Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kula Peri Bacaları - Manisa​

Kula ve çevresi, volkanik özellikli jeolojik yapıya sahiptir. Burgaz mevkiinde Gediz Nehri’nin üst kısmında ısı değişiklikleri, yağmur, rüzgar ve erozyon etkisiyle oluşmuş, peri bacaları görünümlü doğal oluşumlar görülür. Gediz Vadisi içinde, pastel tonlarda görkemli bir peyzaj oluşturur.

Günaydınlar

Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyoruz

Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline

herkese günaydın

Günaydın

Günaydın.
Mart başından beri aynı kitabı okuyorum. Bir türlü bitiremedim. Aynı fotoğrafı paylaşmak istemiyorum artık utanıyorum

Günaydın.
Mart başından beri aynı kitabı okuyorum. Bir türlü bitiremedim. Aynı fotoğrafı paylaşmak istemiyorum artık utanıyorum
Ay nolmuş ben de aynı kitabı okuyorum bi iki güne bitiyor inşallah. Haftaya 2 kitap okuma planım var, ayı tek kitapla kapatmayayım

Ay nolmuş ben de aynı kitabı okuyorum bi iki güne bitiyor inşallah. Haftaya 2 kitap okuma planım var, ayı tek kitapla kapatmayayım
Kitap çok güzel, akıcı ve heyecanlı bir kitap. Konusu da merak uyandırıcı ama ben elime pek alamadım çocukla. Sonra da soğudum biraz okumaktan ama kızım uyuyunca okumaya çalışacağım biraz daha. Ben de bir kitapla bitirmek istemiyorum ayı. :))

Burası da feci arkadaşım. Çarşamba günü Van’a kar tatili verdiler bize vermediler . Şu anda da karla karışık yağmur ve feci bir rüzgar var
Bugün bi güneş açtı bir kar yağdı bi tuhaf burası da tabi bizim de kar tatilimiz yok ne zamandır son yağan karlar cuma-cumartesi-pazara denk geldi genelde

Baharlar sizin olsun bize hep kış This is Erzurum Eki Görüntüle 3405105
Bizde de saçma sapan bir hava var İstanbul'da bugün. Dakikalar içinde hava değişiyor acayip,bir anda güneş açıyor ısınıyor bir anda yağmur başlıyor ne giyeceğimi şaşırdım bugün,şişme yelek ve kazakla çıktım sabah çocukları okula bırakmaya,3 km yol gittim eve gelirken bir bastırdı arabadan inip eve girene kadar sırılsıklam oldum Sonra oglumu almaya giderken yagacak gibiydi kalın mont giydim,piştim ,yandım hava açtı günlük güneşlik,oğlanla markete girdik çıktık yine yağıyor tabi ıslandık eve de ıslak geldik, 1 saat evvel kızımı almaya gittim yelekle güneşliydi tabi ama ne oldu yine yağdı ve eve sırılsıklam girdikbirde arabadan inip eve 2 adım yürüyerek ıslandık yani. Ben birşey anlamadım. Kemiklerim ağrıyor şu an. Oğlum ateşlendi tabi bu arada muhtemelen ince kaldi giydirdiklerim ki çocuğa kat cikiyorum resmen,yelek üstü polar,polar üstü kolsuz şişme yelek ki çikısta hava güzel olursa terlemesin hava durumuna göre ayarlarım diyerek,sabah serin olur üşümesin diyerek
Soğuk olsa soğuk der ona göre giyinir çıkarsın ama bu bambaşka birşeydi. Sinirlerim bozuldu yeminle bugün.
Yarin kapı dışarı çıkmak istemiyorum neyseki tatil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…