Teyocum,Allah kabul etsin,güzellikler ile git gel inşallah,bizleri de duanda unutmaArkadaşlarım nasip olursa bugün umreye gidiyorum.Hepiniz Allah'a emanet olun, dualarimdasiniz
Hayirli yolculuklar. Allah kabul etsin❤Arkadaşlarım nasip olursa bugün umreye gidiyorum.Hepiniz Allah'a emanet olun, dualarimdasiniz
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerimGünaydın
Bol bol kitap okurum hevesi ile annemin yanına geldim. Ama kızım çok hastalandı. Hiç bir şeyden keyif almıyorum keşke evimde olsaydım
Sağlıcakla gidip dön inşallah canımArkadaşlarım nasip olursa bugün umreye gidiyorum.Hepiniz Allah'a emanet olun, dualarimdasiniz
Senin çeyiz işlerin yok mu, çeyiz yerine kitap mı gotureceksinİyi akşamlar kızlar
Ben bir sonraki taşınacağım eve duvardan duvara bir kitaplık yaptırayım en iyisi şimdiden
Eki Görüntüle 3389784
Çok geçmiş olsunGünaydın
Bol bol kitap okurum hevesi ile annemin yanına geldim. Ama kızım çok hastalandı. Hiç bir şeyden keyif almıyorum keşke evimde olsaydım
Ne kadar da benlik kitaplar. Cağğnıım Tess ,Cağğnım Murakamiİyi akşamlar kızlar
Ben bir sonraki taşınacağım eve duvardan duvara bir kitaplık yaptırayım en iyisi şimdiden
Eki Görüntüle 3389784
Ahaha evet, geçende arkadaşıma da dedim, benim en değerli çeyizim kitaplarımSenin çeyiz işlerin yok mu, çeyiz yerine kitap mı gotureceksin
Evet canım henüz sadece ilk kitabı aldım diğerlerini almadım. Aslında tek cilt alacaktım ama onu taşımakta zorlanırım okuyamam kesin bu ara dedim, ayrı ayrı alacağımNe kadar da benlik kitaplar. Cağğnıım Tess ,Cağğnım Murakamikeyifle oku
1Q84 diğerilerini almadın mı? 1.kitap sanırım oradaki.
Son aldıklarını da çeyiz sandığına koyarsınAhaha evet, geçende arkadaşıma da dedim, benim en değerli çeyizim kitaplarımdiye. Artık kitaplarımdan direkt çeyiz diye bahsediyoruz . Yavaş yavaş okunmuşları kolileyip nişanlımla göndermeyi planlıyorum. Sonra da yakın zamanda okumayacağıma emin olduklarımdan başlayarak devam edeceğim .
belli oldu mu nerede yaşayacağınız? kitapları önden göndermek çok iyi fikir bence deAhaha evet, geçende arkadaşıma da dedim, benim en değerli çeyizim kitaplarımdiye. Artık kitaplarımdan direkt çeyiz diye bahsediyoruz . Yavaş yavaş okunmuşları kolileyip nişanlımla göndermeyi planlıyorum. Sonra da yakın zamanda okumayacağıma emin olduklarımdan başlayarak devam edeceğim .
Yok canım benim. Doğubayazıt’tan taşınacağım kesin olduğu için yolluyorum şimdiden nişanlımın şu anki oturduğu eve. Çok fazla kitap var diye yavaştan başlıyorum taşımayabelli oldu mu nerede yaşayacağınız? kitapları önden göndermek çok iyi fikir bence de
Ay ben de elimdekini bırakamıyorum, gözlerim ağrıdıSonunda kitap okumaya başladım
Cam çocuk sayfa 95