Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar,
Kuzeye Giden İnce Yol'a başladım ama şimdi size bir sayfa atıcam ve kitabın tüm sayfaları böyle😲
102 sayfa ama 50 sayfaya da sığarmış bu kitap😄
2 gün oyalarmı beni bilemedim,devam ediyorum tabi ki. Seyahatname,günlük karışımı bir kitap,bayılmadım ama bahsettiği yerler hakkında kısa kısa bilgiler verdigi için okumaya devam edeceğim merakımdan.
20240227_144737.jpg

"Büyük kuraklığın olduğu o yıl, zaman kavrula kavrula küle döndü; yakalamaya çalıştığınızda kor gibi elinize yapışıyordu. Şişe geçirilmiş gibi duran güneş, günler boyunca başınızın üzerinde öyle asılı dururdu"

Günler, Aylar, Yıllar bir kuraklık hikayesi. Yaşlı Adam ve Deniz'i hatırlattı bana. Onda yaşlı bir adamın tek başına denizde mücadelesi anlatılıyordu bu kitapta ise yaşlı bir adamın kuraklıkla mücadelesi anlatılıyor. Yaşlı Adam ve Deniz'i sevdiyseniz bu kitabı da sevebilirsiniz. IMG20240227215738.jpg

Herkese günaydınnn, bi şey soracağım.

Aranızda taşınanlar vardı. Kitapları taşımak için kolinizin boyutları ne kadardı? 60 cm olanlar kitap için fazla mı büyük olur dedim, ağırlık yapıp yırtılmasın bi de 🥲 40x30x30 olanlar daha mı iyi olur sizce?
60*40*30 var bende değişik :KK70: ama çok büyük değil taşınır bununla.

1709099104804.png

1709099119412.png

Küre Dağları Milli Parkı - Kastamonu​

1998 yılında Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından Avrupa Ormanları’nda korumada öncelikli alanlardan birisi olarak seçilen Küre Dağları, 2000 yılında Milli Park ilan edilmiştir. Bu kararla WWF’nin III. Milenyuma girerken başlattığı “Yaşayan Gezegen Kampanyası” çerçevesinde “Türkiye’nin Dünyaya Armağanı” kabul edilmiştir. 2012 itibariyle Avrupa’nın seçkin koruma alanlarını simgeleyen Pan Park’lar arasında yerini aldı. Böylece, Küre Dağları Milli Parkı Avrupa’nın 13'üncü, Türkiye’nin ise ilk Pan Park’ı olarak ilan edilmiştir. Küre Dağları Milli Parkı, Batı Karadeniz Bölümü'nün Küre Dağları üzerinde en zengin flora ve faunaya sahip yörelerinden biridir. Bölgenin kullanımına açılmamış bakir yerlerinden biridir. Alanın büyük bölümü Kastamonu il sınırları içinde kalmaktadır.
Milli park çevresinde idare olarak Azdavay, Pınarbaşı, Ulus, Bartın, Kurucaşile, Amasra ve Cide bulunmaktadır. Parkta yaşayan hayvanlar arasında geyik, karaca, ayı, kurt, tilki, çakal, tavşan, yaban domuzu, ötücü kuşlar ve yırtıcı kuşlar ile sürüngenler bulunmaktadır. Pınarbaşı ilçesinde Eko Turizm merkezi olan Paşa Konağı konaklama yeri olarak Küre Dağları’ndaki keşiflerinizde kullanacağınız bir merkez olacaktır. Milli Park ve çevresinde görülmesi gereken yerler arasında, kuşbakışı Valla Kanyonu, Horma Kanyonu Geçişi, Ilgarini Mağarası, Armutlu Çayırı gelmektedir.

Günaydınlar ❤️

Eleadora Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
Nowaybabe Nowaybabe
Keira- Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
yet07 yet07
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
Etkili Eleman Etkili Eleman
UcanSupurge UcanSupurge
mimesis mimesis
nemesis nemesis
Jawlensky Jawlensky
sevayd sevayd
A Atalanteda
Kukrim Kukrim
Less-is-More Less-is-More
choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah
Natsume Natsume
Mrsay Mrsay
YEKTA31 YEKTA31
Aspasiaa Aspasiaa
hande_buse hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal Ozzybal
ahestebirbeste ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78 Gelincik78
CipisS CipisS
rabbitgirl rabbitgirl
Papatyays Papatyays
O _okyanus

Herkese günaydınnn, bi şey soracağım.

Aranızda taşınanlar vardı. Kitapları taşımak için kolinizin boyutları ne kadardı? 60 cm olanlar kitap için fazla mı büyük olur dedim, ağırlık yapıp yırtılmasın bi de 🥲 40x30x30 olanlar daha mı iyi olur sizce?
40x30x30 iyi çünkü koli ne kadar büyük olursa olsun tıka basa kitap dolduramıyorsun. O kadar ağırlığı ne koli ne insan kaldıramıyor, dibi çökme, zedelenme olasılığı da artıyor. Daha küçük bile olabilir hatta.

Eki Görüntüle 3394071

Eki Görüntüle 3394072

Küre Dağları Milli Parkı - Kastamonu​

1998 yılında Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından Avrupa Ormanları’nda korumada öncelikli alanlardan birisi olarak seçilen Küre Dağları, 2000 yılında Milli Park ilan edilmiştir. Bu kararla WWF’nin III. Milenyuma girerken başlattığı “Yaşayan Gezegen Kampanyası” çerçevesinde “Türkiye’nin Dünyaya Armağanı” kabul edilmiştir. 2012 itibariyle Avrupa’nın seçkin koruma alanlarını simgeleyen Pan Park’lar arasında yerini aldı. Böylece, Küre Dağları Milli Parkı Avrupa’nın 13'üncü, Türkiye’nin ise ilk Pan Park’ı olarak ilan edilmiştir. Küre Dağları Milli Parkı, Batı Karadeniz Bölümü'nün Küre Dağları üzerinde en zengin flora ve faunaya sahip yörelerinden biridir. Bölgenin kullanımına açılmamış bakir yerlerinden biridir. Alanın büyük bölümü Kastamonu il sınırları içinde kalmaktadır.
Milli park çevresinde idare olarak Azdavay, Pınarbaşı, Ulus, Bartın, Kurucaşile, Amasra ve Cide bulunmaktadır. Parkta yaşayan hayvanlar arasında geyik, karaca, ayı, kurt, tilki, çakal, tavşan, yaban domuzu, ötücü kuşlar ve yırtıcı kuşlar ile sürüngenler bulunmaktadır. Pınarbaşı ilçesinde Eko Turizm merkezi olan Paşa Konağı konaklama yeri olarak Küre Dağları’ndaki keşiflerinizde kullanacağınız bir merkez olacaktır. Milli Park ve çevresinde görülmesi gereken yerler arasında, kuşbakışı Valla Kanyonu, Horma Kanyonu Geçişi, Ilgarini Mağarası, Armutlu Çayırı gelmektedir.

Günaydınlar ❤️

Eleadora Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
Nowaybabe Nowaybabe
Keira- Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_