- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendeki baskıda böyle bir sorun yoktu. Hangi yayınevi?İyi akşamlar Hobbit'in filmini izlediğim için kitabı biraz zor okuyorum çünkü yarısına kadar birebir aynı. Araya "Kardeşimin Hikayesi"ni sıkıştırdım. Bende kitabın olduğunu unutup pdf ini okudum Bir kaç günde bitirdim. Zülfü Livaneli'nin kitaplarını seviyorum, bunu da beğendim. Bu arada kısa zaman önce "Beş Sevim Apartmanı" nı bitirdim. Lanetli Tavşan'ı sevenlere tavsiye ederim, onun Türk versiyonu gibi.
Eki Görüntüle 3417030
Kamelyalı Kadın yorumlarınızı okudum. Siz bahsetmemişsiniz ben bir sorayım, sizin kitaplarda da mektupların olduğu kısım böyle miydi?
Eki Görüntüle 3417031
Benim can yayınlarınındı kitap böyle bir basım hatası yoktu kitaptaİyi akşamlar Hobbit'in filmini izlediğim için kitabı biraz zor okuyorum çünkü yarısına kadar birebir aynı. Araya "Kardeşimin Hikayesi"ni sıkıştırdım. Bende kitabın olduğunu unutup pdf ini okudum Bir kaç günde bitirdim. Zülfü Livaneli'nin kitaplarını seviyorum, bunu da beğendim. Bu arada kısa zaman önce "Beş Sevim Apartmanı" nı bitirdim. Lanetli Tavşan'ı sevenlere tavsiye ederim, onun Türk versiyonu gibi.
Eki Görüntüle 3417030
Kamelyalı Kadın yorumlarınızı okudum. Siz bahsetmemişsiniz ben bir sorayım, sizin kitaplarda da mektupların olduğu kısım böyle miydi?
Eki Görüntüle 3417031
İş bankası kültür yayınları. Amazondan almıştımBendeki baskıda böyle bir sorun yoktu. Hangi yayınevi?