- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
- Konu Sahibi blackkwomn
-
Evet 6 ayda 1 vermek en iyisi negatif olunca da senede 1 kez yine vermeliyizSmearin hatalı olduğunu düşündürüyor o nedenle bu durum. Çünkü 11 ayda cin3 pek mümkün değil6 ayda bir ver muhakkak canım zaten negatif olana kadar.
rahim ağzı taraması yapıldığı gün tam 1 yıl olmasına birkaç gün vardı zaten taramanın sonucu hpv 16+ çıkınca acil kanuni eğitim araştırmaya sevk etti sağlık ocağı orada kolkoskopi yapıldı onun sonucuda cin 3 çıkınca leep yapıldı eylül 16 şimdi onun sonucunu bekliyorum tuaf olan kısım benim hiç sikayetim yoktu tesadüf sağlık ocağındaki hemşirenin tarama yapıyoruz yaptırmak istermisin demesiyle başladı herseyEn son ne zaman smear yaptirmistiniz? Cin3 tanısı konmadan ne kadar önce? Dediginiz pek mümkün görünmüyor yada son aylarda bağışıklığınız düştüyse hızlı ilerlemiş olabilir
19.06.2019 tarama sonucu geldi ve dört aydır uğraşiyorumrahim ağzı taraması yapıldığı gün tam 1 yıl olmasına birkaç gün vardı zaten taramanın sonucu hpv 16+ çıkınca acil kanuni eğitim araştırmaya sevk etti sağlık ocağı orada kolkoskopi yapıldı onun sonucuda cin 3 çıkınca leep yapıldı eylül 16 şimdi onun sonucunu bekliyorum tuaf olan kısım benim hiç sikayetim yoktu tesadüf sağlık ocağındaki hemşirenin tarama yapıyoruz yaptırmak istermisin demesiyle başladı hersey
Canım leep yapılmış sonucun belli oldu mu? Istanbuldaysan zeynep kamil çok iyi diyorlar araştır bi.. ınsallah sonucun iyi çıkar19.06.2019 tarama sonucu geldi ve dört aydır uğraşiyorum
Smearin hatalı olduğunu düşündürüyor o nedenle bu durum. Çünkü 11 ayda cin3 pek mümkün değil6 ayda bir ver muhakkak canım zaten negatif olana kadar.
valla bende anlamadım ben bide pimpirikli bi tipim biraz akıntım bile olsa koştura koştura doktora giderim bende anlamadım doktorun dediği smaer %30 çıkıyomuş en iyisi sağlık ocaklarındaki taramaları yaptırmakSmearin hatalı olduğunu düşündürüyor o nedenle bu durum. Çünkü 11 ayda cin3 pek mümkün değil6 ayda bir ver muhakkak canım zaten negatif olana kadar.
merhaba sonuç daha çıkmadı eylül 16 yapıldı 20 gün sonra çıkacak evet istanbuldayım halkalıda kanüni eğitim araştırma da tedavi oluyorum orasıda çok iyi evet sigara içiyorum maalesefCanım leep yapılmış sonucun belli oldu mu? Istanbuldaysan zeynep kamil çok iyi diyorlar araştır bi.. ınsallah sonucun iyi çıkarbu süre zarfında sigara falan içiyorsan bırak bağışıklığa yüklen.. yeşilçay iç her gün kendine iyi bak
Sigarayı kesinlikle bırakmalısınmerhaba sonuç daha çıkmadı eylül 16 yapıldı 20 gün sonra çıkacak evet istanbuldayım halkalıda kanüni eğitim araştırma da tedavi oluyorum orasıda çok iyi evet sigara içiyorum maalesef
evet uğraşiyorum enazından azalttım şimdilik bu nasıl bişeymiş ben anlamadımSigarayı kesinlikle bırakmalısın
bence en iyisi önce sağlık ocağında rahim ağzı taraması yaptırmak ben hep özelde yaptırıyodum smearı sonuç böyle olunca resmen çöktüm psikolojikAynen merak ediyorum şimdi bende o yüzden 6 ayda smear vermeye karar verdim negatif Olunca yılda veririm... Nolur olmaz belki değişiklik olur vs müdehale edilir ayyy ne boktan durumlar yaaa....
Ben hep özelde smear veriyorum, hpv ve smear testi yine özelde verdim, 30 yaş üstü olunca ketem e gönderiyorlarmış testi, ketem aradı söyledi sonucu.... Yıllardır gittiğim hastane.... Sağlık ocağına gitmiyorum ama bu negatif olana kdr 6 ayda smear vercem, yılda da hpv.... Yediğimize içtiğimize dikkat ettiğimiz sürece atlatılır... İlk öğrendiğimde korkunç geliyordu ama öyle değilmiş... Abartmadan hayata dönmek lazım.... Bu da geçer gider inş yakın zamandabence en iyisi önce sağlık ocağında rahim ağzı taraması yaptırmak ben hep özelde yaptırıyodum smearı sonuç böyle olunca resmen çöktüm psikolojik
Ben hep özelde smear veriyorum, hpv ve smear testi yine özelde verdim, 30 yaş üstü olunca ketem e gönderiyorlarmış testi, ketem aradı söyledi sonucu.... Yıllardır gittiğim hastane.... Sağlık ocağına gitmiyorum ama bu negatif olana kdr 6 ayda smear vercem, yılda da hpv.... Yediğimize içtiğimize dikkat ettiğimiz sürece atlatılır... İlk öğrendiğimde korkunç geliyordu ama öyle değilmiş... Abartmadan hayata dönmek lazım.... Bu da geçer gider inş yakın zamanda
tabiki abartmamak gerekiyor ama insan yinede hastaneye git gel sonuç bekle onun stresi insanı mahvediyor sonuca göre yurtdışından ilaç geliyomuş ondan getirticem allah şifamızı versin biran önceBen hep özelde smear veriyorum, hpv ve smear testi yine özelde verdim, 30 yaş üstü olunca ketem e gönderiyorlarmış testi, ketem aradı söyledi sonucu.... Yıllardır gittiğim hastane.... Sağlık ocağına gitmiyorum ama bu negatif olana kdr 6 ayda smear vercem, yılda da hpv.... Yediğimize içtiğimize dikkat ettiğimiz sürece atlatılır... İlk öğrendiğimde korkunç geliyordu ama öyle değilmiş... Abartmadan hayata dönmek lazım.... Bu da geçer gider inş yakın zamanda
Canım rahim ağzı taraması derken smear dısında farklı bir sey mi yapıyorlar?bence en iyisi önce sağlık ocağında rahim ağzı taraması yaptırmak ben hep özelde yaptırıyodum smearı sonuç böyle olunca resmen çöktüm psikolojik
benim bende anlamadım ama farklı bişey heralde çünkü bana smear değil dendiCanım rahim ağzı taraması derken smear dısında farklı bir sey mi yapıyorlar?
Kolposkopi dirCanım rahim ağzı taraması derken smear dısında farklı bir sey mi yapıyorlar?
Geçmiş olsun sonucunuz çıktı mıbenim bende anlamadım ama farklı bişey heralde çünkü bana smear değil dendi
yGeçmiş olsun sonucunuz çıktı mı
Merhaba bende 2017 yilinda saglik ocaginda ogrendim hpv16 oldugumu kanuniye gidiyorum kasim ayinda tekrar gidicem.cin1 var bendede 6 ayda bir kontrol onerdiler.insallah atlatirizy
eveet dün aldım cin 3 temizlenmiş kağıtta cin 1ve cin 2 yazıyodu 6 ay sonra kontrol verdi smear alınacakmış tekrar
merhaba bende oraya gittim sağlık ocağında öğrendim bende evlimisin eşine herhangi bir tedavi verdilermi pekiMerhaba bende 2017 yilinda saglik ocaginda ogrendim hpv16 oldugumu kanuniye gidiyorum kasim ayinda tekrar gidicem.cin1 var bendede 6 ayda bir kontrol onerdiler.insallah atlatiriz
Sizde leep oldunuz muMerhaba bende 2017 yilinda saglik ocaginda ogrendim hpv16 oldugumu kanuniye gidiyorum kasim ayinda tekrar gidicem.cin1 var bendede 6 ayda bir kontrol onerdiler.insallah atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?