Lutfen beni daha fazla etiketleme, yerin dibindeyim artikSiz istediniz ben açtımBundan sonra kitap yorumlarımızı bu topikte yapacağız ve kim yorum yapıyor kim yapmıyor çıkacak ortaya hahhahahahaha.
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Less-is-More
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
A Arrietty_
Boncobo
Aspasiaa
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Homer Simpson
P Pussuk
Foyamız ortaya çıkacakSiz istediniz ben açtımBundan sonra kitap yorumlarımızı bu topikte yapacağız ve kim yorum yapıyor kim yapmıyor çıkacak ortaya hahhahahahaha.
Not: bu topikte sohbet yasaktır sadece okuduğumuz kitapların yorumları yapılacaktır
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Less-is-More
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
A Arrietty_
Boncobo
Aspasiaa
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Homer Simpson
P Pussuk
Arada kaynayıp gidiyorduk ne güzelSiz istediniz ben açtımBundan sonra kitap yorumlarımızı bu topikte yapacağız ve kim yorum yapıyor kim yapmıyor çıkacak ortaya hahhahahahaha.
Not: bu topikte sohbet yasaktır sadece okuduğumuz kitapların yorumları yapılacaktır
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Nego
Life light
Bonus
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Less-is-More
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
A Arrietty_
Boncobo
Aspasiaa
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Homer Simpson
P Pussuk
şunu da eklemek istiyorum, yazar tüm kitap boyunca bu kararı net olarak ayırmamış ancak kitabın sonlarında bir paragrafta birkaç soruyla ayırt edebilmeyi anlatmış. bu soruları sorarak, duruma göre hangi düşünme biçiminin daha yararlı olacağı anlaşılabilir .John lehrer - karar anı
Genel olarak beyin, beynin karar alma kısımları, nasıl ve neden karar veririz gibi sorulara cevap veren bir kitap. Biraz bilimsel, biraz araştırma sonucu gibi ilerliyor. Kitapta yer verilen örnekler genelde yaşanmış yada deneye tabi tutulmuş olaylardan oluşuyor. Bilimsel terimler biraz fazla geldi. O kısımları okurken yoruldum diyebilirim. Ama karar verme olayları anlatılırken yaşananlar gerçekten ilgi çekici ve merak uyandırıcı. Yazar kısaca diyor ki : karar verirken ya duygusal beynimizi kullanırız yada akılcı düşünürüz. İkisini de yaşamda farklı olaylarda kullanmaliyiz. Yani tamamen akılcı yada tamamen duygusal karar veremeyiz.
Peki hangi olayda hangisini kullanacağız? İşte buna net cevap vermemiș, okuyucuya bırakmış. Genel olarak farkındalık kazandıracağını düşünüyorum.