GünaydınGünaydın
Bu akşam saat 21.00'da DORİAN GRAY'IN PORTRESİ kitap yorumlaması vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
GünaydınGünaydın
Bu akşam saat 21.00'da DORİAN GRAY'IN PORTRESİ kitap yorumlaması vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Vesile olduğun için biz teşekkür ederizMerhaba kızlar. Uzun zamandır yapmayı aklımda tuttuğum ama bir türlü üzerine düşüp güzelce yazıp paylaşmayı sağlayacak vakti bulamadığım -ayaküstü yapmak istemedim bu paylaşımı- bir paylaşımla geldim sizlere.
Ben aranızdan bazılarına bir duyuruda bulundum. Babasını yakın zamanda kaybetmiş, maddi durumu iyi olmayan bir kız öğrencim için iletişime geçtim. Bu öğrencim kitap okumayı çok sevse de pahalılıktan dolayı kitap almakta zorlanıyordu. Çok kişi 2. el kitap yardımında bulunmuş ancak kızımızın en büyük hayali kendi kitaplarına sahip olmaktı. Bu hayali gerçekleştirmeme, yardımlarıyla vesile olan C CalciferNatsume UcanSupurge Kukrim Etkili Eleman yet07 arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim. Kesenize bereket. Yardımlar o kadar çok geldi ki, bir kısmı hâlâ amazon hesabımda duruyor. Onları da ihtiyacı olan öğrencilerimin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirerek kırtasiye malzemelerine harcamaya karar verdim. Bu mesajı alıntılayarak, o ürünler de elime ulaştığımda, tekrar bir paylaşım yapacağım .
Biz kadınlar birlikte gerçekten çok güçlüyüz. Bu topik bazında da kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. C Calcifer başkanım, bu topiği kurarak bizleri bir araya getirdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana da.
Eki Görüntüle 3404268
Günaydın, tamamdır başkanımGünaydın
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
vesile olduğun için ben teşekkür ederim canımMerhaba kızlar. Uzun zamandır yapmayı aklımda tuttuğum ama bir türlü üzerine düşüp güzelce yazıp paylaşmayı sağlayacak vakti bulamadığım -ayaküstü yapmak istemedim bu paylaşımı- bir paylaşımla geldim sizlere.
Ben aranızdan bazılarına bir duyuruda bulundum. Babasını yakın zamanda kaybetmiş, maddi durumu iyi olmayan bir kız öğrencim için iletişime geçtim. Bu öğrencim kitap okumayı çok sevse de pahalılıktan dolayı kitap almakta zorlanıyordu. Çok kişi 2. el kitap yardımında bulunmuş ancak kızımızın en büyük hayali kendi kitaplarına sahip olmaktı. Bu hayali gerçekleştirmeme, yardımlarıyla vesile olan C CalciferNatsume UcanSupurge Kukrim Etkili Eleman yet07 arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim. Kesenize bereket. Yardımlar o kadar çok geldi ki, bir kısmı hâlâ amazon hesabımda duruyor. Onları da ihtiyacı olan öğrencilerimin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirerek kırtasiye malzemelerine harcamaya karar verdim. Bu mesajı alıntılayarak, o ürünler de elime ulaştığımda, tekrar bir paylaşım yapacağım .
Biz kadınlar birlikte gerçekten çok güçlüyüz. Bu topik bazında da kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. C Calcifer başkanım, bu topiği kurarak bizleri bir araya getirdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana da.
Eki Görüntüle 3404268
GünaydınGünaydın
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Şimdi toplantıya gideceğim, 17.50 gibi bitiyormuş. Eve gelip yemek yiyip spora gideceğim umarım yetişirimGünaydın
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Ben okumuş ve çok sevmiştim keyifle okuSelam,
Azra Kohen-Gör Beni'yi okumaya başladım bugün,110 sayfa okumuşum başlayınca,epey iyi gidiyor. Daha önce Fi,Çi ve Pi'yi okumuştum,kalemini sevmiştim. Bu kitabın konusu da güzel geldi,tarihi bilgilerle harmanlanmış.
Kızımın okul çıkışına geldim,bir yarım saatim daha var okumak için,devam ediyorum biraz daha.
Eki Görüntüle 3404543
TeşekkürlerBen okumuş ve çok sevmiştim keyifle okuAeden de çok güzel tavsiye ederim