Okumadığım o kadar çok kitabım oldu ki. 2020 yılı benim için okuma anpamında çok vasattı. Sadece Ruh Adamı okudum ve çok beğendiğim için diğer kitaplarını da almamaya karar verdim.Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor’u okudunuz mu? O kadar güzeldi ki tarihe ilgisi olan varsa kesinlike okumalı. Bozkurtlar’ı da sizde görünce çok merak ettim yakın zamanda okumayı düşünüyorum :) Bu arada okuma etkinliklerinize ben de katılmak isterim
Tamam Şubat ayına ekleyeyim. Sadece bir kitap değil birden fazlada ekleyebiliriz böylece seçenek de olurTolstoy un okumadıgım romanlarından biri calcicim şubata onu koyalım alınacaklar listeme yazayım bende onu
Hoş geldinizBozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor’u okudunuz mu? O kadar güzeldi ki tarihe ilgisi olan varsa kesinlike okumalı. Bozkurtlar’ı da sizde görünce çok merak ettim yakın zamanda okumayı düşünüyorum :) Bu arada okuma etkinliklerinize ben de katılmak isterim
Off off en alt iki tanesi tuğla mı kitap mı
Merhabalar. Bozkurtlar kitabı zaten Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor kitaplarının birleştirilerek basıldığı kitaptır. Aslında merhum Atsız bu kitapları birbirinin devamı şeklinde bir dergide bölüm bölüm tefrika etmiştir. Daha sonra Ötüken Yayınevi bu iki kitabı birleştirip tek kitap halinde neşretti.Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor’u okudunuz mu? O kadar güzeldi ki tarihe ilgisi olan varsa kesinlike okumalı. Bozkurtlar’ı da sizde görünce çok merak ettim yakın zamanda okumayı düşünüyorum :) Bu arada okuma etkinliklerinize ben de katılmak isterim
Yaa ben farklı bir kitap sanıyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinMerhabalar. Bozkurtlar kitabı zaten Bozkurtların Ölümü ve Bozkurtlar Diriliyor kitaplarının birleştirilerek basıldığı kitaptır. Aslında merhum Atsız bu kitapları birbirinin devamı şeklinde bir dergide bölüm bölüm tefrika etmiştir. Daha sonra Ötüken Yayınevi bu iki kitabı birleştirip tek kitap halinde neşretti.
Rica ederim ne demekYaa ben farklı bir kitap sanıyordum. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar. Böyle bir konu açılmasına çok sevindim. :) Benim okumalarım genelde hukuk kitapları ve yargıtay/danıştay kararları çerçevesinde gelişiyor ancak fırsat bulup okumaya çalıştığım kitapları paylaşmayı çok isterim.
Geçtiğimiz ay okuduklarım:
-Huzur/A. Hamdi Tanpınar (Mahur Beste-Huzur-Sahnenin Dışındakiler nehir romanlardır. Okumak isteyenlerin bu sıraya riayet etmesinde yarar var)
-Yabancı- Albert Camus
-Tedirginlik Çağı-Evren Balta
-Rüyet-Derviş Zaim
-Türk Müzik Kimliği-Çinuçen Tanrıkorur
Şuan okumakta olduğum :Suçlar ve Cezalar Hakkında, Beccaria
Bu ay okuyacaklarımı karar verip sipariş edeceğim :)
Günaydın canımGünaydın Kitap sever dostlarım
Mehfam Oriana WunderLost Elhan Life light Kukrim Margaret Hale H M kk birinci noteri shewastwenty astrojurnal alsem Stevya minseo C Cledyana Dream Theater Jawlensky
Günaydın hepimizeGünaydın Kitap sever dostlarım
Mehfam Oriana WunderLost Elhan Life light Kukrim Margaret Hale H M kk birinci noteri shewastwenty astrojurnal alsem Stevya minseo C Cledyana Dream Theater Jawlensky
Konun hayırlı olsun tatlım
Teşekkür ederim Canım benim. Seni de beklerim amaKonun hayırlı olsun tatlım
Ben de görünce heyecanlandım. Şu malum dönem geçsin geleceğimTeşekkür ederim Canım benim. Seni de beklerim ama
Zaten 2021 hazırlık yapıyoruz.İnşallah bu süre zarfında da her şey güzellikle sonuçlanır canımBen de görünce heyecanlandım. Şu malum dönem geçsin geleceğim
İnşallah canımmmZaten 2021 hazırlık yapıyoruz.İnşallah bu süre zarfında da her şey güzellikle sonuçlanır canım