Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi geceler🤗

Arkadaşlar duymuşsunuzdur mutlaka kitaplara gelecek olan kdv zammını. Zam gelmeden önce aklımda olanları almak istiyorum. Varsa önerisi olan onlara da bakmak isterim. Zehirli oku atacaksanız tam zamanı 😅

Günaydın ❤️
Ah Amazon yine aklımı çeldi 🤦🏻‍♀️ 20 lira hediye çeki göndermiş bir de 4 al 3 öde kampanyası yapmış 😄 Kasıma kadar kitap almiycam diye söz verdikten sonra bir hafta bile geçmeden kitap alan ben :olamaz: ama 216 liraya 4 tane Borges kitabı aldım. Bence iyi alış veriş :KK28:

Ben de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarak :işsiz:
Sayenizde kitap almaya gidiyorum mutlu musunuz :bicak:

Günaydın 💙

Ve hepimize aldıran 😂

Sen de o zaman almış mıydın ?
Bir de C Capanin Gururu Teyom Dan Brown kitaplarını aldırmıştım :KK70:

Ekran görüntüsü 2024-03-19 095507.jpg

Ayaşlı ve Kiracıları sonunda bitti. Aslında güzel bir kitap ama ben araya başka bir sürü kitap aldığım için bu kitap da pansiyon tarzı bir apartmada yaşanan günlük olayları anlattigindan bitirmem uzun sürdü. Yazarın üslubu son derece güzel ve akıcı. Günlük olayları sıkmadan, zorlamadan günlük tadında aktarıyor. Edebiyatımıza ve o dönemin yaşam tarzına ışık tuttuğu için önemli bir eser olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X