Türk klasiklerini yıllaaar önce okumuştum. Ama bende tekrar okumak istiyorum nasipseKızlar bir de yapı kredi yayınlarının günümüz Türkçesine uyarlanan Türk klasikleri okuyanınız var mı? İntibah, mürebbiye gibi kitapları? Eski Türkçe olarak okumak çok zor bu kitapları alıp okumak istiyorum.
Mustafa Kutlu- Mavi kuş
Momo - Her ne kadar çocuk kitabı gibi olsa da büyükler de okumalı
Canımmm hoş geldinCalcimm ne iyi etmişsin ben bu kitapları okudum o zaman napıcam? Harukim Murakamimi de çok severim
Ben şu anda Bağırmayan Karı Koca Olmak kitabını okuyorum sayfası 216dayım. Kitap iki yazarlı Hal Edward Runkel ve Jenny Runkel
Olur canım birlikte başlayalımBenim de elimde kitap var şimdi. Bitirince birlikte okuyalım mı Martin Edeni
Günaydıınn herkeseGünaydın Kitap sever dostlarım
Mehfam @pariko WunderLost @Elhan Life light Kukrim @Margaret Hale H M @samdan @shewastwenty astrojurnal alsem @Mary Shelley minseo @Cledyana Dream Theater @_Gulnihal_
GünaydııııııııınnnnnnGünaydın Kitap sever dostlarım
Mehfam @pariko WunderLost @Elhan Life light Kukrim @Margaret Hale H M @samdan @shewastwenty astrojurnal alsem @Mary Shelley minseo @Cledyana Dream Theater @_Gulnihal_
GünaydınnnnGünaydııııııııınnnnnn
O kitapların tadı farklı oluyor ya, kendimi türk filminde gibi hissediyorumTürk klasiklerini yıllaaar önce okumuştum. Ama bende tekrar okumak istiyorum nasipse
Günaydın canım, hepinize günaydınGünaydın Kitap sever dostlarım
hosbuldum kitap kurtları
Günaydın Kitap sever dostlarım
Günaydınnn kitapkurduGünaydın Kitap sever dostlarım
Keyifli okumalar canım benimGünaydınnn kitapkurduGizli Özne beklediğimden güzel gidiyor hafif Ayşe Kulin havası var olay örgülerinde dur bakalım nereye gidecek sonu. Akıcı geldi bana şimdilik
Ben Mevlana, Şemsi tebrizi, ibnul Arabi,Farabi , konevi gibi önceden yazılmış bugüne gelip uyarlanmış eserleri okuyorum genelde. Yani tasavvufun yanında bilgi de benim için çok önemli ,Tasavvufi kitaplarda yazar benim için önemli. Belirli bir bilgi birikimi olmalı bence. Bir kaç kitapla karşılaştım hayal kırıklığına yol açtı bende
Ama senin tavsiye edebileceğin kitapları listeme ekleyebilirim
Bı bakarım canım inşallah ,H M canım tasavvufi kitapları seviyorsan iskender palayı öneririm cidden. Sıkmıyor ve dili çok yumuşak çok akıcı
Bol verimli okumaların olsun canımBı bakarım canım inşallah ,
Bitane daha romanım var bundan sora onuda bitireyim de yeni kitablara geçeceğim
İnşallah canımBol verimli okumaların olsun canım