- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
Aşağıdaki listede her ay için ortak okuma kitapları belli. İsteyenler o ay içinde o kitabı okuyor sonra yeni ayın ilk günlerinde gün ve saat belirleniyor burada herkes kitap hakkında yazıyor, kitabı yorumluyoruz.Kitaba başladım fakat buraya yazamadım.
Öfke dansı kitabına başladım. Fakat yoğun okuyamıyorum.ancak birkaç sayfa okuyabiliyorum. Bir de bu ara çok uykum geliyor
Aylık ortak okuma dediğimiz ne, biraz açıklarmısın canım
Kitap isminden dolayı ilgimi çekti,eminim konusu da güzeldir.Karlı bir sabahtan günaydınEki Görüntüle 3401923
Çok teşekkür ederim bu ayın ortak okuma kitaplarından biri bu kitapKitap isminden dolayı ilgimi çekti,eminim konusu da güzeldir.
Nedense kitabın ismi kitap tercihinde başlangıcım oluyor. Sonra konusuna bakıyorum
İyi keyifli okumalar
Günaydın canım Londradan sevgiler güzeldir ben beğenmiştim diger kitabın bıraktığı etkiden çıkarsinGünaydın, iyi pazarlar, iyi dinlenmeler
Stefan zweig karmaşık duygular öyle bir ağırlaştırdı ki beni, son öyküsü olan karmaşık duygular daki hoca gay çıkınca şaşırdım , ilk kez bir klasikte denk geldim sanırımadam psikolojiyi gerçekten öyle bir veriyorki karşıya boğuldum resmen öyküde kitaba ismini verdiği öyküyü son öykü yapması bundanmış demekki dedirtti bana..sonra dedim beni şuan sarah jio paklar anca o açar tekrar diye Londra dan sevgilerle kitabına başladım gece. Konu itibariyle yine kendi kitabı Elveda Haziran ı hatırlattı. Bir kitapçı ve geçmişten mektuplarla geçmiş başka bir hayat..
Çok ince düşüncelisin canımArkadaşlarım çok özür dilerim kahve fotoğrafı paylaştığım için. Kendim niyetli değilim diye tamamen aklımdan çıkmış. Eşim şimdi uyanıp “sahurda bulaşık makinesini boşalttım çok ses yaptım mı” diye sorunca eyvah dedim ben fotoğraf paylaştım. Kusura bakmayın boşluğuma geldi.
Hiç fark etmedim ben de şimdi sen söyleyince dönüp tekrar baktım kahve mi varmış diyeArkadaşlarım çok özür dilerim kahve fotoğrafı paylaştığım için. Kendim niyetli değilim diye tamamen aklımdan çıkmış. Eşim şimdi uyanıp “sahurda bulaşık makinesini boşalttım çok ses yaptım mı” diye sorunca eyvah dedim ben fotoğraf paylaştım. Kusura bakmayın boşluğuma geldi.
Çok ince düşüncelisin canımfotoğraf paylaşımımızın standardı haline geldiği için kahve sen söylemezsen farkında bile olmadım ben keyifli okumalar
Hayatımda hiç bu kadar utanmamıştımHiç fark etmedim ben de şimdi sen söyleyince dönüp tekrar baktım kahve mi varmış diye
Aynen canım çıktım bile , bide kopuk kopuk okuyunca daraldım da daraldım yaniGünaydın canım Londradan sevgiler güzeldir ben beğenmiştim diger kitabın bıraktığı etkiden çıkarsin
Ben farkettimHayatımda hiç bu kadar utanmamıştımonu da fark etmeniş kimse
FarketmedimArkadaşlarım çok özür dilerim kahve fotoğrafı paylaştığım için. Kendim niyetli değilim diye tamamen aklımdan çıkmış. Eşim şimdi uyanıp “sahurda bulaşık makinesini boşalttım çok ses yaptım mı” diye sorunca eyvah dedim ben fotoğraf paylaştım. Kusura bakmayın boşluğuma geldi.