Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öteki Çocuk bitti, polisiye gerilim severlere öneririm. Doyurucu bir kitaptı. Çok karakter, farklı zamanlar, farklı olaylar hepsi tek bir yerde birbirine bağlanıyor. Bunu seviyorum
Çoklu olay örgüsünü ben de çok seviyorum, bakayım kitaba :)

Öteki Çocuk bitti, polisiye gerilim severlere öneririm. Doyurucu bir kitaptı. Çok karakter, farklı zamanlar, farklı olaylar hepsi tek bir yerde birbirine bağlanıyor. Bunu seviyorum
Hemen o +3 kitap daha aldım. Biri beni durdursun. 2024’te okuduğum kitap sayısı 5, bu ay aldığım kitap sayısı 27

Usta ve Margarita bitti. Kurgusu çok güzel bir kitaptı ama sonu biraz havada kaldı benim için. Yazarın vefatından dolayı yarım kalmış ve sonradan tamamlanmış. Belki de sonunu bu yüzden böyle buldum. Gidip kitap hakkındaki yorumları okuyacağım

Ah nasıl degerlendirmedin bu fırsatı kıyamadın sanırım gerçi internetten daha uygunu bulununca kırtasiyeden ben de alamıyorum

Öteki çocuk u ekledim bile sepetime.
Işıl ışık okudunuz mu?
Kitapları ilgimi çekti.
Videolarını çok severek izliyordum ama kitabına cesaret edemedim nedense, beğenmem korkusuyla galiba.
Ah nasıl degerlendirmedin bu fırsatı kıyamadın sanırım gerçi internetten daha uygunu bulununca kırtasiyeden ben de alamıyorum
78'miş Robin Hood Amazon'da, biz 120'ye mi 130'a mı ne aldık. Aradaki farka 1 kitap daha alırdım

İyi akşamlar,
Jane Eyre bitti an itibariyle.
Halihazırda okuyan arkadaşlar var bu sebeple kitapla ilgili özet yazmıyorum ama bence epey güzeldi. Yalın bir anlatımı vardı,bilinmeyen çok kelime yoktu(Fransızca diyaloglar dışında)bu sebeple akıcı geldi bir solukta okudum.
Okumak isteyenlere tavsiye ederim.
Bu ayın 6.kitabını bitirmiş oldum.
Martta sadece Grange okumayı planlıyorum, kendime bir güzellik yapacağım , araya belki Tess Gerritsen sıkıştırırım bilemedim şimdi

Berçelan Yaylası - Hakkari​

Berçelan Yaylası ve çevresi dağcılık, kayakçılık, doğa yürüyüşü imkanlarına, güzel floraya sahip bir alandır. Berçelan yaylası diğer yaylalar gibi yöre halkının yazın hayvanlarını otlatmak ve ürünlerini değerlendirmek için göç ettikleri, geleneksel kara çadırları ile yaşadıkları bir yayladır. Hakkari şehir merkezinden kuzeye doğru 18 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Yayla civarında yer alan Seyithan buzul gölü çevreye ayrı bir özellik ve güzellik katmaktadır. Dağcılık ve kayak sporları için uygun bir alandır. Berçelan Yaylası'nın batısında bulunan Golan Yaylası yörenin en önemli kayak merkezi olabilecek bir konumdadır. Golan Yaylası'na 15 kilometrelik yolla ulaşılmaktadır.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…