Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitaplarım geldi nihayet parça parça, bugün tamamladım. Çok mutluyum. Hemen ilk kitaba başlamak istiyorum. İlk okuduğum lise günleri aklıma geldi, çok duygulandım. Umarım ilk okuduğum zamanki kadar beğenirim.
Eski olması bile ayrı bir heyecan, baktım çoğu 99 yılında basılmış. Çok tuhaf değil mi benden önce başkaları okumuş adını yazmış, bilmiyorum çok güzel bir his bence.
Paketten çıkarırken bile bir sevgi duydum kitaplarıma size de oluyor mu bilmiyorum Belki ben çok sevdiğim halde bir süre kitap okumayıp şimdi tekrar başlayınca sanki eski bir arkadaşımla buluşmuşum gibi bir duygu yüklüyüm buraya yazmaya başladığımdan beri.Çok iyi geldi bana kitap kulübümüz.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-02-21 at 10.31.36.jpeg
    204 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2024-02-21 at 10.31.43.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın efem

Bende fi tarihinde Ramses’i almıştım. Serinin diğer kitapları yok elimde. Hangi siteden aldınız siz?

Bu seri çıktığında üniversite öğrencisiyim ben. O dönem korsan kitap çoktu. Her köşe başında sergi açmış bir korsan kitapçı olurdu. Öğrencilik işte bol bol okuduk o kitaplardan. Bana o günleri hatırlatmış oldun

Bende fi tarihinde Ramses’i almıştım. Serinin diğer kitapları yok elimde. Hangi siteden aldınız siz?
nadir kitap sitesinden aldım. ama set halinde yoktu 3 ayrı sahaftan sipariş edip topladım. ama fiyatlar 25-50 arası bakabilirsiniz kesinlikle epey var satışta, sadece kargo ücreti de ödemek gerekiyor maalesef.

sevindim gerçekten. ben de bazı kitapların varlığını bile unutuyorum sonra bir yerde karşıma çıkınca hüzünle karışık mutlu oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…