Çoklu olay örgüsünü ben de çok seviyorum, bakayım kitaba :)Öteki Çocuk bitti, polisiye gerilim severlere öneririm. Doyurucu bir kitaptı. Çok karakter, farklı zamanlar, farklı olaylar hepsi tek bir yerde birbirine bağlanıyor. Bunu seviyorum
Hemen o +3 kitap daha aldım. Biri beni durdursun. 2024’te okuduğum kitap sayısı 5, bu ay aldığım kitap sayısı 27Öteki Çocuk bitti, polisiye gerilim severlere öneririm. Doyurucu bir kitaptı. Çok karakter, farklı zamanlar, farklı olaylar hepsi tek bir yerde birbirine bağlanıyor. Bunu seviyorum
Aa resmen bize yapılmış çok iyiAmazondan büyük hizmet. Daha önce aldığın tarihi gösteriyor.
Ah nasıl degerlendirmedin bu fırsatı kıyamadın sanırımSporun ilk gününü atlattım diye beyim beni geçen bahsettiğim kırtasiyeye götürdü. Klasik olmayanlar çok Wattpad kitabı gibi onlara hiç geçmedim, klasiklerin de çoğu var bende. Robin Hood'u aldım sadece, istediğin kadar al demişti kullanamadım bu şansı
Videolarını çok severek izliyordum ama kitabına cesaret edemedim nedense, beğenmem korkusuyla galiba.Öteki çocuk u ekledim bile sepetime.
Işıl ışık okudunuz mu?
Kitapları ilgimi çekti.
78'miş Robin Hood Amazon'da, biz 120'ye mi 130'a mı ne aldık. Aradaki farka 1 kitap daha alırdımAh nasıl degerlendirmedin bu fırsatı kıyamadın sanırımgerçi internetten daha uygunu bulununca kırtasiyeden ben de alamıyorum
Kızım okuyor Işıl Işık.Öteki çocuk u ekledim bile sepetime.
Işıl ışık okudunuz mu?
Kitapları ilgimi çekti.
GünaydınEki Görüntüle 3390570
Eki Görüntüle 3390571
Berçelan Yaylası - Hakkari
Berçelan Yaylası ve çevresi dağcılık, kayakçılık, doğa yürüyüşü imkanlarına, güzel floraya sahip bir alandır. Berçelan yaylası diğer yaylalar gibi yöre halkının yazın hayvanlarını otlatmak ve ürünlerini değerlendirmek için göç ettikleri, geleneksel kara çadırları ile yaşadıkları bir yayladır. Hakkari şehir merkezinden kuzeye doğru 18 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Yayla civarında yer alan Seyithan buzul gölü çevreye ayrı bir özellik ve güzellik katmaktadır. Dağcılık ve kayak sporları için uygun bir alandır. Berçelan Yaylası'nın batısında bulunan Golan Yaylası yörenin en önemli kayak merkezi olabilecek bir konumdadır. Golan Yaylası'na 15 kilometrelik yolla ulaşılmaktadır.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_