Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamnet bitti. Biterken buruk bir tat bıraktı. Zaten ödüllü bir kitap. Her yerde bol bol övgü ve konusunun ne olduğuna dair bilgi mevcut. Ben sadece hissiyatından bahsedeyim: Bir annenin ölüm karşısındaki mücadelesini, çaresizliğini ve kederini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Sonrası büyük bir bekleyiş, suçluluk hissi, her şeye herkese duyulan öfke, yaşama tutunma çabası/cabasizligi...
Okunası, güzel bir kitap

Senin çeyiz işlerin yok mu, çeyiz yerine kitap mı gotureceksin
Ahaha evet, geçende arkadaşıma da dedim, benim en değerli çeyizim kitaplarım diye. Artık kitaplarımdan direkt çeyiz diye bahsediyoruz . Yavaş yavaş okunmuşları kolileyip nişanlımla göndermeyi planlıyorum. Sonra da yakın zamanda okumayacağıma emin olduklarımdan başlayarak devam edeceğim .

Ne kadar da benlik kitaplar. Cağğnıım Tess ,Cağğnım Murakami keyifle oku
1Q84 diğerilerini almadın mı? 1.kitap sanırım oradaki.
Evet canım henüz sadece ilk kitabı aldım diğerlerini almadım. Aslında tek cilt alacaktım ama onu taşımakta zorlanırım okuyamam kesin bu ara dedim, ayrı ayrı alacağım .

Son aldıklarını da çeyiz sandığına koyarsın bitti gitti

belli oldu mu nerede yaşayacağınız? kitapları önden göndermek çok iyi fikir bence de

belli oldu mu nerede yaşayacağınız? kitapları önden göndermek çok iyi fikir bence de
Yok canım benim. Doğubayazıt’tan taşınacağım kesin olduğu için yolluyorum şimdiden nişanlımın şu anki oturduğu eve. Çok fazla kitap var diye yavaştan başlıyorum taşımaya . Belki yaza kayınvalidem daha iyi olur diye şu anlık Van’da kalacakmışız gibi hareket etmemiz gerektiğinde hemfikir olduk. Olur da başka yere taşınırsak da tek yerden hepsini götürmek daha kolay olur dedim. Kayınvalidem kemoterapi ve radyoterapi alacak. Bakalım süreç neler getirecek .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…