Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kadınlar zaten hep böyle değil miydik? Acıdan ölürken bile hayat vermek birincil görevi görevlerimiz arasındaydı. Sanki başkalarını yaşattıkça yaşıyorduk, başkalarını mutlu ettikçe mutlu oluyorduk ve başkalarını var ettikçe var oluyorduk .Sonra elinizde kendinize yetecek bir ben kalmıyor ve tükeniyorduk ama bunu dahi çoğumuz idrak edemiyorduk. Oysa ki biz hepsine katlanabiliyorsak onlar da pekâlâ dayanabilirdi. Zira kimsenin yerine acı çekmemize ihtiyaç yoktu çünkü kimsenin adına büyünmüyordu.Huşu Ağacı - Funda Uçuk Er
3 kitaplık serinin ilki olan Huşu Ağacı, İş adamı Ömer ile Psikolojik Danışman olan Zeynep'in tanışmasından başlayarak evliliklerine giden süreci ve evliliklerinde yaşadıkları problemleri Ömer ve Zeynep'in gözünden anlatıyor.
Zeynep'in artık kayınvalidesinin davranışlarına ve eşinin umursamaz tavrına dayanamadığı bir noktada, çocuklarını da alıp ailesinin yanına dönmesi ve orada Derviş Dede'yle tanışıp, olaylara tasavvufi bir bakış açısıyla yaklaşması, evliliğinde yaşadığı sorunları çözüme kavuşturuyor ve tasavvufla gelen mucizelere tanık oluyor. Serinin ikinci kitabı Asude Bahçeye başlamadan önce, Huşu Ağacı'ndan altını çizdiğim bir not eklemek istiyorum.
Christi anargahta doğu ekspres cinayeti..
Soluk soluğa okuduğum bir kitaptı. Trende olan bı cinayeti kimin öldürdüğünü bulmaya çalışılıyor. Senelerce önce Amerika'da yaşanan bı olayin bu cinayetle bir ilgisi olabilir mi sorusundan yola cikarak katili bulmaya çalışıyorlar. Yazarın ilk defa kitabını okudum ve gayet akiciydi anlatımda ayrıntıya çok yer verilmişti onun haricinde guzeldi. Tavsiye ederim.
Agahta cristie doğu ekspres cinayeti..
Soluk soluğa okuduğum bir kitaptı. Trende olan bı cinayeti kimin öldürdüğünü bulmaya çalışılıyor. Senelerce önce Amerika'da yaşanan bı olayin bu cinayetle bir ilgisi olabilir mi sorusundan yola cikarak katili bulmaya çalışıyorlar. Yazarın ilk defa kitabını okudum ve gayet akiciydi anlatımda ayrıntıya çok yer verilmişti onun haricinde guzeldi. Tavsiye ederim.
Evvet yazarın ismini doğru yazmamisim.arkadas beğenince farkettim duzelitip tekrar koyayım dedim ama diğerini silemedim. Siz yapabilir misiniz ismi yanlış olanı silebilirsiniz.Yorumunu iki kere yapmışsın