Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn

Jane Eyre belki zorlar diye Kurtuluş Projesi'nin yanına eklemiştim ama ters etki yaptı, daha çok Eyre okumak istiyorum, Jane Eyre yanına Kurtuluş Projesi okuyor gibi oldum

Jane Eyre su gibi akar. Çok sevdiğim bir kitaptır

Peki benim Jane Eyre' yi ortak okuma gibi düşünüp bu kitabı neden okuyor bu kadar erken diye durum sorgulamama ne demeli

Günaydın

Günaydınnn

Jane Eyre belki zorlar diye Kurtuluş Projesi'nin yanına eklemiştim ama ters etki yaptı, daha çok Eyre okumak istiyorum, Jane Eyre yanına Kurtuluş Projesi okuyor gibi oldum
Ama çok iyi kitap. Kaçıncı sayfadasın.
400.sayfadayım ben, dün aldım elime,bırakamadım. Bugün bitirmek istiyorum
Beklentimin epey üzerinde gidiyor. Sonra Uğultulu Tepeler okuyacağım,onun da yorumları çok iyi,yazarın kardeşi yazmış ve tek kitabıymış,yazdıktan 1 sene sonra vefat etmiş.

400 mü abuu, maşallah

Ben daha çok başlardayım bu ara günde 50-60 sayfa falan okuyabiliyorum sadece, 2 kitaba bölüyorum onu da. Uğultulu Tepeler'i ben okuyamadım içimi kıydı biraz zamanı gelmemiştir benim için diye bekletiyorum hala.

inşallah en kısa sürede iyileşir
herkese merhaba

Bugun kendime izin verdim,oturdum kitap okudum,kahvalti yaparken bile okudum ,oğlumu almaya gidince beklerken 1 bölüm de orada okudum. Dün 180 sayfa okumustum kalani bugün. Kızımı almaya gidince birazda orada okurum
Bende başlarım Uğultulu Tepeler'e sevmezsem birakirim,ikisini ard arda okurum diye almistim. Bu sene sevmediğim kitaplari okumaya uğraşmayacağım ara verip sonra bakacağım demiştim. Bilemiyorum belki de severim ,yorumlar iyiydi ama genel anlamda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…