Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese,
Sabah Leyleklerin Uçuşu'nu bitirdim nihayet.
Kitap Polisiye-Gerilim diye geçiyor ama daha ziyade gerilim tarafı ağır basıyor.
Louis(kitabın ana karakteri olur kendisi) zengin ama işsiz bir genç ve Max Böhm adında bir kuşbilimciden leyleklerin bir kısmının kaybolduğunu ve onların rotalarını takip etmesini ve kaybolan leylekleri bulmasını içeren bir iş teklifi alıyor ve leyleklerin peşinden gezmeye gizemi ćözmeye çalışıyor ama bu gezi hiç beklemediği sonuçlar doğuruyor. Öyle ki kendi geçmişi ve gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalıyor genç Louis.
Daha fazla detay vermek istemem,okumayanlar vardır,okumak isteyenler vardır diye.
Ben sevdim kitabı ilk sayfalarda biraz sıkılmaya yüz tuttum ama her seferinde yeni bir gizem eklendi konuya,haliyle merak ederek okudum. Sonunu biraz tahmin ettim aslında ama asla tam anlamıyla emin olamadım.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yapmayı aklımda tuttuğum ama bir türlü üzerine düşüp güzelce yazıp paylaşmayı sağlayacak vakti bulamadığım -ayaküstü yapmak istemedim bu paylaşımı- bir paylaşımla geldim sizlere :KK36: .

Ben aranızdan bazılarına bir duyuruda bulundum. Babasını yakın zamanda kaybetmiş, maddi durumu iyi olmayan bir kız öğrencim için iletişime geçtim. Bu öğrencim kitap okumayı çok sevse de pahalılıktan dolayı kitap almakta zorlanıyordu. Çok kişi 2. el kitap yardımında bulunmuş ancak kızımızın en büyük hayali kendi kitaplarına sahip olmaktı. Bu hayali gerçekleştirmeme, yardımlarıyla vesile olan C Calcifer Natsume Natsume UcanSupurge UcanSupurge Kukrim Kukrim Etkili Eleman Etkili Eleman yet07 yet07 arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim. Kesenize bereket. Yardımlar o kadar çok geldi ki, bir kısmı hâlâ amazon hesabımda duruyor. Onları da ihtiyacı olan öğrencilerimin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirerek kırtasiye malzemelerine harcamaya karar verdim. Bu mesajı alıntılayarak, o ürünler de elime ulaştığımda, tekrar bir paylaşım yapacağım :KK36:.

Biz kadınlar birlikte gerçekten çok güçlüyüz. Bu topik bazında da kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. C Calcifer başkanım, bu topiği kurarak bizleri bir araya getirdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana da.

Eki Görüntüle 3404268
Vesile olduğun için biz teşekkür ederiz 🫶

Merhaba kızlar. Uzun zamandır yapmayı aklımda tuttuğum ama bir türlü üzerine düşüp güzelce yazıp paylaşmayı sağlayacak vakti bulamadığım -ayaküstü yapmak istemedim bu paylaşımı- bir paylaşımla geldim sizlere :KK36: .

Ben aranızdan bazılarına bir duyuruda bulundum. Babasını yakın zamanda kaybetmiş, maddi durumu iyi olmayan bir kız öğrencim için iletişime geçtim. Bu öğrencim kitap okumayı çok sevse de pahalılıktan dolayı kitap almakta zorlanıyordu. Çok kişi 2. el kitap yardımında bulunmuş ancak kızımızın en büyük hayali kendi kitaplarına sahip olmaktı. Bu hayali gerçekleştirmeme, yardımlarıyla vesile olan C Calcifer Natsume Natsume UcanSupurge UcanSupurge Kukrim Kukrim Etkili Eleman Etkili Eleman yet07 yet07 arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ederim. Kesenize bereket. Yardımlar o kadar çok geldi ki, bir kısmı hâlâ amazon hesabımda duruyor. Onları da ihtiyacı olan öğrencilerimin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirerek kırtasiye malzemelerine harcamaya karar verdim. Bu mesajı alıntılayarak, o ürünler de elime ulaştığımda, tekrar bir paylaşım yapacağım :KK36:.

Biz kadınlar birlikte gerçekten çok güçlüyüz. Bu topik bazında da kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. C Calcifer başkanım, bu topiği kurarak bizleri bir araya getirdiğin için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana da.

Eki Görüntüle 3404268
vesile olduğun için ben teşekkür ederim canım💓

Merhabalar.
Görünmez kentler kitabı bitti.
Şimdi Gaye Boralıoğlu'nun Dünyadan Aşağı kitabını okuyorum. Bu çantada duran kitabım dışarıda ve okulda okuyorum. Evde de Can Gürses in "Ölüyordum Geçerken Uğradım" kitabına başlayacağım şimdi.
İki yazarı da hiç tanımıyorum arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım.

Selam,
Azra Kohen-Gör Beni'yi okumaya başladım bugün,110 sayfa okumuşum başlayınca,epey iyi gidiyor. Daha önce Fi,Çi ve Pi'yi okumuştum,kalemini sevmiştim. Bu kitabın konusu da güzel geldi,tarihi bilgilerle harmanlanmış.
Kızımın okul çıkışına geldim,bir yarım saatim daha var okumak için,devam ediyorum biraz daha.
20240321_143356.jpg

Selam,
Azra Kohen-Gör Beni'yi okumaya başladım bugün,110 sayfa okumuşum başlayınca,epey iyi gidiyor. Daha önce Fi,Çi ve Pi'yi okumuştum,kalemini sevmiştim. Bu kitabın konusu da güzel geldi,tarihi bilgilerle harmanlanmış.
Kızımın okul çıkışına geldim,bir yarım saatim daha var okumak için,devam ediyorum biraz daha.
Eki Görüntüle 3404543
Ben okumuş ve çok sevmiştim keyifle oku 🥰 Aeden de çok güzel tavsiye ederim 😊😊

Ben okumuş ve çok sevmiştim keyifle oku 🥰 Aeden de çok güzel tavsiye ederim 😊😊
Teşekkürler🥰
Bu yazarda Murakami gibi sanki daha doğrusu 1Q84ü gibi yazarın,seven çok sevmiş sevmeyende var epey,onun yorumları da tutarsız gelmişti bana zira çok uçtu,taban tabana zıttı beğenme,beğenmeme yorumları,tarihle ilgili bilgilerin doğruluğu konusunda da eleştiriler okudum ama tarih kitabı değil bu zaten yazarın da en doğru bilgiler bu kitapta diye bir iddiası yok hatta okuyun keyif alın bunlara takılmayın minvalinde birşeyler yazmış önsözde kendisi de bekliyormuş belli ki bu tarz eleştiri. Böyle iyi/kötü- karma yorumlar olan kitaplar hep daha fazla ilgimi çekiyor,elim onlara gidiyor istemsiz😉 Kendim karar vermek istiyorum galiba o noktada. Ayrıca Türk yazarların güzel kitapları olması da bence gurur verici,daha bir keyifle okuyorum açıkçası Türk yazar olunca.
Aeden'i bugün gördüm,ben nedense denk gelmemişim yada gözden kaçırmışım. Onu da tavsiyen üzerine ekliyorum listeme🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X