Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gizli Özne bitti benim yalnız bir talihsizlik oldu 232.sayfa dan sonra sayfa sırası karışmış basım hatası sanırım biraz zor oldu iki ileri bir geri bitirmeye çalışmak ama olsun keyifliydi. Diğer kitaplarını da merak ettim yani ilgi uyandırdı bende
Şimdi Cengiz Aytmatov Cemile ye başlıyorum

Cengiz Aymatov'un Gün olur asra bedel ve Cengizhan'a Küsen Bulut'u okumuştum. Betimlemeleri harikaydı. Sanki gerçekten orada yaşıyormuş gibi hissetmiştim. Kitap bitince hoş bir tat bırakmıştı bende

Cengiz Aymatov'un Gün olur asra bedel ve Cengizhan'a Küsen Bulut'u okumuştum. Betimlemeleri harikaydı. Sanki gerçekten orada yaşıyormuş gibi hissetmiştim. Kitap bitince hoş bir tat bırakmıştı bende
Ben de İlk Öğretmen ve Beyaz Gemi yi okumuştum senin dediklerini de alayım inşallah

Ben de İlk Öğretmen ve Beyaz Gemi yi okumuştum senin dediklerini de alayım inşallah
İki kitap aslında bitmiş. O dönem başta kim varsa artık şu an hatırlaması. Kitaptan o bölümü çıkarttırmış. Sonra da ayrı kitap olarak çıkarmış Cengizhan a küsen bulutu. İkisini birlikte oku mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…