Yol gösterdiğin için teşekkür ederimGeçen sene boşuna mı yorumladık bunu bi işe yarasın işte
ilk günkü gibiFikrimiz de değişmedi
Her zamanYol gösterdiğin için teşekkür ederim
Benim bir planım yok bu ara başkanım ne zaman istersen 18.30 gibi ezan okunuyor burda 20.00 gibi müsaitim inşallah tabi batıda olanlarla bir saat fark var aramızda sen kendine göre ayarla iyisi miYeni haftadan herkese günaydınlar
Şubat ortak okumaları için gün belirleyelim bu hafta içi. Saat olarak ramazan olduğu için hepimize uygun bir sat ayarlayalım beraber.
DORİAN GRAY'ÎN PORTRESİ
CAM ÇOCUK
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Ben de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarakGünaydın
Ah Amazon yine aklımı çeldi20 lira hediye çeki göndermiş bir de 4 al 3 öde kampanyası yapmış Kasıma kadar kitap almiycam diye söz verdikten sonra bir hafta bile geçmeden kitap alan ben ama 216 liraya 4 tane Borges kitabı aldım. Bence iyi alış veriş
İptal edip tekrar alBen de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarak
Ben de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarak
4. Kitap Körlük o da benim bebeğimİptal edip tekrar al
Herkese iyi geceler
Arkadaşlar duymuşsunuzdur mutlaka kitaplara gelecek olan kdv zammını. Zam gelmeden önce aklımda olanları almak istiyorum. Varsa önerisi olan onlara da bakmak isterim. Zehirli oku atacaksanız tam zamanı
Kaç katına çıkmış fiyatlar