- 12 Temmuz 2022
- 23.469
- 85.754
Evet almıştım bende
Yok şimdi görünce aklıma geldin, çok aradığını hatırlıyorum daEvet almıştım bendesen okudun mu?
Aslında aramadım ama çok pahalıydı ya,en son gözümü karartıp Nezihten 4 al 3 öde kampanyasından aldım zam gelir hiç almam diyeYok şimdi görünce aklıma geldin, çok aradığını hatırlıyorum daokumadım ben
Bunu görünce fiyatına bakayım dedim 555 miydi neydi, pahalıymış ciddenAslında aramadım ama çok pahalıydı ya,en son gözümü karartıp Nezihten 4 al 3 öde kampanyasından aldım zam gelir hiç almam diye
2.kitabı da var Dağ Gölgesi, ikisini ardarda okurum. İstersen birlikte okuyalım Shantaram'ı
Bu kalın kapak ondan bir tık pahalı. 630 liramıydı neydi Nezih'te,benim aldığım sarı klasik kapak o 450 liraydı,2 tane de Murakami (onlarında fiyatı yüksekti epey 360 -390 civari yanlis hatırlamıyorsam)birde kizima kitap alınca 4e tamamlayip bir nebzede olsa uyguna geldi bana ama tabi ki yine de pahalıBunu görünce fiyatına bakayım dedim 555 miydi neydi, pahalıymış ciddenBen 2 tane minnak kitabımı alıp döndüm Shantaram beni aşar
Ben ikisini 230tl almıştım. Çok sinir bozucuyum biliyorumBunu görünce fiyatına bakayım dedim 555 miydi neydi, pahalıymış ciddenBen 2 tane minnak kitabımı alıp döndüm Shantaram beni aşar
Az önce Jennifer McMahon'un kitaplarından birini aldım. Üstünde eski etiketi kalmış, 27 TL yazıyor, ben 250 gibi bi şeyi gördüm yeni etiketteBen ikisini 230tl almıştım. Çok sinir bozucuyum biliyorum
Kopyaladım kxmxmxharry insanın kötü yönünü temsil ederken basil vicdanı ve iyiliği temsil ediyordu. Dorian kötülüğü seçti
İlk yazıldığı dönemde sorun olmuş zaten bu ve aslında o eğilim varmış zaten
ben kitabın başında eğilimi farklı sandıydım
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
UcanSupurge
Kukrim
Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
A Arrietty_
Limonsuzzcay
Orangegreysky
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
MrsDelfino
Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Ozzybal
koza16
Alp_BuRc
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
Kitap sansüre uğramış zamanında bu yüzden.evet farklı eğilim var. Sürekli karakterlerin kadın düşmanlığı yapması da ayrı bir detay . Feminist damarlarım kabardı resmen okurken