Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinn

Selamlar,
Tess Gerritsen-Dinle Beni bitti.
Klasik Rizzoli&İsles serisinden bir kitaptı ama Jane'in annesi Angela Rizzoli'de vardı bu kez kitapta,onunla da tanışmış olduk.
Kitap gayet akıcıydı,severek okudum ben her ne kadar kısa zamanlarda okuma yapabilsemde.(kendi yoğunluğum sebebiyle tabi)
Martta Grange okuyacağım bu dört kitabı bitirmeyi hedefledim,2 günde ne okunabilir diye düşünüp Kuzeye Giden İnce Yol-Matsuo Başo'yu araya sıkıştırırım 102 sayfa zaten ince bir kitap,ayın son kitabı olur bu da bitirebilirsem.

Dorian Grey in portresini okuyorum. az kaldı

Aynı yazarın aynı tür kitapları peş peşe sıkmıyor mu?

Aynı yazarın aynı tür kitapları peş peşe sıkmıyor mu?
Aslında sıkılabilirim bilmiyorum denemedim genelde farklı türleri değiştire değiştire okuyorum ama gerekirse araya başka kitaplar alırım diye düşündüm.
Polisiye, gerilim seviyorum belkide aşırı keyifli bir ay olur benim için bilemedim
Gidişata göre hareket ederim artık.

Benimde uzun zamandır listemde ama araya başka kitaplar girdi alamadım
Liste yapmayı da bırakıcam bu gidişle zira başka başka kitaplar alıyorum her seferinde
Ben direkt amazon sepetime atıyorum . Alacağım zaman da sonra alırım dediklerimi “daha sonrası için kaydet” e basarak sepetten atıyorum, sepette kalanları da satın alıyorum .

Tünaydın kızlar

Ya instada reklam çıktı karşıma. Bi sitede Asımov Robot serisi 500 küsür lira 4 kitap. Her yerde tek tek kitaplar daha pahalı. Set haliyle bile her yerde daha pahalı. Sizce alınır mı ?
500 lira robot serisi için çok uygun geldi bana. Güvenilir site mi? Biz C Calcifer le son amazon indiriminden 650 gibi bir fiyata vakıf serisini almıştık 7 kitap. O zaman robot serisi daha pahalı kalmıştı indirim olmadığı için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…