Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calcimm ne iyi etmişsin ben bu kitapları okudum o zaman napıcam? Harukim Murakamimi de çok severim
Ben şu anda Bağırmayan Karı Koca Olmak kitabını okuyorum sayfası 216dayım. Kitap iki yazarlı Hal Edward Runkel ve Jenny Runkel

Hoş geldin canım benim Keyifli okumalar

günaydın master C Calcifer günaydın arkadaşlar :)
ben ikinci derse geçtim bugün. sabah servisle giderken kitap okuyabilirim ama o zaman da size yazamam diye şimdilik okumuyorum. eğer sistemi güzel oturtursam kitap okurum ben de sizle

Kızlar okuduğunuz ve aklınızda yer eden sizi en çok etkileyen kitap/kitaplar hangileriydi?
Benim, Kumral Ada Mavi Tuna...
Yeri bende çok farklıdır bu kitabın bana hissettirdikleri
Bir de Kardeşimin Hikayesi beni öykü olarak çok etkilemişti. Sonunda hıçkırıklara boğulduğum tek kitap diyebilirim.

Ders arasında da kitap okursan zaten maşallahı hakedersin sen

ben Tutunamayanlar ve içimizdeki şeytandan çok etkilenmiştim.
ama benim etkilendiğim çok kitap var ya

ben Tutunamayanlar ve içimizdeki şeytandan çok etkilenmiştim.
ama benim etkilendiğim çok kitap var ya
İçimizdeki şeytan ı okudum Sabahattin Ali'nin kalemine hayranım zaten Tutunamayanlar elimde var aslında bir ara başladım okumaya ama gitmedi, heralde o zaman psikolojim müsait değildi okumaya, tekrar deneyeceğim

İki kitabı da okudum ve Kumral Ada Mavi Tuna da en ekilendiğim kitaplardandı.
Algernon'a Çiçekler
İncir Kuşları
Martin Eden
Filler Sultani İle Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Germinal
Ruh Adam
Karamazov Kardeşler
Beyaz Diş
Hakkaride Bir Mevsim
Suskunlar
İlk aklıma gelenler bunlar

İçimizdeki şeytan ı okudum Sabahattin Ali'nin kalemine hayranım zaten Tutunamayanlar elimde var aslında bir ara başladım okumaya ama gitmedi, heralde o zaman psikolojim müsait değildi okumaya, tekrar deneyeceğim

ben lisede okumuştum tutunamayanlari. babam tam bir kitap kurdudur onun kitaplarını okumak gibi bı takıntım vardı

ben de bir iki kere biraktim. sonra oturup bitirdim. ağır biraz kitap:) ama hayatımı ve prensiplerimi o kitaba göre bicimlendirdim diyebilirim.
cidden çok güzel bı kitap tavsiye ederim:)

Tasavvufi kitaplarda yazar benim için önemli. Belirli bir bilgi birikimi olmalı bence. Bir kaç kitapla karşılaştım hayal kırıklığına yol açtı bende
Ama senin tavsiye edebileceğin kitapları listeme ekleyebilirim

Son düzenleme:
Beyaz Diş Jack London lisede okudum bu klasiği Martin Eden elimde var onu da çok merak ediyorum kitaplığımda okumayı bekliyor

Evet ağır bi kitap anlaya anlat okumak lazım şansımı deneyeceğim

Sanırım benim yerine hiç bişey koyamadığım kitap şibumi. O karmaşıklığın arasındaki sadelik ama mükemmellik çok güzel gelmişti gözüme. Tabi okurken 17 yaşındaydım kendime sözüm var 35 yaşımda tekrar okumayı planlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…