Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle okuyunca bazı efsane süprizler kaçıyormuş diyorlar ama o kafamı karıştırdı

herkese merhaba

Kitabın yarısından sonra olaylar şekilleniyor ve bazı şeyler oturuyor. Sonu beklediğimden çok farklıydı mesela. Devam edebilirsen beğeneceğini düşünüyorum

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yapmayı aklımda tuttuğum ama bir türlü üzerine düşüp güzelce yazıp paylaşmayı sağlayacak vakti bulamadığım -ayaküstü yapmak istemedim bu paylaşımı- bir paylaşımla geldim sizlere .

Ben aranızdan bazılarına bir duyuruda bulundum. Babasını yakın zamanda kaybetmiş, maddi durumu iyi olmayan bir kız öğrencim için iletişime geçtim. Bu öğrencim kitap okumayı çok sevse de pahalılıktan dolayı kitap almakta zorlanıyordu. Çok kişi 2. el kitap yardımında bulunmuş ancak kızımızın en büyük hayali kendi kitaplarına sahip olmaktı. Bu hayali gerçekleştirmeme, yardımlarıyla vesile olan C Calcifer Natsume UcanSupurge Kukrim Etkili Eleman yet07 arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim. Kesenize bereket. Yardımlar o kadar çok geldi ki, bir kısmı hâlâ amazon hesabımda duruyor. Onları da ihtiyacı olan öğrencilerimin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirerek kırtasiye malzemelerine harcamaya karar verdim. Bu mesajı alıntılayarak, o ürünler de elime ulaştığımda, tekrar bir paylaşım yapacağım .

Biz kadınlar birlikte gerçekten çok güçlüyüz. Bu topik bazında da kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. C Calcifer başkanım, bu topiği kurarak bizleri bir araya getirdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana da.

Keyifle okusun kuzucuk çorbada tuzumuz bulunduysa ne mutlu bize , Asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir şeye vesile olduğun için

Böyle bir olaya bizi de dahil ettiğin için ben de sana çok teşekkür ederim canım. Keyifle okusunlar

Keyifle okusunlar,bu güzel düşüncene bizleri de ortak ettin iyi ki ,biz de sana teşekkür ederiz

Bu çocuklar sizin gibi öğretmenleri oldukları için çok şanslılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…