2. Kitabı alma ve kızına da okutma bence. Ben yarım bırakmıştım. Çocuğun ergenlik dönemini anlatıyor. Bildiğin erkek ergen durumları işleniyor bol bolBugün bende bir kaç kitap ekledim sepete bir siteden sonra almadım unuttum da.
Christy Brown-Sol Ayağım'ı alacaktım ben okumuştum onu sonra birine verdim diye kızımda okusun dedim,belki bende tekrar okurum,insana ilham veren bir kitaptı üzsede yer yer. Sonra baktım 2.kitabı da varmiş Her Gün Hüzün,hadi onu da alayım ben okurum dedim,Hizmetci 2 kitap ve Shantaram'ı da ekledim tabi sonra bir fiyata baktım,bir listeye daha sonra alırım dedim,koşturmacadan unuttum. Şimdi de alasım yok,evdekileri bitiriyim diyorum, bu mesajı görünce de alınmış alınmıştır zam gelecek diye düşündüm. Öyle saçma sapan kararsız bir ruh halindeyim
Sol Ayağım’ı bende okumuştum ortaokuldaydım sanırım. Hatırlamıyorum. Tekrar okumak isterim bende güzel bir kitaptı diye hatırlıyorum.Bugün bende bir kaç kitap ekledim sepete bir siteden sonra almadım unuttum da.
Christy Brown-Sol Ayağım'ı alacaktım ben okumuştum onu sonra birine verdim diye kızımda okusun dedim,belki bende tekrar okurum,insana ilham veren bir kitaptı üzsede yer yer. Sonra baktım 2.kitabı da varmiş Her Gün Hüzün,hadi onu da alayım ben okurum dedim,Hizmetci 2 kitap ve Shantaram'ı da ekledim tabi sonra bir fiyata baktım,bir listeye daha sonra alırım dedim,koşturmacadan unuttum. Şimdi de alasım yok,evdekileri bitiriyim diyorum, bu mesajı görünce de alınmış alınmıştır zam gelecek diye düşündüm. Öyle saçma sapan kararsız bir ruh halindeyim
AminSol Ayağım’ı bende okumuştum ortaokuldaydım sanırım. Hatırlamıyorum. Tekrar okumak isterim bende güzel bir kitaptı diye hatırlıyorum.
Bi taraftan da okumadığım yeni kitaplar beni bekliyor. Off rabbim bize uzun ömürler versin bu kadar kitabı sağlıkla okuyabilelim
Amazonu biz bozduk benceUcuzkitapal bu aralar Amazondan dah ucuz
Bunu duyduğum iyi oldu. İlki bence çok güzeldi,sen okumuşmuydun ilkini?2. Kitabı alma ve kızına da okutma bence. Ben yarım bırakmıştım. Çocuğun ergenlik dönemini anlatıyor. Bildiğin erkek ergen durumları işleniyor bol bol
Evet çok güzeldi bende seneler evvel okumustum.Sol Ayağım’ı bende okumuştum ortaokuldaydım sanırım. Hatırlamıyorum. Tekrar okumak isterim bende güzel bir kitaptı diye hatırlıyorum.
Bi taraftan da okumadığım yeni kitaplar beni bekliyor. Off rabbim bize uzun ömürler versin bu kadar kitabı sağlıkla okuyabilelim
Ben mi soktum? Ekran görüntüsü aldım yaBeni niye İthaki'nin sitesine soktunuz
Teşekkür ederim
Sen soktun bilmiyor musun dayanamayacağımıBen mi soktum? Ekran görüntüsü aldım ya
Evet okudum. Birinciyi sevince ikinciyi de okumak istedim ama dediğim gibi işte devam etmedimBunu duyduğum iyi oldu. İlki bence çok güzeldi,sen okumuşmuydun ilkini?
o zaman ikinciyi almayayım,teşekkürler
Hepimizin minimum her hafta düştüğü ikilemBugün bende bir kaç kitap ekledim sepete bir siteden sonra almadım unuttum da.
ÜzgünümSen soktun bilmiyor musun dayanamayacağımıBilim kurgu klasikleri cidden çok zamlanmış, yeni çıkanlar da ekstra pahalıya çıkıyor. Polisiyede güzel kitaplar çıkarırlar umarım
Ben de yıllar geçmiş üzerinden kitaplığımda var niye yarım bırakmışım bu kitabı diye anımsayamıyordum oysa üniversite sınavı hazırlık döneminde Sol Ayağım benim için çok ilham verici olmuştu2. Kitabı alma ve kızına da okutma bence. Ben yarım bırakmıştım. Çocuğun ergenlik dönemini anlatıyor. Bildiğin erkek ergen durumları işleniyor bol bol
Kızına kitap alırken okuman ne kadar güzelEvet çok güzeldi bende seneler evvel okumustum.
Kızıma kitap alırken okumak zorunda kalıyorum genelde önden ,garanti olur okutabilirim gibi kalmış aklımda. Ben zaten onu o dönem ergen olan bir yakınıma vermiştim bunu mutlaka oku diyerek
Alırsam bende okurum tekrar tabi.
Amin inşallah,herşeyden önce sağlık
Bu yıl sadece 5 ve 6. Sınıfların dersine giriyorum. Okuma saati yaptığım zaman en çok getirdikleri kitaplar Beyza Alkoc kitapları, Fredy diye oyun varmış - filmle alakası var mı bilmiyorum- onun kitabiymis, Işıl diye bir yazar soyadını unuttum. Kapak tanıtımını okudum cinayetli bir şeydi, Karantina serisi. Bir de futbolcularin hayatları var en azından diğerlerinden daha iyi. Liste verip kitap istesem bir sürü sorun çıkıyor, vermeyince de durum böyleKızına kitap alırken okuman ne kadar güzelben geçen kırtasiyede kitap bakarken genç kızın biri annesine wattpad kitaplarını aldırmaya çalışıyordu ve annesinin kitaplara yorumu “o neymiş kaç para” şeklindeydi.
Çocuklarımızın geleceği beni çok endişelendiriyor. Bdv ye mi gitsem ben ne yapsam bu konuda
Ay evet, kesinlikle mümkün olduğunca okunmalı kitaplar. Ya da en azından takip edilip araştırılmalı. Çocuklarımızın yaşına uygun gibi görünüp aslında uygun olmayan çok fazla içerik olabiliyor ne yazık kiKızına kitap alırken okuman ne kadar güzelben geçen kırtasiyede kitap bakarken genç kızın biri annesine wattpad kitaplarını aldırmaya çalışıyordu ve annesinin kitaplara yorumu “o neymiş kaç para” şeklindeydi.
Çocuklarımızın geleceği beni çok endişelendiriyor. Bdv ye mi gitsem ben ne yapsam bu konuda
O kadar uygunsuz içerik var ki okumak zorundayım,öğretmeninin verdiği listedekiler hariç kendi istediklerine illaki hızlı bir okuma yapıyorum. Hevesini de kırmak istemiyorum zira kitaba ayıracak bütçem her zaman var diyorum ona kaynak kitap olsun,okumak için olsun farketmez. Alıyorum da ama işte kötü ,vasat şeyler isteyebiliyor. AşağıdaKızına kitap alırken okuman ne kadar güzelben geçen kırtasiyede kitap bakarken genç kızın biri annesine wattpad kitaplarını aldırmaya çalışıyordu ve annesinin kitaplara yorumu “o neymiş kaç para” şeklindeydi.
Işıl Işık evet,sanırım youtube'da korku hikayeleri anlatıyormuş aynı zamanda,6.sınıf kızım kitabını okudu,bende hızlı bir okuma yaptım o okumadan ,ben oturup keyifle okumam ama müsade edilmeyecek bir şeylerde göremedim(cinsellik vb )elinde süründü kitap zaten keyifte almadı ama geri adımda atamadı tabi beğenmedim diyerekBu yıl sadece 5 ve 6. Sınıfların dersine giriyorum. Okuma saati yaptığım zaman en çok getirdikleri kitaplar Beyza Alkoc kitapları, Fredy diye oyun varmış - filmle alakası var mı bilmiyorum- onun kitabiymis, Işıl diye bir yazar soyadını unuttum. Kapak tanıtımını okudum cinayetli bir şeydi, Karantina serisi. Bir de futbolcularin hayatları var en azından diğerlerinden daha iyi. Liste verip kitap istesem bir sürü sorun çıkıyor, vermeyince de durum böyle
Ben almadım hala.Hepimizin minimum her hafta düştüğü ikilem. Ben tek tük, gerçekten merak ettiklerim dışında kitap almayacağım taşınana kadar (dedi ve 30 kitap daha sipariş etti diye duyarsınız yakında ). Umarım.