol onerdiler.insallah atlatiriz
merhaba bende oraya gittim sağlık ocağında öğrendim bende evlimisin eşine herhangi bir tedavi verdilermi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…