Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de onu yabancı paylaşımlarda çok görüyorum bu ara. Geçen sene ortak okumada okumadım, keşke okusaydım diyorum ama sayfa sayısından da gözüm korkuyor .

Taş Köprü - Kars​

Kars Çayı'nın Dere İçi Mahallesi'ne akan kısmında Kale içi Mahallesi ile Sukapı Mahallesi'ni ayıran dar boğaz üzerinde MS 1579 yılında Osmanlı Padişahı III. Murat’ın emri ile Lala Mustafa Paşa tarafından üç tonozlu kemerli olarak yaptırılmıştır. Köprünün tamamı düzgün kesme bazalt taşından yapılmış olup daha sonra bir kısmı yıkılan köprüyü Karahanoğlu Hacı Ebubekir 1725 yılında yeniden yaptırmıştır.

Günaydın

Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus

Ben de onu yabancı paylaşımlarda çok görüyorum bu ara. Geçen sene ortak okumada okumadım, keşke okusaydım diyorum ama sayfa sayısından da gözüm korkuyor .
Benimde uzun zamandır listemde ama araya başka kitaplar girdi alamadım
Liste yapmayı da bırakıcam bu gidişle zira başka başka kitaplar alıyorum her seferinde

Günaydın

herkese günaydın

Günaydın arkadaşlar. Bu ay benim için maalesef hiç verimli geçmedi. Ailecek hasta olduk bir türlü iyileşemedik vs sadece 1 kitap bitirebildim, buralara da uğrayamadım
Çok geçmiş olsun. Önce sağlık okuyacağımız çok güzel günler var inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…