• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 pozitif

Neye yok dediler siz sonucunuzu almadiniz mi.Ben ketemde verdim ve elime verdiler sonucu.Sonuc kagidimda yaziyor pozitif hpv 16 die .O 3.800 dediginde aşıdır 3 doz yaptirman gerekiyor bende yaptrmadim henuz.Dondurma isleminide bilmiyorum doktorunuzdan emin degilseniz birde baska bi doktora gorunseydiniz
Yok velp diye bir ilaç eczaneleri sordum fiyatına 3800tl diyorlardı test yapmıyorlar bana evli olmadığım ve o şekilde bir ilişkide bulunmadığım için sadece görüntüye bakarak işlem uyguladı doktor anlamadım

Hmm peki siz hpv oldgunuzu neden dusundunuz
Dudakların iç kısmında idrar vajina tarafınfa olan kısımda pütürler fark ettim kriyoterapi uyguladı doktor 3 doktor siğil değil dedi o 1 doktor direkt işlemi uyguladı anlamadım değil de olabilir ama şimdi işlem sonrası peşine bölgesinde bir kısımda sivilce gibi pütürler var ne oluyor onlar işlem sonrası acaba yıprandığı için mı tüy mü çıkacak ne anlamadım 22 yaşındayım

Dudakların iç kısmında idrar vajina tarafınfa olan kısımda pütürler fark ettim kriyoterapi uyguladı doktor 3 doktor siğil değil dedi o 1 doktor direkt işlemi uyguladı anlamadım değil de olabilir ama şimdi işlem sonrası peşine bölgesinde bir kısımda sivilce gibi pütürler var ne oluyor onlar işlem sonrası acaba yıprandığı için mı tüy mü çıkacak ne anlamadım 22 yaşındayım
İşlemden dolayi olmus olabilir.O islemin bir zararı olmuyorsa yapilsin daha garanti olur

Ben bekarım yaşım da çok genç devlette yapıldığında direkt işlemiş doktor e nabızda görünüyor ilerde sorun oluşturur diye de korkuyorum evlilik öncesinde
Hmm o yonden dusunmemistim.Evlenecegin kisiye net olursun ozaman anlatirsin durumunu

Back