- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Ben de onu yabancı paylaşımlarda çok görüyorum bu ara. Geçen sene ortak okumada okumadım, keşke okusaydım diyorum ama sayfa sayısından da gözüm korkuyorBen almadım hala.
Hatta kırtasiyeye uğramama rağmen almadım, kendimi tebrik ediyorum ama Değersiz Bir Hayat'ı bulsaydım alırdım galiba zira yavaş yavaş stoklardan yokoluyor kitap gözümün önünde ve ben onu mutlaka okumak istiyordumUzun zamandır aklımda kendileri.
Of valla bilemiyorum ha bire kitap stokluyoruz ne olacak halimiz.
Benimde uzun zamandır listemde ama araya başka kitaplar girdi alamadımBen de onu yabancı paylaşımlarda çok görüyorum bu ara. Geçen sene ortak okumada okumadım, keşke okusaydım diyorum ama sayfa sayısından da gözüm korkuyor.
GünaydınEki Görüntüle 3393490
Taş Köprü - Kars
Kars Çayı'nın Dere İçi Mahallesi'ne akan kısmında Kale içi Mahallesi ile Sukapı Mahallesi'ni ayıran dar boğaz üzerinde MS 1579 yılında Osmanlı Padişahı III. Murat’ın emri ile Lala Mustafa Paşa tarafından üç tonozlu kemerli olarak yaptırılmıştır. Köprünün tamamı düzgün kesme bazalt taşından yapılmış olup daha sonra bir kısmı yıkılan köprüyü Karahanoğlu Hacı Ebubekir 1725 yılında yeniden yaptırmıştır.
Günaydın
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
herkese günaydınEki Görüntüle 3393490
Taş Köprü - Kars
Kars Çayı'nın Dere İçi Mahallesi'ne akan kısmında Kale içi Mahallesi ile Sukapı Mahallesi'ni ayıran dar boğaz üzerinde MS 1579 yılında Osmanlı Padişahı III. Murat’ın emri ile Lala Mustafa Paşa tarafından üç tonozlu kemerli olarak yaptırılmıştır. Köprünün tamamı düzgün kesme bazalt taşından yapılmış olup daha sonra bir kısmı yıkılan köprüyü Karahanoğlu Hacı Ebubekir 1725 yılında yeniden yaptırmıştır.
Günaydın
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Çok geçmiş olsun. Önce sağlıkGünaydın arkadaşlar. Bu ay benim için maalesef hiç verimli geçmedi. Ailecek hasta olduk bir türlü iyileşemedik vs sadece 1 kitap bitirebildim, buralara da uğrayamadım
Çok teşekkür ediyorum. Aynen öyle, sağlık olsun yeter kiÇok geçmiş olsun. Önce sağlıkokuyacağımız çok güzel günler var inşallah
Çok geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar. Bu ay benim için maalesef hiç verimli geçmedi. Ailecek hasta olduk bir türlü iyileşemedik vs sadece 1 kitap bitirebildim, buralara da uğrayamadım