Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
60*40*30 var bende değişik ama çok büyük değil taşınır bununla.
Hiç öyle görmedim galiba 60x40x40 varmış sepetimde
Günaydın

Orangegreysky valize koysana
O kadar valizim yok ya 2 tane küçük var
Evet bana da öyle geldi, yolun ortasına dökülürler falan kalbim kaldırmaz

Hiç öyle görmedim galiba 60x40x40 varmış sepetimde

O kadar valizim yok ya 2 tane küçük var

Evet bana da öyle geldi, yolun ortasına dökülürler falan kalbim kaldırmaz

Benim iş yeri dikim yapıyor ya ürünleri koli ile gönderiyoruz. sağım solum koli dolu boy boy

herkese günaydın

Selam,
Issız Kadınlar Sokağı bitti.
Canan Tan'ın daha evvel Pembe ve Yusuf kitabını okumuştum,yazarın dili sade,anlaşılır.
Bu kitapta 20 farklı kısa bölüm var,her biri kadın cinayetleri,şiddet ,çocuk gelinler hatta tecavüz ile ilgili. Hatırlarsanız Emine Bulut vardı evladının gözü önünde boğazı kesilip "ölmek istemiyorum"diye haykıran,kitap onu anarak başlıyor ve devamında farklı farklı kadınların yaşadıkları anlatılıyor.
İnsanın içini acıtıyor maalesef,
Yazarında dediği gibi "Bu sokağı yakın yada uzak çevrenizde aramaya kalkmayın. Benzerleri dört bir yanınızda zaten."

Selam,
Issız Kadınlar Sokağı'na epeyce üzülüp kendimi kitap alışverişine vurdum. Biraz kafamı dağıtmam lazımdı.
Akın'ı merak ediyordum,listemdeydi denk gelince aldım,Bilimkurgu-Gerilim tarzında.
Geldiğimi Asla Görmedin -gerilim. Bu kitap farklı farklı yerlerde hep karşıma çıktı bu arada,elime aldım inceledim bıraktım. Bugün yine denk gelince artık alayım bunu ben yoksa her yerde karşıma çıkmaya devam edecek dedim aldım.
Bir Amerikan Evliliği de sanırım ırkçılıktan etkilenen bir çiftin hikayesi. Bu kitapla ilgili çok yorum göremedim artık ne çıkarsa bahtıma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…