1. Özlem Çakır - Aklında Değil Kalbinde Tut
Beden komaya girdiğinde beyin ölümü gerçekleşir ama kalp durmadığı sürece insan nefes almaya devam ediyor. Beyin ve kalp birbirinden ayrı işliyor.
Bazen istediklerimiz neden olmuyor. İstediğimiz niye gerçekleşmiyor, diyoruz . Ama ben bunu istemiştim niye olmadı, diyoruz. Aslında istediklerinizi kalbe indirmediğiniz için , istediğiniz gerçekleşmiyor. İşte bu kitapta bunun yolunu gösteriyor.
Severek okuduğum kitaplardan bir tanesi. Bu kitabıda üçüncü okuyuşum. Okumak istedim bir kez daha.
2. Steve Chandler - Kendini Yeniden Keşfet
Bu kitap, kendine hükmeden olmak ile kurban yolunda olunarak kendimizi nasıl köreltmenin ne demek olduğunu anlatıyor.
Yani , Bugüne kadar geçen hayatına baktığında, her zaman var olmak için iki temel yolun olduğunu göreceksin: Yaşanmış herhangi bir zamanda yollardan ya birini ya da diğerini seçmişsindir. Ya kendine hükmeden ya da bazı şartlardan dolayı kurban olmuşsundur. ( Daha iyi açıklamak için kitaptan kısacık bir alıntı ekledim. )
Farklı yollar deneyerek bu iki kavramı anlatıyor.
Bu kitabı ikinci okuyuşum. İlk olduğunda anlamamıştım Okurken soğuk gelmişti . Ama bu kitabı ilk okuduktan sonra bunun ile ilgili kitaplar okuyup kendimi geliştirmiştim . İkinci okuyuşum da daha iyi anladım. Soğukluk sıcaklığa dönüştü.
3. Nil Gün - Uygulamalı Çekim Yasası - Sıkça Sorulan Sorular
İlk başta çekim yasası nedir diye küçük bir tanım ile giriş yapmak istiyorum. Doğru tanım vermek için küçük bir alıntı ekledim.
Çekim yasası, olumlu veya olumsuz düşüncelerin bir kişinin hayatına olumlu veya olumsuz deneyimler getirdiği inancıdır.
Bu kitapta bölüm bölüm başlıklarla çekim yasasının gücünü anlatıyor. Bu başlıklar şunlardır :
1. Hayat oyunu
2. İlişkiler
3 . Sağlık
4. İş ve para
5. Genel
6. Engeller ve Engelliyenler
7. Uygulama
8. Kuşku Duyanlar
9. Vizyon ve Değişim
10. Spiritüellik
11. Çekim yasası üzerine sohbet
12. Okur Mektupları
Bu tarz ilgili kitaplar çok okudum. Ama bu kitapta bilmediğim çok şey olduğunu farkettim. Aaa dediğim zamanlar oldu. Bu böyle imiş dediğim zamanlarda. ....
Çekim yasası ile istediğimiz şeyleri hayatımıza ve kendimize çekebiliriz. Önemli olan inancımızı kaybetmeyelim . Ve elimizden geleni yapalım.
Daha ayrıntılı anlatmak istemiyorum. Kitabı okudukça çekim yasasının gücünü anlayacaksınız.
C
Calcifer