- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Günaydın herkese bol okumalı güzel bir gün diliyorum
Günaydın calciimm günaydın kitap kurtlarııı
Hoş geldin canım benimCalcimm ne iyi etmişsin ben bu kitapları okudum o zaman napıcam? Harukim Murakamimi de çok severim
Ben şu anda Bağırmayan Karı Koca Olmak kitabını okuyorum sayfası 216dayım. Kitap iki yazarlı Hal Edward Runkel ve Jenny Runkel
Günaydın herkese bol okumalı güzel bir gün diliyorum
Kızlar okuduğunuz ve aklınızda yer eden sizi en çok etkileyen kitap/kitaplar hangileriydi?
Benim, Kumral Ada Mavi Tuna...
Yeri bende çok farklıdır bu kitabın bana hissettirdikleri
Bir de Kardeşimin Hikayesi beni öykü olarak çok etkilemişti. Sonunda hıçkırıklara boğulduğum tek kitap diyebilirim.
Ders arasında da kitap okursan zaten maşallahı hakedersin sen
İçimizdeki şeytan ı okudumben Tutunamayanlar ve içimizdeki şeytandan çok etkilenmiştim.
ama benim etkilendiğim çok kitap var ya
Süper canımEki Görüntüle 2732005 canim bende tasavvufi bı kitab okuyorum şuan Bursa'da türbesi olan Emir buhari hazretlerinin hayatınin romanlaşmis şeklini. Senin kitabınida alicam bitince merak ettimkalp diye bir kitab atmistin ya.
Günaydın herkeslere bu arada..
İki kitabı da okudum ve Kumral Ada Mavi Tuna da en ekilendiğim kitaplardandı.Kızlar okuduğunuz ve aklınızda yer eden sizi en çok etkileyen kitap/kitaplar hangileriydi?
Bir de Kardeşimin Hikayesi beni öykü olarak çok etkilemişti. Sonunda hıçkırıklara boğulduğum tek kitap diyebilirim.
Şermin Yaşar ın hikaye kitaplarını öneririm, çok akıcı bir kalemi var ve iç ısıtan öykülerseni yerimhikaye okumayı çok severim bana yazar önerirseniz ben de yeniden hikaye okumaya başlarim roman yerine:)
İçimizdeki şeytan ı okudumSabahattin Ali'nin kalemine hayranım zaten Tutunamayanlar elimde var aslında bir ara başladım okumaya ama gitmedi, heralde o zaman psikolojim müsait değildi okumaya, tekrar deneyeceğim
Tasavvufi kitaplarda yazar benim için önemli. Belirli bir bilgi birikimi olmalı bence. Bir kaç kitapla karşılaştım hayal kırıklığına yol açtı bendeEki Görüntüle 2732005 canim bende tasavvufi bı kitab okuyorum şuan Bursa'da türbesi olan Emir buhari hazretlerinin hayatınin romanlaşmis şeklini. Senin kitabınida alicam bitince merak ettimkalp diye bir kitab atmistin ya.
Günaydın herkeslere bu arada..
Beyaz Diş Jack Londonİki kitabı da okudum ve Kumral Ada Mavi Tuna da en ekilendiğim kitaplardandı.
Algernon'a Çiçekler
İncir Kuşları
Martin Eden
Filler Sultani İle Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Germinal
Ruh Adam
Karamazov Kardeşler
Beyaz Diş
Hakkaride Bir Mevsim
Suskunlar
İlk aklıma gelenler bunlar
Şermin Yaşar ın hikaye kitaplarını öneririm, çok akıcı bir kalemi var ve iç ısıtan öyküler
Evet ağır bi kitap anlaya anlat okumak lazımben lisede okumuştum tutunamayanlari. babam tam bir kitap kurdudur onun kitaplarını okumak gibi bı takıntım vardı
ben de bir iki kere biraktim. sonra oturup bitirdim. ağır biraz kitap:) ama hayatımı ve prensiplerimi o kitaba göre bicimlendirdim diyebilirim.
cidden çok güzel bı kitap tavsiye ederim:)
Sanırım benim yerine hiç bişey koyamadığım kitap şibumi. O karmaşıklığın arasındaki sadelik ama mükemmellik çok güzel gelmişti gözüme. Tabi okurken 17 yaşındaydım kendime sözüm var 35 yaşımda tekrar okumayı planlıyorumKızlar okuduğunuz ve aklınızda yer eden sizi en çok etkileyen kitap/kitaplar hangileriydi?