Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarım çok özür dilerim kahve fotoğrafı paylaştığım için. Kendim niyetli değilim diye tamamen aklımdan çıkmış. Eşim şimdi uyanıp “sahurda bulaşık makinesini boşalttım çok ses yaptım mı” diye sorunca eyvah dedim ben fotoğraf paylaştım. Kusura bakmayın boşluğuma geldi.
Dikkatimi bile çekmedi 😁

İyi pazarlar 💕 şubat ayı ortak okumalarının yorumlamaları yapılmadı değil mi başkanım? Ben bir süredir pek dikkatli takip edemedim 😅. Yapmadıysak ne zaman yapacağız?
İyi pazarlar. Ramazan girişi diye bu hafta erteledim. Önümüzdeki hafta yaparız iksini de

Günaydın kızlar 💕

C Calcifer ben çoğunluğa uymaya çalışırım. Sadece önce Dorian’ı sonra Cam Çocuk’u yorumlasak olur mu diyecektim. Çok az okudum ama bitirmesem bile hakkında konuşmaya elimden geldiğince katılmaya çalışacağım 🥰

Eklentiler

• IMG_3921.jpeg
    IMG_3921.jpeg
    160,7 KB · Görüntüleme: 15
Günaydın kızlar 💕

C Calcifer ben çoğunluğa uymaya çalışırım. Sadece önce Dorian’ı sonra Cam Çocuk’u yorumlasak olur mu diyecektim. Çok az okudum ama bitirmesem bile hakkında konuşmaya elimden geldiğince katılmaya çalışacağım 🥰
Ben de öyle düşünüyorum çünkü Cam Çocuk'u ben de okumadım. Bu hafta okurum onu Cuma günü yorumlarız. O zamana kadar bitirmiş olurum ben de

Günaydın 💜 Mutlu haftalar 🌸

Cam Çocuğu okumadım. Dorian Gray’i de aklımda kaldığı kadar yorumlamaya çalışırım. (Ya da eski yorumumu bulup kopyalarım 😂😂)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X