Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. Kitabı alma ve kızına da okutma bence. Ben yarım bırakmıştım. Çocuğun ergenlik dönemini anlatıyor. Bildiğin erkek ergen durumları işleniyor bol bol

Sol Ayağım’ı bende okumuştum ortaokuldaydım sanırım. Hatırlamıyorum. Tekrar okumak isterim bende güzel bir kitaptı diye hatırlıyorum.

Bi taraftan da okumadığım yeni kitaplar beni bekliyor. Off rabbim bize uzun ömürler versin bu kadar kitabı sağlıkla okuyabilelim

Amin

2. Kitabı alma ve kızına da okutma bence. Ben yarım bırakmıştım. Çocuğun ergenlik dönemini anlatıyor. Bildiğin erkek ergen durumları işleniyor bol bol
Bunu duyduğum iyi oldu. İlki bence çok güzeldi,sen okumuşmuydun ilkini?
o zaman ikinciyi almayayım,teşekkürler

Evet çok güzeldi bende seneler evvel okumustum.
Kızıma kitap alırken okumak zorunda kalıyorum genelde önden ,garanti olur okutabilirim gibi kalmış aklımda. Ben zaten onu o dönem ergen olan bir yakınıma vermiştim bunu mutlaka oku diyerek
Alırsam bende okurum tekrar tabi.
Amin inşallah,herşeyden önce sağlık

Hepimizin minimum her hafta düştüğü ikilem . Ben tek tük, gerçekten merak ettiklerim dışında kitap almayacağım taşınana kadar (dedi ve 30 kitap daha sipariş etti diye duyarsınız yakında ). Umarım.

Ben de yıllar geçmiş üzerinden kitaplığımda var niye yarım bırakmışım bu kitabı diye anımsayamıyordum oysa üniversite sınavı hazırlık döneminde Sol Ayağım benim için çok ilham verici olmuştu

Kızına kitap alırken okuman ne kadar güzel ben geçen kırtasiyede kitap bakarken genç kızın biri annesine wattpad kitaplarını aldırmaya çalışıyordu ve annesinin kitaplara yorumu “o neymiş kaç para” şeklindeydi.

Çocuklarımızın geleceği beni çok endişelendiriyor. Bdv ye mi gitsem ben ne yapsam bu konuda

Bu yıl sadece 5 ve 6. Sınıfların dersine giriyorum. Okuma saati yaptığım zaman en çok getirdikleri kitaplar Beyza Alkoc kitapları, Fredy diye oyun varmış - filmle alakası var mı bilmiyorum- onun kitabiymis, Işıl diye bir yazar soyadını unuttum. Kapak tanıtımını okudum cinayetli bir şeydi, Karantina serisi. Bir de futbolcularin hayatları var en azından diğerlerinden daha iyi. Liste verip kitap istesem bir sürü sorun çıkıyor, vermeyince de durum böyle

Ay evet, kesinlikle mümkün olduğunca okunmalı kitaplar. Ya da en azından takip edilip araştırılmalı. Çocuklarımızın yaşına uygun gibi görünüp aslında uygun olmayan çok fazla içerik olabiliyor ne yazık ki .

O kadar uygunsuz içerik var ki okumak zorundayım,öğretmeninin verdiği listedekiler hariç kendi istediklerine illaki hızlı bir okuma yapıyorum. Hevesini de kırmak istemiyorum zira kitaba ayıracak bütçem her zaman var diyorum ona kaynak kitap olsun,okumak için olsun farketmez. Alıyorum da ama işte kötü ,vasat şeyler isteyebiliyor. Aşağıda Mrsay da bahsetmiş o Işıl Işık'tan bizde aldık nasibimizi,okudu kitabını.
Işıl Işık evet,sanırım youtube'da korku hikayeleri anlatıyormuş aynı zamanda,6.sınıf kızım kitabını okudu,bende hızlı bir okuma yaptım o okumadan ,ben oturup keyifle okumam ama müsade edilmeyecek bir şeylerde göremedim(cinsellik vb )elinde süründü kitap zaten keyifte almadı ama geri adımda atamadı tabi beğenmedim diyerek . Beyza Alkoç'u da söyledi hatta anne alalım diye ama daha nitelikli şeyler okumasını istediğimi söyledim. Hatta öğretmeni de demiş bunları okuyacağınıza okumayın,boş,çöp bunlar diye. Geldi bana söyledi dedim haklı öğretmenin,iyi demiş. Beyza Alkoçtan vazgeçti öğretmeni de destekleyince. Bu sebeple daha dolu,keyifle okuyabileceği kitaplar almaya çalışıyorum ona yaşına uygun. Yani bilemiyorum çocuklar kendi aralarında konuşmalarından mı etkileniyorlar heves ediyorlar anlamadım hevesini de kırmak istemiyorum, okusun yeter ki diyerek . Öğretmeni her ay'a (kitap sayfa sayısına göre ayda 2 yada 3 kitap )kitap aldırdı,onları bitirdikten sonra okuyor benim aldıklarımı.
İstediği bir kitabı aldığımda öğretmeninin aldırdığı kitapları daha seri okuduğunu farkettim. Hani bitirip merak ettiği kitaba bir an önce başlayabilmek için. 1 kitap fazla okumuş oluyor bu sayede.

Ben almadım hala.
Hatta kırtasiyeye uğramama rağmen almadım, kendimi tebrik ediyorum ama Değersiz Bir Hayat'ı bulsaydım alırdım galiba zira yavaş yavaş stoklardan yokoluyor kitap gözümün önünde ve ben onu mutlaka okumak istiyordum Uzun zamandır aklımda kendileri.
Of valla bilemiyorum ha bire kitap stokluyoruz ne olacak halimiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…